- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aman diyim eşini cinselliği seven biri seç , iktidarlı seç
Sonra hayatın zehir olur
Sonra hayatın zehir olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinselliği sevmeyen türk erkeği varmı :))Aman diyim eşini cinselliği seven biri seç , iktidarlı seç
Sonra hayatın zehir olur
Var eşimCinselliği sevmeyen türk erkeği varmı :))
mm bizzat başına gelmiş senin. Belki cinselliğe karşı isteğinin artmasını sağlayabilirsin. Kıyafet önemli bence evde.Var eşim
Önemli elbette ama onun hormonları da en önemlisi , fiziksel bir sağlık problemi maalesefmm bizzat başına gelmiş senin. Belki cinselliğe karşı isteğinin artmasını sağlayabilirsin. Kıyafet önemli bence evde.
Anladım canım umarım şifa bulur tez zamanda. Senin için zor tabiÖnemli elbette ama onun hormonları da en önemlisi , fiziksel bir sağlık problemi maalesef
Aynen çok zor , zaman zaman Dr a gittik ilaç da kullanıyor , oldu ki aksattı ilacınıAnladım canım umarım şifa bulur tez zamanda. Senin için zor tabi
O değilde bize de ders verSürekli kendimi tatmin etme ihtiyacı duyuyorum ve ilişkilerim hemen cinselliğe kayıyor.
Geçen hafta aşık olduğum adamdan oldum, annesi boynundaki morluğu gördüğü için.
Benim de bakar mısın 11 ile 2 arası bi saatte doğmuşum Yalovada.Tam doğum saatini ve şehrini de söylemen gerek tabi eğer bakmamı istiyorsan
Ooobacım sen naptın?
Fazla mastürbasyon zararlı biliyorsun değil mi?
Klitoral orgazma alışırsan vajinal orgazma ulaşman çok zor olurmuş. Öyle okumuştum bir yerlerde.![]()
Ortalikta cinsellik yasamak icin cocuklar fogurmak zorunda kalan kadunlar var bu cocuklar sirf anneleri yada babalari yuzunden ortalikta ortalikta kaliyor ve cocuk esirgemede veledizina bebelerinr bakamak zorunda kaliyor.buda cunsellikCinselliği yaşamak için evlenmek gerekmez.
Bilgisizlik-cahillik.Ortalikta cinsellik yasamak icin cocuklar fogurmak zorunda kalan kadunlar var bu cocuklar sirf anneleri yada babalari yuzunden ortalikta ortalikta kaliyor ve cocuk esirgemede veledizina bebelerinr bakamak zorunda kaliyor.buda cunsellik
Benim bir kaç takıldığım sitede öyle. Sadece burada yok o sistem. Keşke olsa.O değilde cinsellik bölümüne sadece prolar yazabiliyordu önceden, ne oldu ?
Vardı sadece prolar yazıyordu ama birşeyler değişmiş belli kiBenim bir kaç takıldığım sitede öyle. Sadece burada yok o sistem. Keşke olsa.
Hangi siteler olduğunu yazabilir misin ?Benim bir kaç takıldığım sitede öyle. Sadece burada yok o sistem. Keşke olsa.