Ya bir de gerçekten öküz savar bir yanı da var bu olayın.
Benim eşimden önceki bir sevgilim öyle ay takmıştı geçmişime salak salak sorup duruyordu. Ayrılalım deyince de aşk sevgi diyordu. Salak tarafım da inanıp dönüyordu böyle ayrıl barış. Sonra eski sevgilisi buna geri döndü bu da bakire diye geri döndü

Ama sürekli durup durup beni arıyordu. Kıza da döndü ama arayıp arayıp da ağlıyor bir yandan işte seni seviyorum hala ama ben sindiremem bilmem ne diye. Telefon numaramı değiştirdim kurtulmak için.
Başta bir üzüldüm yalan yok. Ay sonra sonra geri dönüp bakıyorum iyi ki bakire değilmişim de kurtulmuşum ondan. Kıskanç, aşırı kıskanç bir adamdı nefes aldırmazdı onla evlenseydim de.
Sonra eşimle tanıştık. Üç sene sevgiliydik. Onbeşinci günde direkt seviştik. Bir kere sormadı ay sen bakire değilmiydin diye. Lafı geçmedi konuşulmadı. Asla muhabbeti dönmedi. 11 sene bitti bak hala bir gün konusu geçmedi. Hala şükrederim yani tam kendi kalemim birini buldum.
Ondan diyorum hep sen de geçmişe önem veren soran sorgulayan kıskanç biriysen yada muhafazakar bir hayat seviyorsan evet sakın sevişme ona göre bir hayat kur. Ama kıskançlık baskı sevmiyorsan da bekleme.
Kendi dünya görüşüne göre yaşa ya kimse kabul etmezee diye değil kendi içinden gelen neyse onu tercih et.
Yakın arkadaşım mesela evlendi boşandı. İkinci evliliğini çok daha karizmatik yüksek kariyerli yakışıklı ve hiç evlenmemiş bir adamla yaptı.
Devir değişti.
Bir erkek seviyorsa düzgün de bir adamsa zaten problem etmez. Etmez.