Cinselliğe olan ön yargım

aynen bir kadin bekaretiyle var olabilir. Kendi cevrenizi ve kendi dusunce yapisini herkese genellemeyin.

Ne yazdiginizi tekrar tekrar okuyun.Kimse bir baskasinin tercihine laf atmiyor. Sizin kadinlari bir kaliba sokmaniza tepki gosterildi.
Ay çevreme de yanı.
Ya kardeşim siz okuduğunuzu anlamiyor sunuz galiba.
Kimse kimseyi kalıba sokmuyor bende bir kadınım bekarım ve bakire değilim bu bir.
Doğru olan evlendikten sonra birlikte olmak bana göre çünkü kadın bedeni değerlidir herkesin elinde oyuncak olmamalı.
Bu benim fikrim tamam mı .
Benim ve çevremden çekilin şimdi

Ay çevreme de yanı.
Kimse kimseyi kalıba sokmuyor bende bir kadınım bekarım ve bakire değilim bu bir.
Doğru olan evlendikten sonra birlikte olmak bana göre çünkü kadın bedeni değerlidir herkesin elinde oyuncak olmamalı.
Kimsiniz de bu sekilde konusuyorsunuz. Laflariniza dikkat edin. Anlamiyorsunuz yazdiklarimiz pişman olmuş olabilirsiniz ayrı bir şey ama siz bir kadınin degerini bir zara gore belirliyorsunuz bunun yanlış oldugunu soyluyoruz.Neden kadin oyuncak olsun? Kendi rizasiyla yasiyorsa. O kadar yanlış bir bakış acisi ki kadinlar evlenseler de hep bu tabuyla yasiyorlar resmen.

Son düzenleme:
Sen ben misin? Aynı sorun aynı korku kaynaklı olması açısından. Ama garip ya da farklı ya da ne bileyim geri kafalı değilsin yani 🙃 biraz da biz mi seçtiğimiz erkek profilini incelesek 🙃🌸
Hele bi gelip okuyayım, feyz alayım cvplardan ben de aynı durumdayım, dedim.. yine sonuç yok, keşke duygular olmasaydı, neyse ben terapiye devam 🥲😁

Bunlar saçma zaten ama hala çoğu erkek belli etmese bile bu düşünceleri barındırıyor. Ayırdına nasıl varacağız benim kafamı o kurcalıyor
Ciddi ciddi sıfır abartı söylüyorum görece iyi bir meslekteyim İstanbul’da yaşıyorum bir çok arkadaşım evlenmeden önce cinsellik yaşamıştı ve büyük çoğunluğunun eşi değildi. Hepsi evlendi. Ha burda elbette tam tersi olan başına kalkılan insanlar vardır elbette. Benim çevremde olmadı ama daha küçük bir ilde daha muhafazakar bir yerde olabilir. Bu arada kesinlikle iki görüşe de inanılmaz saygı duyuyorum. Herkesin kendi kararı. Ama şunu gerçekten içtenlikle söylüyorum belki komik gelecektir tersi düşünenlere ama erkekler çok sevince gerçekten çok sevince muhafazakar ailede bile yetişse kabul ediyor. Bizim aşırı şaşırdığımız evlilikler olmuştu mesela oğlan senelerce bunu yaşayan kızlara atıp tutmuş defalarca yaşamış bir tanıdığımıza afedersiniz köpek olmuştu. Bu gözler bunları da gördü 😂

30 yaşındayım.İlk erkek arkadaşım yada arkadaşlarımın sevgilisi diyeyim ortaokul caginda başladı.Toplamda 20 senedir gördüğüm bu.Erkekler hep aynı.Cok az belki %5 ilk kısım önem vermiyor.

Ben kendimi birine kabul ettirmekten çok evlenmeden doğru bulmuyorum.Bende bir erkeğe sarıldım elini tuttum vs.Ama ilerisini evlenmeden yaşayamam.
İşte %5 değil diyorum. Bunu yaşayan gencecik kızlarımızı igrenç heriflere muhtaç ediyoruz. Adam sayıyor sövüyor kız cinsellik yaşadı diye korkup ayrılmıyor, diktirmeye kalkıyor, başka bir sürü yanlış yapıyor. Ben kimseye yaşa yaşama diyemem. Ama yaşanılınca da artık kimse senle evlenmez diye bir dünya yok. Bakın gerçekten inanmadığınızı biliyorum keşke size kanıtlayabilsem ama erkekler o kadar değişik ki severse sizi her halinizle kabul eder, sevmezse de siz namuslu evinizde otururken gider en olmadık kadın için sizi terk eder. Sadece sevmek ile alakalı. Müge anlı da kadınlar başka adamlara kaçmış adamlar yerlere yatıyor geri dönsünler diye bundan bahsediyorum.

Ciddi ciddi sıfır abartı söylüyorum görece iyi bir meslekteyim İstanbul’da yaşıyorum bir çok arkadaşım evlenmeden önce cinsellik yaşamıştı ve büyük çoğunluğunun eşi değildi. Hepsi evlendi. Ha burda elbette tam tersi olan başına kalkılan insanlar vardır elbette. Benim çevremde olmadı ama daha küçük bir ilde daha muhafazakar bir yerde olabilir. Bu arada kesinlikle iki görüşe de inanılmaz saygı duyuyorum. Herkesin kendi kararı. Ama şunu gerçekten içtenlikle söylüyorum belki komik gelecektir tersi düşünenlere ama erkekler çok sevince gerçekten çok sevince muhafazakar ailede bile yetişse kabul ediyor. Bizim aşırı şaşırdığımız evlilikler olmuştu mesela oğlan senelerce bunu yaşayan kızlara atıp tutmuş defalarca yaşamış bir tanıdığımıza afedersiniz köpek olmuştu. Bu gözler bunları da gördü 😂
bu çok doğru erkek severse kabul ediyor ailesine de kabul ettiriyor bu sadece cinsellik değil uyuşmayan her konuda öyle

Müge anlı da kadınlar başka adamlara kaçmış adamlar yerlere yatıyor geri dönsünler diye bundan bahsediyorum.
Bu nasıl bir örnek Allahaşkına. O adamların IQ seviyesini, tam olarak neye muhtaç olduklarını falan nerden biliyoruz ki. ahlaksızlığı gurursuzluğu burda sevgiye bağlamayın. Bu örneğin konuyla hiç mi hiç alakası yok.

Evet bir erkek içgüdüsel olarak sevdiği kadının ilki olmak ister.
Bu olmazsa olmaz değil ama .
Bu bütün dünyada da böyledir hanımefendi.
Bu demek değildir herkes bakire kız ister .
Ikisi farklı şeyler.
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Hiç laf çevirmeyin ne yazdığınız ortada. Kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenin bence belli ki eksik kalmışsınız

Eeee aslında normal olan bu düşünce değil mi guvenmedigin insanla seks yapmamalisin tabun olabilir mesela bende evlenmeden önce cinsel ilişki olmaması taraftarıyım ben evleneli çok oldu da çünkü tamamıyla geleneklerimizden dolayı erkeklerin bakış açısından öyle düşünüyorum bazen derim ama sohbet ederken yaa bı adamı sekste denemeden evlenmemek lazım diye ama lafta çünkü bende bu tabu olmuş eskidende öyleydi şimdi de öyle degismedi hiç fikrim yaşayanlarda yanlış gelmez bana onun doğrusu da odur arkadaşlarınızla kıyaslamayın yani

Dini nedenlerle sizin gibi düşünüyorum.

Evlilikten once cinsellik yasamamak kumardir diyenlerin mantigini anlayabiliyorum. Guclu bir arguman ama iki sorum var:
- asik oldugunuz adamla ten uyumu olmama gibi bir sey olabilir mi? (Ciddi soruyorum)

- diyelim ki deliler gibi seviyorsunuz, her sey cok yolunda. Sonra cinsellik yasadiniz ve ten uyumu yokmus ( bu mumkun mu bilmiyorum bkz 1. Soru). Gercekten ayrilabilecek misiniz yoksa denemeye deger belki duzelir mi diyeceksiniz? Sayet demeye degerse cevap, evlenmek de denemek olmuyor mu?
Bu soruya cevap vermek istedim şimdi aşık olduğunuz erkekle evlenilirse zaten dokunuyosun öpüşüyosun arada bir çekim vardır yani en azından eşimle sevgiliyken öyleydik ama cinsellikte seneler sonra çözdüm tabi bunu, ben erkek kadını orgazma yakınlaştırmak için ugrasmali yani bilmeli yoksa ten uyumu fasa fiso bence adam iyi sevisiyosa bunlar aklına bile gelmez kadının

İşte %5 değil diyorum. Bunu yaşayan gencecik kızlarımızı igrenç heriflere muhtaç ediyoruz. Adam sayıyor sövüyor kız cinsellik yaşadı diye korkup ayrılmıyor, diktirmeye kalkıyor, başka bir sürü yanlış yapıyor. Ben kimseye yaşa yaşama diyemem. Ama yaşanılınca da artık kimse senle evlenmez diye bir dünya yok. Bakın gerçekten inanmadığınızı biliyorum keşke size kanıtlayabilsem ama erkekler o kadar değişik ki severse sizi her halinizle kabul eder, sevmezse de siz namuslu evinizde otururken gider en olmadık kadın için sizi terk eder. Sadece sevmek ile alakalı. Müge anlı da kadınlar başka adamlara kaçmış adamlar yerlere yatıyor geri dönsünler diye bundan bahsediyorum.
Bir erkek bakire olmayan kızla evlenmek isteyebilir.Buna ben karisamam ama ben bunu bile bile yapmayı normal bulmuyorum.

Böyle hissetmeniz gayet normal. Çünkü güven problemi var ve siz sadece değer gördüğünüz, ciddi olarak ilerleyebileceğiniz bir insanla bunu yaşamak istiyorsunuz. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye girebilirsiniz ben buna karşı değilim ha bu arada benim de hiç olmadı ama sebebi sizin gibi ne sevebildiğim biriyle karşılaştım ne de güvendiğim. Bazen takılmalık bari biriyle görüş diyorlar ben kesinlikle yapamam diyorum çünkü sevmediğim birinden çabuk soğurum. En ufak hareketi gözüme batar, rahatsız eder beni. Hem kendime hem karşımdakine saygısızlık yapıyormuşum gibi hissederim.
Arkadaş çevreniz evlenmeden cinsel ilişkinin olmasını savunmasının sebebi de ten uyumunun önemini vurgulamalarından. Benim arkadaşım da hem beraber yaşadılar hem de ten uyumu olmazsa sıkıntı olur diye bahsederdi ki evlendiler hatta çocukları olacak. Yani erkek ona cinsellik yaşandı bitti gözüyle baksaydı bu evlilik bile olmazdı zaten öyle zihniyette biriyle hiç olma daha iyi. En nefret ettiğim hatta midemi bulandıran o çirkin zihniyetler erkeklerin yapabileceğini kadınlara gelince ayıp, kullanılmış, ahlaksız olarak tanımlayan kendini üstün gören varlıklar.
Zaten sevgi, saygı ve değeri hissettiğin insanla bu tür problemler yaşanmaz. Sen bile endişe içinde olmazsın bence.
Bana lezbiyen misin diyen bile vardı asdfg olsundu :D

Ay çevreme de yanı.
Herkesin elinde oyuncak olmak mı? Kafanızda neler kuruyorsunuz siz sapkın erkeklerin zihniyetinden ne farkınız var? Burada eskortlardan, striptiz yapanlardan bahsetmiyoruz kendinize gelin. Ayrıca bi insanın bütün yorumumu böyle istisnasız, şaşmadan aynı çirkin düşüncelerde olur. Her gördüğümde bu kafadasınız. Birde yüz kişiyle sevişmek marifet değil yazmışsınız 365 gün falan mı izliyorsunuz her gün napıyorsunuz? 100 kişiyle sevişme konusu nereden çıktı? Konu sahibinin bahsettiği durum ile sizin yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var.
Ayrıca siz acı çektiyseniz bu sizin yanlış seçimiz bir başkasına '' evlenmeden olmaz, erkek bir kadının ilki olmak ister gibi '' saçma akıllar vermeyin insanlara. Bizde bir erkeğin ilk kadını olmak istiyoruz hadi bakalım bul bulabiliyorsan?

Hiç laf çevirmeyin ne yazdığınız ortada. Kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenin bence belli ki eksik kalmışsınız
Ya kendisi kötü bir tecrübe yaşamış buda olabilir tabi ancak ben yaşadım kimse yaşamasın, bir erkeğin ilk kadını olun onlar böyle ister doğru olan budur gibi konuşmalar komik diyeceğim ama komik bile değil acınası. Hayır kk'da bu sıra meşhur oldu gayet açık ve net ne demek istediğini yazıp sonra '' ben öyle demedim siz konuyu farklı yere çeviriyorsunuz '' demek.
Birde genç kızlara kötü örnek olmayın demiş sanki yorumlar da '' sen bir tecrübe edin birçok kişiyle seviş sonra bakarsın yoluna '' yazmışlar gibi bir tavır sergilemiş :D

Herkesin elinde oyuncak olmak mı? Kafanızda neler kuruyorsunuz siz sapkın erkeklerin zihniyetinden ne farkınız var? Burada eskortlardan, striptiz yapanlardan bahsetmiyoruz kendinize gelin. Ayrıca bi insanın bütün yorumumu böyle istisnasız, şaşmadan aynı çirkin düşüncelerde olur. Her gördüğümde bu kafadasınız. Birde yüz kişiyle sevişmek marifet değil yazmışsınız 365 gün falan mı izliyorsunuz her gün napıyorsunuz? 100 kişiyle sevişme konusu nereden çıktı? Konu sahibinin bahsettiği durum ile sizin yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var.
Ayrıca siz acı çektiyseniz bu sizin yanlış seçimiz bir başkasına '' evlenmeden olmaz, erkek bir kadının ilki olmak ister gibi '' saçma akıllar vermeyin insanlara. Bizde bir erkeğin ilk kadını olmak istiyoruz hadi bakalım bul bulabiliyorsan?
Durup durup satasiyorsunuz.
Bu benim fikrim katılırsın katılmazsin.
Saygı duymayı öğrenin önce .
Ben çok doğru bir akıl veriyorum genç bir kıza .
Çekilin surdan alintilayip durmayın .

Kimsiniz de bu sekilde konusuyorsunuz. Laflariniza dikkat edin. Anlamiyorsunuz yazdiklarimiz pişman olmuş olabilirsiniz ayrı bir şey ama siz bir kadınin degerini bir zara gore belirliyorsunuz bunun yanlış oldugunu soyluyoruz.Neden kadin oyuncak olsun? Kendi rizasiyla yasiyorsa. O kadar yanlış bir bakış acisi ki kadinlar evlenseler de hep bu tabuyla yasiyorlar resmen.
Ben kadının degerini zara göre belirlemiyorum.
Siz bu konuda o kadar tepkilisiniz ki ezberlediginiz cumleleleri tekrar tekrar yazıyorsunuz.
Bakire olmayan bir kadın değersiz değildir ahlaksız değildir böyle bir şey söylemiyoruz.
Ama en doğrusu nikahı altında bir erkekle yaşamasıdır bu dinen de böyle saten.
Birini sevdim birlikte oldum bu beni değersiz yapmaz .
Genç bir kız var karşımda hata yapıp üzülmesini istemem gaz vermeye gerek yok kızlara.
Düzgün bir kız belli beklesin evlenicegi adamla olur burdakı bütün kızlara yazıyorum.
Siz istediğinizde olun yatin kalkın beni hiç ilgilendirmiyor.
Ben konunsahibine yazıyorum tamam mı lütfen artik taciz etmeyin yorumlarinizla

Dini nedenlerle sizin gibi düşünüyorum.

Evlilikten once cinsellik yasamamak kumardir diyenlerin mantigini anlayabiliyorum. Guclu bir arguman ama iki sorum var:
- asik oldugunuz adamla ten uyumu olmama gibi bir sey olabilir mi? (Ciddi soruyorum)

- diyelim ki deliler gibi seviyorsunuz, her sey cok yolunda. Sonra cinsellik yasadiniz ve ten uyumu yokmus ( bu mumkun mu bilmiyorum bkz 1. Soru). Gercekten ayrilabilecek misiniz yoksa denemeye deger belki duzelir mi diyeceksiniz? Sayet demeye degerse cevap, evlenmek de denemek olmuyor mu?
Sadece ten uyumu değil bahsedilen. Belki iktidarsız, belki erken boşalma sorunu yaşıyor.
Burada kaç tane konu okudum öyle ciddi cinsel sorunlar yaşanıyor.

Sadece ten uyumu değil bahsedilen. Belki iktidarsız, belki erken boşalma sorunu yaşıyor.
Burada kaç tane konu okudum öyle ciddi cinsel sorunlar yaşanıyor.
Allahaşkına sen de ezberlemişsin bunları. 39 yaşına gelince iki üç güne düşürenler de var, 45 yaşına gelince peşpeşe iki kere yapabilen de. Dükkanı erken kapatma ihtimalini nasıl ölçeceksin. Kadınlarda az birliktelik menopoz yaşını erkene çekiyor bu ne olacak. Yani bir şeyi biliyorsunuz diye bin şeye hakimiz sanmayın. Belçika’dan yazan, başında ailesi olmayan rahat davranıyor olabilir ama herkese aynı akılları vermek doğru değil.

Allahaşkına sen de ezberlemişsin bunları. 39 yaşına gelince iki üç güne düşürenler de var, 45 yaşına gelince peşpeşe iki kere yapabilen de. Dükkanı erken kapatma ihtimalini nasıl ölçeceksin. Kadınlarda az birliktelik menopoz yaşını erkene çekiyor bu ne olacak. Yani bir şeyi biliyorsunuz diye bin şeye hakimiz sanmayın. Belçika’dan yazan, başında ailesi olmayan rahat davranıyor olabilir ama herkese aynı akılları vermek doğru değil.
Dükkanı erken kapatma ihtimali ölçülmez ama ten uyumu, erken boşalma, sertleşememe, isteksizlik gibi sorunlar hemen anlaşılır. Dolu dolu bi 15-20 yıl sonra cinselliğin durması ile evliliğin başından beri kötü cinsellik veya olamayan cinsellik sorunları ile boğuşmak kıyaslanamaz.

Dükkanı erken kapatma ihtimali ölçülmez ama ten uyumu, erken boşalma, sertleşememe, isteksizlik gibi sorunlar hemen anlaşılır. Dolu dolu bi 15-20 yıl sonra cinselliğin durması ile evliliğin başından beri kötü cinsellik veya olamayan cinsellik sorunları ile boğuşmak kıyaslanamaz.
Ben zaten ten uyumunun, cinselliğin zamanla öğrenilen ve geliştirilebilen bir şey olduğunu düşünüyorum. Diğerlerini de doktorlar tedavi ediyor. Ama belli bir yaştan sonra mavi hap kalbe zararlı.

Back
X