Cinsel saldırı, şikayet,boşanma


Evet söyledim itiraf etmişsin dedim.yapmadığım bşyi nasıl itiraf edeyim dedi.polisler bana iyi gibi davranıp söylemediğim ifadeye imza artırmaya çalıştılar diyor.
 
Eger gercekten bunlari yasadiysan acaba mi bir sans daha mi diye soracak zihne sahip olamazsin ama ya
 
İşi gereği çevresinde çok polis tanıdığı var.bana zaten benim çok tanıdığım var bana bşy olmaz diyordu.karakolda ifademde söyledim.karakoldan benim ifademi iş yerine yollamışlar sanırım bak bakalım tanıdıkların seni kurtaracak mı dercesine
 
Eger gercekten bunlari yasadiysan acaba mi bir sans daha mi diye soracak zihne sahip olamazsin ama ya
Haklısınız evet dönmek gibi bi niyetim yok ama akrabalarımdan birkaç kişi ayrılırsa özlerse baksın diye yapmış dedi sanki olayı ben abartıyormuşum gibi.bende merak ettim aslında siz olsanız ne yaparsınız
 
Ablacım ne abartması herif resmen tecavüzcü şantajcı!! Bu adamla ikinci şansı düşünmeyi geçtim adamı düşününce midenin bulanması lazım. Madem size sen yalnız yapamazsın diyor tehdit ediyor siz de biraz dişli görünün. O videoyu tek bir yerde görürsem manevi tazminat davası açarım varını yoğunu alırım diyin, her girdiğin işten kovdurturum diyin, hakkında eşcinsel olduğu için kendini böyle videolarla kanıtlamaya çalışıyordu diye dedikodu yayarım diyin. (Eşcinsel olmak normal bir şey bu arada yanlış anlaşılmayayım. Ben bu adam bundan korkacağı için söyledim.) Iyy midem bulandı ya ben sizin yerinizde olsam anlaşmalı da boşanmazdım çocukların yüzünü de göstermezdim. Tecavüzcü baba olacağına olmasın daha iyi. Neyse tabii orası sizin bileceğiniz iş. Umarım bu adamdan acilen kurtulursunuz.
 
Akrabalarin da ruh hastasi canim acil kocandan ailenden ve tum akrabalarindan kurtulman gerekiyor. Kizim gel sana biz yardimci olalim demiyor da boylesi hasta bir zihniyete olumlamalar yapiyorlar YALLAH BE ONLARA AY COK SİNİRLENDİM
 
Boşanmamızı istemediler 2çocukla başlarına kalcam elalem ne der diye.ondan döndüm onlarda psikolojik şiddet uyguladılar resmen.eşimde öldürürüm katliam yaparım diye tehdit etti ondan korkumdan gittim
Sürekli herifle konuşurgörüşürseniz herşeyi der
Koynuma da gir der ayağımı da öp der
İletişim yollarını kapatsanıza,hiçbirşekilde ulaşamayınca kapıya dayanacak siz de ailece tek laf etmeyecek polisi çağıracaksınız, uzaklaştırma aldırıp boşanacaksınız
 
Sığınma evinde size nasıl ulaşıyor?
 
Tovbe yarabbim
Nasil insan bunlar ? Nasil savunuyorlar ??
 
2 tlf mu var adamın yoksa özel bir camera mi almis birliktelik sırasında nasil çekiyor. İkincisi görüntüyü yaydı görüntüde kendi yokmu kendi rezil olmucak mi ? Namus kavramı kalmamış bir insan ile neden barisasiniz ki huzursuz ortamda büyüyen çocuktan vatana millete ve önemlisi kendi kisiligine saygı duyan bir nesil nasil yetişsin. Cocuk için cocuk icin lafını kenara bırakın.
 
BOŞANACAKSIN, video çektiyse çekti senin nikahlı eşin yaysın bakalım şikayet edersin kendisi alır cezayı
 
Bazen çocuklar için şans vermek istiyo insan
Öffff başladınız yine en sevdiğiniz cümleyi kullanmaya. Adam nikahlı eşini iğrenç bir şekilde tehdit ediyor, tecavüzde bulunuyor, siz hala aynı kafadasınız. Geçen konuda da sormuştum sizin boşanma eşiğiniz nedir diye, cevap vermediniz. Ama tabi size göre biz kk kadınları en ufak (!) şeye boşan diyoruz değil mi?

Sizin ciddi bir psikolojik destek almanız lazım. Her ne travma yaşadıysanız hala etkisindesiniz ve başkalarına da akıllara zarar fikirler veriyorsunuz.
 
Sen deli misin, saf mısın, akılsız mısın, ben anlamadım kardeş.
Bi git bi gel, tehdit etsin ne istiyosa yap, geri git geri gel, ne saçma şeyler yaşanmış. Herif sana tecavüz etmiş, videoya almış, hâlâ şans versem mi diyosun, pes.
'Ben senden soguyana kadar benimle iliskiye gireceksin" teklifini nasıl kabul edebilirsin, korkumdan kabul ettim demişsin, zaten çıkıp gitmişsin, neyden korktun da kabul ettin?
Ayrıca, evlisiniz, ilişkiye girmenizi yayıp seni nasıl rezil edecek mesela tam olarak? Kocan beyinsizin teki, senin saf olduğunu da çok iyi biliyor. Bir de çocuklarının annesisin, pislik aşağılık herifteki ayak oyunlarına bak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…