Cinsel Soğukluk Nasıl Başlar?

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.958
30.101
748
Eşinizin cinsel ilgisinin günden güne azaldığını hisseden hanımlar yardım edin

Hanımlar dünde konu açtım ama hiç yardımcı olan olmadı tek bir cevap bile gelmedi lütfen yardım edin hiç mi böyle bir durumla karşılaşan yok tek ben miyim?

Daha yeni 2,5 ay oldu 3. aya gidiyoruz

cnm isteksizlik için kısa bi süre gerçekten.ama bunun pek çok nedeni olabiliyo illa kendinde aramana gerek yok.yeni evliliklerde erkek bi süre evlendiği gerçeğiyle yüzleştiği için alışma süreci yaşıyo..bu durum bazı erkekleri sarsıyo ve cinsellikle de ilgili olabiliyo..

ayrıca yoğun çalışma temposu,depresyon,erkeğin kendi cinsel sorunları olduğunu düşünmesi cinsel isteksizlik yaratıyo.yani illa seni istemediği manasına gelmiyo.ama tabi bu sorunu oturup konuşmazsanız asıl nedeni bulamazsınız.konuşmayı denediniz mi?

benimki evlendigimden beri oldugu icin tam bi cevap veremiyorum.
bu konularda cok yiprandim ve elime de bisey gecmedi.
insallah gecicidir cok takilma yani, baska da bi sorun yoksa
kadinlar da bile oluyor erkeklerde niye olmasin,
sen elinden geleni yap ama bu konu hakkinda esinle tartisma
ben yaptim simdi cok buyuk bi hata oldugunu dusunuyorum.

sadece cinsel yöndenmi soğuk canım
uzun zamandırmı böyle kavga falan mı ettiniz aranızda bir şey mi geçti:26:

Şefkat,ilgi,alaka hala aynı ama cinselliğe dair tek bir şey yok. Aynı yatakta sarılıp uyuyor. Öpüyor ama dokunmuyor

Böyle bir şey olduğunu ona söylüyorum ama cevap hep aynı -yok öyle bir şey aşkım- Üstüne mi düşmüştünüz siz?

yeni evlisiniz birde ama istersen biraz zaman ver ona
onu etkilemeye falan çalışıyor musun ne biliyim belki işe yarar sexsi şeyler falan giysen?

yeni evlisiniz birde ama istersen biraz zaman ver ona
onu etkilemeye falan çalışıyor musun ne biliyim belki işe yarar sexsi şeyler falan giysen?

Yok 1 aydır öyle bir şey yapmadım bilmem ki gerek duymadım sanırım :/

aynı durum bende vardı 2 ay evli kaldım.

ilgi çekecek çok şey yaptım karşılığında başım ağrıyor cümlesini duydum kaç defa. olmayınca olmuyor.

umarım sizinki düzelir.

Çalışma temposu nasıl?
Aranızda soğuma yapacak bir problem var mı? Ailelerle ya da ikinizle ilgili.
Bir de ne kadar sıklıkla oluyor? Her gün olmasını beklemeyin o bir şehir efsanesi.
Eşinizin özel yaşamınızda problemleri var mı? Sertleşme vs.

Artık bu hormonlu yiyeceklerden midir nedir bu tarz şikayetler arttı. Daha değişik bir şeyler dersen afrodizyak etkili yiyecek ve tatlılar yedirebilirsin.

flört evresi ne kadar dı? yeterince tanışmadan mı evlendiniz yada görücü usulümü?

aynı durum bende vardı 2 ay evli kaldım.

ilgi çekecek çok şey yaptım karşılığında başım ağrıyor cümlesini duydum kaç defa. olmayınca olmuyor.

umarım sizinki düzelir.

İnşallah düzelir. Size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…