Cinsel Yaşamınızı Tatminkar Buluyor musunuz?

Cinsel Yaşamınızı Cinsel İlişki Hariç Tatminkar Buluyor musunuz?

• Ankete Katılan
    370
Bu sorun sadece kizlara galiba yaren :) Cinsel iliski haric nasil bir cinsel yasam olur ki :sm_confused: Saka degil inan anlamadim :) Ama genel olarak ekledigin yazilari begeniyorum ve merakla :))) okuyorum yaren .:)

bu anketin soruları daha farklıydı,o şekilde buraya koyamazdım,anketi tamamlayıp buraya koyduktan sonra,başlığı deyiştirdim ama malum ,siteye anket eklenince sonradan başlık deyişmiyor,ama arkadaşların çoğu soruyu anlayıp cevaplamış

cinsel ilişkinin hariç olduğu bir cinsel yaşamın tatminkarlığı nasıl olacak anlamadım ben??dolayısıyla cevap da veremedim ankete anlamsız geldi..cinsel yaşamdan kastınız öpüşmek falan mı??:bbo:

anketlerde başlığı istesende sonradan siteye koyunca deyiştiremiyorsunuz

soruyu soran sormusta cevabi verirken "EVEEEEEEETTTTT" demek biraz abes olmamismi hanimlar..benneyaptımki
bide evet demek yetmiyomus gibi "kesinlikle evet " denilmis..:1shok:
hay yarabbim..ne ki bu boole ..yarismi yapiyosunuz..:uhm:

abes karşılıyan bu bölüme girmesin,kazenin uyarısıdır

Ay bak şimdi bir de başka bir şey gördüm yine kal geldi. "Başkalarınınkini bilmiyorum ki kıyaslayayım" seçeneği.. :Roflol: Ay bu ne saçma anket yaa..Dur ben bir sorayım millete tatminkar mıymış cinsel hayatları.. :Roflol: Cidden ŞAKA GİBİ..Ayrıca son seçeneğin "diyer" değil "diğer" olması gerekir sanki benim Türkçe bilgime göre.. şakkıdı

türkçe dersi verip ukalalık yapmak içinmi girdin?
insan hergün bir sürü yazı yazarken farkında olmıyabiliyor?
düzgün türkçe diye özelime varana kadar mesaj yazmana gerek yok,başka işinizmi yok,oturun yazılarınızda kendi yaptığınız hataları düzeltin.
28-05-2007, 19:54
ezo_bride
Papatya

Meslek: Öğrenci
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Kan Grubunuz: 0 Rh-
Medeni durumunuz: Bekar Üyelik Tarihi: May 2007
Burç: Boğa
Üye Puanı: Oylanmamış
Tecrübe Puanı: 1
(20)

genel olarak yanii..kimsenin şifresi diil elbette..o sitelere girdiğinde şifre yazılıo ve dolayısıyla adamlar bi şekilde şifreyi öğrenio..güvenilir bi site olduğıu nerden belli ki..
Avrupalı olunca bu kadar yaratıcı be güzel oluyor demek ki işte..Acayip beğendim..Ben de insanların şekerleri yiyebilmesinden yanayım..Ağzına atıp kıtır kıtır yemek istio millet ama süs die açmıo kimse..Bence açılıp yenmeli..Ama saklanabilecek bir kutusu olursa da hoş olur tabiii...Özellikle gelinle damat kıyafeti olanlara bayıldımmmmmmmm(birçok yazında harfleri lastik gibi uzatmışın)
Yaaa yazıyı okuyunca yine ruhum karardı..Vazgçtim evlenmekten Yaa ama şu ev işlerini bu kadar abartmak da anlamsız gelio bana..Yapmayın boşverin..Sosyal ortamlara daha fazla zaman verin..Üffff iki ucu b..klu değnekkkkk!!!Ya bizim karşı apartmanda bir kadın var,sabah bırakıoyorum bişeyler (birşeyler)silkeliyor akşam eve geliyorum yine aynı..Onu görünce ben yoruluyorum..İyyyyy (abartmamak lazımmmm!
Senin görümce hem fiziksel olarak hem de günlük yaşantına etkisi olarak korkunç bi şey yaaaa...Allah sana sabır versin vallahi ne diyim.. (bir şey)

hatasız insan olmaz derler,senin yazılarındaki eksiklerin benden aşağı deyil,
demekki insan yazarken aceleyle fark edemiyor

bakın birkaç konuya açıklık getirelim
1)aramızda bayan infolu erkekler olup olmadığını bilebilirmisiniz
2)fikirlerinden dolayı kimseyi kınamayın (hangi devirde yaşıyoruz canım yada sen kimsin yaşın başın ne )
paylaşalım tartışalım ama kararınca ve devir biziz devri biz yaşatırız biz neysek devir odur

türkçe dersi verip ukalalık yapmak içinmi girdin?
insan hergün bir sürü yazı yazarken farkında olmıyabiliyor?
düzgün türkçe diye özelime varana kadar mesaj yazmana gerek yok,başka işinizmi yok,oturun yazılarınızda kendi yaptığınız hataları düzeltin.

Keşke sen de aynı hassaslığı gösterip bana özelden cevap vermekle yetinebilseydin.Buradan hata bulma yarışına girersek eğer ezilirsin.Daha benim yanlışlarımı düzeltirken bile her şeyi yanlış yazmışsın.Ama ben uzatmayacağım.Ayrıca Türkçe'yi düzgün kullanmak bu kadar önemli değilse eğer Protesto Köşesi'nde kimse "Türkçe'yi düzgün kullanmayanları protesto ediyorum" falan yazmasın bence.Abes olur.Bu bu konudaki son mesajım.Kimseyle tartışmak istemem.. a.s.

Ay bak şimdi bir de başka bir şey gördüm yine kal geldi. "Başkalarınınkini bilmiyorum ki kıyaslayayım" seçeneği.. :Roflol: Ay bu ne saçma anket yaa..Dur ben bir sorayım millete tatminkar mıymış cinsel hayatları.. :Roflol: Cidden ŞAKA GİBİ..Ayrıca son seçeneğin "diyer" değil "diğer" olması gerekir sanki benim Türkçe bilgime göre.. şakkıdı

niye bozuluyosun,hem özelimden yazıp,hem burda dalga geçmişsin,bende sana cevap verdim,kendiniz eleştirilip,hatalarınız söylenince bozulmayın lütfen

eee şey ben affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum tatlicadiarzu
çoğu kişi evet diye cevap vermişde
cinsel ilişkisiz bi cinsel hayat nasıl oluyo acaba fisfisfis :uhm:

bekar biri olarak sadece merakımdan okudum:) ama dikkatimi çeken bir şey oldu.ülkemizde kadınların seksi genelde eşine bir vazife olarak gördüğü bilinir ve çoğunlukla orgazm olamadıkları anlatışır hep (ben başkalarının yalancısıyım) burdaki herkesin cinsel hayatı süper görünüyor acaba gerçekten öyle olduğu için mi eveettttt cevaplarını verdiniz? hiç şikayetçi yok gibi sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey:

Cinsel Yaşamınızı Cinsel İlişki Hariç Tatminkar Buluyor musunuz?

nasıl bi soru bu ben anlamadım.anlayan açıklasın...

Back
X