Cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.

Cinsellikden sogudum resmen.birlikde gidelim diye teklifde etdim.calistigi icin gun ortasi izinle gidecegim dedi sana gerek yok kendim gidicegim dedi ama hala gitmedi.1 aydir her gun gundemimizde bu konu :(

Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?

Böyle adamları da anlamıyorum. Ömür boyu beraber olacağı hayat arkadaşına mahcup olmaktan değil de ömründe belki bir kere görebileceği insanlardan utanıyorlar. Evdeki insan mutsuz yahu dışarıdakinden sana ne.

Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlar :KK43: ben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
Bugün gidecek doktor var mı gidecek?

Devam derken?hayir giyinip uyuyoruz daha dogrusu o uyuyor ben o sinirle zor uyuyabiliyorum
O zaman gerçekten büyük problem birlikte gitmeye ikna edebilirsiniz sizden güç almış olur ilaçları da siz alanilirsiniz kadınlar bu konu da daha rahat devam derken bir süre sonra yarım saat filan tekrar ereksiyon hali yaşarlar

Geciktirici sprey gecici cözüm.Kafasina taktigi surece de bu problemle karsilasmaya devam edecektir.Sizi de anliyorum surekli ayni bitislerle yipranip,cinsel acidan soguk hale geleceksiniz.Problemin ciddiyetinin farkinda degil sanirim.Bunun sizin icin hatta insanlar icin önemini anlatin.Hatta kendisi tam doyuma ulasacagi zaman gerekirse kendinizi cekin anlasin..Bencillik var sanki biraz da..
Kendisi doktor durumunu kabullenene kadar gidin eczaneye buna cozum olusturacak sprey,prezervatif vs edinin.Cekinilecek bir durum yok.Cinsellik de yemek icmek kadar dogal bir eylem sonucta
Sevdiginiz adamdir,esinizdir kizmakta bu demekte falan da haklisiniz.Sizin degil kendisinin cözüm uretmesi gerekir.

Onun bu gunleri bitmiyorki gecistiriyor sadece.kussemi kavgami etsem sinirimimi kussam?bilemedim
Bence gecistiriyor gerekiyorsa beraber gidin bu erkekler neden doktor sevmiyor anlamıyorum kadın olarak her sorunumuzu anlatırken gurur yapmıyoruz da , erkekliğe gelince gururuna yedirip gidemiyor olurlar çoğu

Arkadasi çakşır otu kullanabilirsiniz. Ve keçiboynuzu özü. Biz bebek tedavisi icin kullandik ama cinsel güçte asiri artis oldu.
Oylemi?nasil kullaniliyor?aslinda cinsel gucu iyi.yani istekli iliskiye girme sikligida duzenli sadece erken bosalma sorunu varmon sevismeyi saymazsak iliskiye baslayib bitireli en fazla 2 dakika suruyor

E
Oylemi?nasil kullaniliyor?aslinda cinsel gucu iyi.yani istekli iliskiye girme sikligida duzenli sadece erken bosalma sorunu varmon sevismeyi saymazsak iliskiye baslayib bitireli en fazla 2 dakika suruyor
Eşim de öyleydi. Ben bunu hic dile getirmemistim. Bebegimiz olmayinca bunlari kullandik tabi rahatsizliklarina binaen. Ama kesinlikle yan etkisi yok. Bizim süre baya artti. Hatta bebek icin 2 günde bir ilisliye giriyoruz. Cok asiri yoruluyorum bu kadari fazla oldu galiba.

Zannimca sorunun farkinda degil anlamiyor ne kadar sinir bozucu bir durum oldugunu ve benim o anda nasil hiss etdiyimi
Sizde Dr a gidene kdr birlikte olmayın.Her ilişkiye girmek istediğinde durumu anlatın bu şekilde mutlu olmadığınızı ve yapmak istemediğinizi belirtin.Bir süre sonra pes eder bence

Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlar :KK43: ben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
Doktora gitmek erkeklere agir geliyor kendilerine yediremiyorlar. Ama piyasada bile satilan geciktirici spreyler var onlardan kullanin derim. Kesin sonuc ve uzun sureli cinsellik. Denemenizde fayda var bence. Internetten de siparis edebilirsiniz.

Back
X