Cinselliğe olan ön yargım

Ben zaten ten uyumunun, cinselliğin zamanla öğrenilen ve geliştirilebilen bir şey olduğunu düşünüyorum. Diğerlerini de doktorlar tedavi ediyor. Ama belli bir yaştan sonra mavi hap kalbe zararlı
Yok olmuyor malesef. Varsa var yoksa yok ten uyumu. Ha cinsellik zamanla keşfedilir o doğru. Tedavi edilecek şey var edilemeyecek şey var. Bir üye 5 yıldır kocası da tedaviyi kabul etmesine rağmen erken boşalma sorununu aşamadıklarını yazmıştı, konusu var. Tedavisi olsa dahi herkes yıllarını bu uğurda harcamayı tercih etmeyebilir, eden de olur saygı duyarım. En doğrusu telkinde bulunmamak hiçbir şey için, kimse seçimlerinden dolayı kendini kötü hissetmemeli böyle konularda. Kötü bir şey yok çünkü.

Yok olmuyor malesef. Varsa var yoksa yok ten uyumu. Ha cinsellik zamanla keşfedilir o doğru. Tedavi edilecek şey var edilemeyecek şey var. Bir üye 5 yıldır kocası da tedaviyi kabul etmesine rağmen erken boşalma sorununu aşamadıklarını yazmıştı, konusu var. Tedavisi olsa dahi herkes yıllarını bu uğurda harcamayı tercih etmeyebilir, eden de olur saygı duyarım. En doğrusu telkinde bulunmamak hiçbir şey için, kimse seçimlerinden dolayı kendini kötü hissetmemeli böyle konularda. Kötü bir şey yok çünkü.
Hah aynen öyle. Bu işler kapalı kutu. Yatmadan evlenme diye herkese aynı akılları vermek manasız. Bakire evlendik diye sevişmeden yaşıyoruz zannedildiğini falan düşünüyorum bazen 😂 . Gençler yanlış yönlenmesin.

Artı dükkanı geç kapatmak iyidir. Gençken hamilelikti, çocuktu, uykusuzluktu öyle dolu dolu olamayabiliyor. Yılları kapsayan sağlıklı devam herkese yararlıdır.

Hah aynen öyle. Bu işler kapalı kutu. Yatmadan evlenme diye herkese aynı akılları vermek manasız. Bakire evlendik diye sevişmeden yaşıyoruz zannedildiğini falan düşünüyorum bazen 😂 . Gençler yanlış yönlenmesin.
Bakın ben de sorun yaşadım, evlenmeden evvel malum sitedeki kel adam gibi olan kocam çocuktan sonra epey tekledi, ama biraz zor da olsa özüne döndü, bakın özü diyorum o önemli. Başından beri bi numarası olmasa evlenmezdim. Ne yaparsan yap özüne döner mutlaka, yok tedaviymiş yok bilmem neymiş bi yere kadar, taşıma su ile değirmen dönmez, taşıma libido da bir yere kadar yani. Başından beri miskin adamın sonradan makineye döndüğüne şahit değilim, bu cinsel güç zaten gençlikte çokken yaş ilerledikçe durulan bir şey, insanın fıtratı bu şekilde. O yüzden genç adamda bi numara yoksa aman aman diyorum.

30 yaşındayım.İlk erkek arkadaşım yada arkadaşlarımın sevgilisi diyeyim ortaokul caginda başladı.Toplamda 20 senedir gördüğüm bu.Erkekler hep aynı.Cok az belki %5 ilk kısım önem vermiyor.

Ben kendimi birine kabul ettirmekten çok evlenmeden doğru bulmuyorum.Bende bir erkeğe sarıldım elini tuttum vs.Ama ilerisini evlenmeden yaşayamam.
işte nuran ama o senin çevren. Benim arkadaşlarımın yaşları 25-35 arası. Bakire kimse nerdeyse yok, erkeklerden ne bir laf duydum. Millet de takır takır sevgili olup evleniyor. Yani olay çevre. İstanbulda modern bir çevrede oturuyorum. Bizde durumlar böyle.

Evet bir erkek içgüdüsel olarak sevdiği kadının ilki olmak ister.
Bu olmazsa olmaz değil ama .
Bu bütün dünyada da böyledir hanımefendi.
Bu demek değildir herkes bakire kız ister .
Ikisi farklı şeyler.
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
ablacım valla senin çevrende olabilir. Benim bulunduğum muhitte bu geçerli değil. Bütün dünyadada bu yok, git avrupaya millet virgin deyince kaçar. Mutlu evliliklerin çogu virgin olmayan insanlarda. Demiyorum ki bu doğru, kime göre neye göre ama o kadar iddialı konusmussun ki bütün dünyada bu böyledir diye yurtdışında okudum yabancıları iyi bilirim dediğin yalan. Benim istanbuldaki çevremdede bekarete kimse bakmıyor

Bakın ben de sorun yaşadım, evlenmeden evvel malum sitedeki kel adam gibi olan kocam çocuktan sonra epey tekledi, ama biraz zor da olsa özüne döndü, bakın özü diyorum o önemli. Başından beri bi numarası olmasa evlenmezdim. Ne yaparsan yap özüne döner mutlaka, yok tedaviymiş yok bilmem neymiş bi yere kadar, taşıma su ile değirmen dönmez, taşıma libido da bir yere kadar yani. Başından beri miskin adamın sonradan makineye döndüğüne şahit değilim, bu cinsel güç zaten gençlikte çokken yaş ilerledikçe durulan bir şey, insanın fıtratı bu şekilde. O yüzden genç adamda bi numara yoksa aman aman diyorum.
Benim çevrem evlenmeden evvel efendilikten sesi çıkmayıp evlenince sabahlara kadar döktürenlerle dolu😂 bilemiyorum altan 🤔 işte ben de başka açıdan baktım anlıyor musun, benim duyduklarım da bu yönde, bunlar da var yani. Sana hava atıyorlardır deme bu arada, en yakınlarım yani

ablacım valla senin çevrende olabilir. Benim bulunduğum muhitte bu geçerli değil. Bütün dünyadada bu yok, git avrupaya millet virgin deyince kaçar. Mutlu evliliklerin çogu virgin olmayan insanlarda. Demiyorum ki bu doğru, kime göre neye göre ama o kadar iddialı konusmussun ki bütün dünyada bu böyledir diye yurtdışında okudum yabancıları iyi bilirim dediğin yalan. Benim istanbuldaki çevremdede bekarete kimse bakmıyor
Ay tamam kimse bakmıyor değer vermiyor tamam benim kısıtlı çevrem ki o çevre kim onuda anlamadım değer veriyor .
Herkes bakire olmayan deneyimli kadın arıyor alıyor baştacı yapıyor.
Niyeyse bu kadar aldatma var pek tatmin olamıyorlar demek ki sonunda

Ay tamam kimse bakmıyor değer vermiyor tamam benim kısıtlı çevrem ki o çevre kim onuda anlamadım değer veriyor .
Herkes bakire olmayan deneyimli kadın arıyor alıyor baştacı yapıyor.
Niyeyse bu kadar aldatma var pek tatmin olamıyorlar demek ki sonunda
iyi de belli ki çevrelerimiz çok farklı. Ayrıca evlilik öncesi beraberlik ve aldatma arasındaki bağı kuramadım. Bakire kadınlar evlenip aldatılmıyor mu? Bu forumu okuyun bence. Ben sizin düşüncenize doğru yanlıs demedim sadece çok bütün dünyada böyle diye kendi pencerenizden gördüğünüzü bilip bilmeden genelleme yapıyordunuz. Ben de sana doğrusunu söyledim heryerde öyle değil diye.

Benim çevrem evlenmeden evvel efendilikten sesi çıkmayıp evlenince sabahlara kadar döktürenlerle dolu😂 bilemiyorum altan 🤔 işte ben de başka açıdan baktım anlıyor musun, benim duyduklarım da bu yönde, bunlar da var yani. Sana hava atıyorlardır deme bu arada, en yakınlarım yani
Aslında tek bir kriter var, sana yetiyor mu? Ayda 1 bile olsa yetiyorsa senin için ideali odur, onu da deneyim yaşamadan bilemiyorsun işte.

Size hava atılıyor mudur bilemiyorum ama ben gördüm hava atmaya çalışanı, üstelik gayet de hanım bi ablamızdı, neden yaptı ne alakası vardı, eniştenin performansını soran da olmamıştı ona ahahah.

iyi de belli ki çevrelerimiz çok farklı. Ayrıca evlilik öncesi beraberlik ve aldatma arasındaki bağı kuramadım. Bakire kadınlar evlenip aldatılmıyor mu? Bu forumu okuyun bence. Ben sizin düşüncenize doğru yanlıs demedim sadece çok bütün dünyada böyle diye kendi pencerenizden gördüğünüzü bilip bilmeden genelleme yapıyordunuz. Ben de sana doğrusunu söyledim heryerde öyle değil diye.
Tamam en modern sen ve çevren Nişantaşı çocuğu 🤣🤣
Ben varoş semtinde mutluyum haklısin.
Benim yabancı erkek arkadaşım olmuştu Fransız o dönem bakireydim sana zarar vermej istemem deyip saygı duymuştu.
Bu adam bürokrat Avrupa Komisyonunda çalışıyor istersen adını vereyim araştır .
Gerçekten çevreme bak çok varoş .
Avrupa Komisyonunda ki adamla ilişki yaşadım .
Senin kadar modern değil .

Ben kadının degerini zara göre belirlemiyorum.
Siz bu konuda o kadar tepkilisiniz ki ezberlediginiz cumleleleri tekrar tekrar yazıyorsunuz.
Bakire olmayan bir kadın değersiz değildir ahlaksız değildir böyle bir şey söylemiyoruz.
Ama en doğrusu nikahı altında bir erkekle yaşamasıdır bu dinen de böyle saten.
Birini sevdim birlikte oldum bu beni değersiz yapmaz .
Genç bir kız var karşımda hata yapıp üzülmesini istemem gaz vermeye gerek yok kızlara.
Düzgün bir kız belli beklesin evlenicegi adamla olur burdakı bütün kızlara yazıyorum.
Siz istediğinizde olun yatin kalkın beni hiç ilgilendirmiyor.
Ben konunsahibine yazıyorum tamam mı lütfen artik taciz etmeyin yorumlarinizla
yazdiklarinizi bir tekrar tekrar okuyun sanki ben kafamdan uyduruyormusum gibi ben oyle yazmadim diyorsunuz. Asıl siz hala ayni cumleleri tekrarliyorsunuz. Yorumlarda farkli fikiler var, onlara tepki yok da size niye var? Ben niye sizi taciz edeyim? Forumun mantiğinı ogrenin de gelin.
İyi forumlar.

yazdiklarinizi bir tekrar tekrar okuyun sanki ben kafamdan uyduruyormusum gibi ben oyle yazmadim diyorsunuz. Asıl siz hala ayni cumleleri tekrarliyorsunuz. Yorumlarda farkli fikiler var, onlara tepki yok da size niye var? Ben niye sizi taciz edeyim? Forumun mantiğinı ogrenin de gelin.
İyi forumlar.
Ya arkadaşım bu benim fikrim .
Katilmazsin olur biter ne oluyor dokturuyorsunuz dünden beri .
37 yaşındayım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum emin ol senden çok daha deneyimliyim bu hayatta.
Aynı cümleleri tekrarlarim sanane pardon

Sen fikrini özgürce savunurken ben neden susucakmisim iyi misin sen

ne kompleks yaptın be. Ben sana herşeyi bilmiyorsun işte dedim yok Nişantaşı cocugu dedin bilmemne. Gereksiz kompleks argüman içine giriyorsun.
Yok Nişantaşı kızı sen en modernsin sen ve elit çevrene yaklasamayiz .
Senin çevren çevren deyip beni asagilamaya çalışan sensin ayrıca .
Muhafazakar kesimi asagiliyorsun aklın sıra.
Ki muhafazakâr miyim evet bazı konularda öyle hiç gocunmuyorum.

bu dediğini iltifat olarak alırım. Hoş mesajlarınla sen kompleksini gözler önüne seriyorsun, bana sorun yok
Hadi güzelim hadi benim için Avrupa'lardan geldilet ayağıma seninle kahve içmeye tenezzül etmezler .
Kim kompleksli belli.
Ben burdayim kim olduğumu biliyorum hadi bakalım şimdi işine

Ya arkadaşım bu benim fikrim .
Katilmazsin olur biter ne oluyor dokturuyorsunuz dünden beri .
37 yaşındayım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum emin ol senden çok daha deneyimliyim bu hayatta.
Aynı cümleleri tekrarlarim sanane pardon

Sen fikrini özgürce savunurken ben neden susucakmisim iyi misin sen
Katılmadığım fikre katılmadım derim niye çekineyim? Size evlilik oncesi cinsellige karsi oldugunuz icin degil, kadinlari bekaretleriyle var olabildigini dusundugunuz icin tepki gosterdim. Simdi buna da hayir oyle yazmadim diyeceksiniz, yazdiklariniz ortada.

anlamıyorsunuz zaten, siz kendi komplekslerinizle yaşmaya devam edin.
neyse tekrardan iyi forumlar :)

Hadi güzelim hadi benim için Avrupa'lardan geldilet ayağıma seninle kahve içmeye tenezzül etmezler .
Kim kompleksli belli.
Ben burdayim kim olduğumu biliyorum hadi bakalım şimdi işine
ablacım niye heryerde öyle değil dediğinle bana laf çarpıtmalara yok güzelimli konusmalara giriyorsun? Tuhaf değil misin sence de? Yok ben burdayım kim olduğumu biliyorum falan garipsin yani. Rahat abla, kasmaya gerek yok. Sıkıntı yok kim benle kahve içmeye tenezzül etmezmiş sen beni tanıyor musun ki? İstemesinler kahve içme sorun değil, napıyım sana gelenlerin kahvelerini te Allahım ya. Ya bir de 37'yim demişsin niye 55 gibi yazıyorsun? kdfsdfg. Bence daha yazma kendini rezil etme burda sdfklşgskf

Back
X