Cinsel Yaşamınızı Tatminkar Buluyor musunuz?

Cinsel Yaşamınızı Cinsel İlişki Hariç Tatminkar Buluyor musunuz?

• Ankete Katılan
    370
cinsel ilişkinin hariç olduğu bir cinsel yaşamın tatminkarlığı nasıl olacak anlamadım ben??dolayısıyla cevap da veremedim ankete anlamsız geldi..cinsel yaşamdan kastınız öpüşmek falan mı??:bbo:

evlensem olurum heralde şimdiden büyük konusmamak lazım laelaelaelaelae
olcak gibi gözüküyor amaaaa Şeniz

Ya ben anlamıorum nasıl bir tabudur bazı arkadaşlar için bu cinsellik..İnanamıyorum yani..Erkek sineğin olmadığı bir site,kimsenin yüzü,nerede oturduğu,kimle evli olduğu,kimle birlikte olduğu belli değil,kimsenin anası babası komşumuz değil ama böyle bir sitede bile aman ayıp bu nasıl soru diyen arkadaşlar var..ŞAKA GİBİ..Üstüne üstlük cinsellik bölümü burası.Ayıp bulan cvp yazmasın yani.Sistem açık ve net..
Bi de evli arkadaşlar 'cinsellik hariç' ibaresine rağmen 'evetttttttt' diye haykırmışlar."Akşam eve gelince kocamın yanağından öpmek beni çok tatmin edio.." gibi mesela :Roflol:
Vallahi cinsel hayatım beni cinsellik DAHİL çok tatmin ediyor.Sevgilimle uyumumuz süper..Bunu yazarken utanmadım..Utanılacak birşey yaptığımı da düşünmüyorum.Zaten sürekli aman insanlar ne der korkusuyla yaşıyoruz.Böyle samimi bir sitede yazmışım nolmuş yani..Ne büyük olay..

Ay bak şimdi bir de başka bir şey gördüm yine kal geldi. "Başkalarınınkini bilmiyorum ki kıyaslayayım" seçeneği.. :Roflol: Ay bu ne saçma anket yaa..Dur ben bir sorayım millete tatminkar mıymış cinsel hayatları.. :Roflol: Cidden ŞAKA GİBİ..Ayrıca son seçeneğin "diyer" değil "diğer" olması gerekir sanki benim Türkçe bilgime göre.. şakkıdı

Back
X