Cinsel saldırı, şikayet,boşanma

Nasıl hala çocuklar için tekrar şans versem mi diyorsunuz ben anlamıyorum. Siz mutsuz olunca, evde huzursuzluk olunca çocuklar bunu anlamayacak mı, sezmeyecekler mi sanıyorsunuz? Onlar daha da mutsuz olacaklar. Ailenize söyleyin bir süre sizi idare ediversinler. Evlatsınız sizde. Çalışmıyorsanız bi işe girin çalışın, para biriktirin ve bir düzen kurun. Ailenizin yanından düzen kurunca ayrılırsınız. Bir süre ailenizin dediklerine göz yumun. Şikayetinizi de asla geri çekmeyin. Boşanma aşamasında size baya yardımcı olur o şikayet. Anlaşmalı olmasa da boşanırsınız.

Tüm bunlara rağmen hala "şans vermek" diyorsanız öncelikle bir tedavi görmeniz gerekiyor. Çocuklar için demeyi bırakın. Ben çocuklarımın böyle iğrenç bir babası olmasını istemezdim mesela.

Haklısınız aslında safım iki ağlıyo acıyorum hemen.daha öncede acıdım çocuklarından ayrı kalmasın dedim kendim acınacak hale geldim
Size tecavüz etmiş tecavüz.......
Sizi tehdit etmiş tehdit.......
Asla düzelmemiş asla .......
Ne olur ya, çocuklar için demeyin,aciyorum demeyin insanların sinir uçlarıyla oynamayın.Çaresizim deyin,çaresizim!!! bilenler yol yordam göstersin........

Boşanmamızı istemediler 2çocukla başlarına kalcam elalem ne der diye.ondan döndüm onlarda psikolojik şiddet uyguladılar resmen.eşimde öldürürüm katliam yaparım diye tehdit etti ondan korkumdan gittim
Ya katliam yaparım diyen adam bir şikayet dilekçesinden korkuyor. Nasıl inanırsınız bu adama?

Siz şikayetinizi geri çekmez iseniz bu şikayet ve ifade ile çocuklarına görüş sınırlaması getirebilirsiniz.Tehdit ve tecavüz eden adama hangi hakim görüş günü koyar acaba?Tazminatta da yaptıkları dolayısıyla yüksek alırsınız.Lutfen bir avukatla işlerinizi yürütün.Yaptigi şey katil olunacak birsey bırakın geri çekmeyi.

Bişey söylim mi bu adam rahat bırakmaz saplantılı hasta kişilikli insan namusunu video çekip nasıl yayıcam diye tehdit eder sen şikayetinswn vazgeçme onun iş hayatı sonlancak diye senin hayatını karartır bu ben söyliyim davandan vazgeçme

Ne iş yapıyor da işinden olacak, boşanma tamamlanmadan kesinlikle çekme şikayetini, senin adına kredi çekebildiyse işin gücün de var demek ki bu sapık iğrenç adamın ağlaması ancak g.t korkusundan olur değerlendir bu fırsatı. Ayrıca çocukların velayeti sadece çocukların rızasıyla babaya verilebilir öyle kafasına göre alamaz

Evet anlatıyor bi fantazi olsun diye yaptım diyo,bi başkasına boşanırsak özler bakarım diye demiş.bazen tartışınca mesajda bana sen istedin o videoları çekmemi bile diyor
Sakın onu onaylayacak bir şey yazma, suçlamanı çürütmek için delil oluşturmaya çalışıyor.

Ayrıca büyüğü 9 yaşındaysa çocuklar bakıma muhtaç kategorisinde babaları alamaz.

Gitsin anasını özlesin o şerefsiz. Ayrıca öyle bir videoyu yayarsa mahkemeye verir hapse bile attırırsınız neyi yayıyormuş, yemez o. Bu yaşananları normalleştirmeye çalışan hayvanları yanınızdan "ittir oradan" diyerek yollarsanız bir başkası aynı cümleleri kuramaz.

Midem bulana bulana okudum yazdıklarınızı. Nesinden korktunuz bu adamın yaa? Tırsak herifin teki.

Ay yazdım yazdım sildim gerçekten milyonlarca söz var ama ne desem boşa gidecek gibi hissediyorum.

Aynen safım korkuyorum hala zarar verecek diye şikayeti almazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…