Cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.

Eşiniz için çok zor bir durum. Dikkat edin kendini size karşı yetersiz hissetmeye başlarsa psikolojisi iyice bozulur daha farklı sorunlara yol açar bu durum. Bence her şeye rağmen mutlu olduğunuzu hissettirin ama tatlı dille de doktora gitmesine razı edin. Ayrıca içinizde olmasa da sizi rahatlatabilir. Kadınlar için cinsellikteki doyum erkekler gibi değil sonuçta. Duygusal haz kadınlar için daha önemli. Eşinizi sizi yatakta da duygusal olarak doyuma ulaştırabilir farklı yollarla.

Eşiniz için çok zor bir durum. Dikkat edin kendini size karşı yetersiz hissetmeye başlarsa psikolojisi iyice bozulur daha farklı sorunlara yol açar bu durum. Bence her şeye rağmen mutlu olduğunuzu hissettirin ama tatlı dille de doktora gitmesine razı edin. Ayrıca içinizde olmasa da sizi rahatlatabilir. Kadınlar için cinsellikteki doyum erkekler gibi değil sonuçta. Duygusal haz kadınlar için daha önemli. Eşinizi sizi yatakta da duygusal olarak doyuma ulaştırabilir farklı yollarla.
Farkli yollari o bilmiyor qaliba yada beceremem diye dusunuyor.

Selam Arkadaslar.ben 7 aydir evliyim.Esimde erken bosalma sorunu var.ilk evlendigimizde o kadar ciddiye almamsdim ama gun gectikce bu problem sinirimi bozmaya basladi.Inanin iliskiye bile girmek isemiyorum.Son bir aydir sirf o istiyor diye iliskiye giriyorum.Bildigimiz uzere kadinin rahatlamasi erkekden daha zor.7 aydir malesef ben o rahatlamayi yasamadim.tam bir seyleer hiss ediyorum esim bosaliyor.Esimi cok seviyorum hemde cok ama bu problem yuzunden cok sinirli davraniyorum onada.Doktora git diyorum tamam gidicem diyor her gun soyluyorum niye gitmiyorsun doktora?fazla konusmamada izin vermiyor bu konuda.Bu sorunu yasayan varsa beni cok iyi anlar :KK43: ben nasil davranmaliyim bu adamla?bu gun gidecegini soylemsdi ama bence gitmedi aksam isden gelince bir guzel konusucagim artik biktim.zorla iliskiye giriyorum resmen kendimi zorlamak istemiyorum.nasil konussam ne desem?izin vermiyorki agziki her acdigimda doktora gidecegim diyor kapatiyor farkinda bile degil sorunun .derdimi nasil anlatsam?
Once sizi rahatlatsin sonra kendi derdine dussun. Yani iliski harici sizi rahatlatrsa belki sorun cozulur. Zaten siz rahatladktan sonra cok uzamasini istemeyeceksinizdir.

Internetten geciktirici spreyler de sipariş verebilirsiniz. Çoğu erkek bunu yaşıyor ama saklandığı için böyle birşey yokmuş gibi. Zaten gizli kutu dur ne olduğu bile belli değil. Bende eşime arada bir özel gecede al lazim olur diye aldirtiyorum. Bakıyor bazen gerekiyor gizli de gelince de kimse anlamıyor ne olduğunu

Başka soran oldu mu bilmiyorum ama ben süresini merak ettim ortalama ne kadar sürüyor.bazı egzersizler var diye biliyorum süreyi uzatmak için.

Dun eczaneden bir ilac almisdi kullandi
O kadar heyecanlanmsdimki bende nihayet istedigim gibi iliski yasayacaktim ama olmadi ise yaramadi.ilk kullanim oldugu icin ise yaramamis ola bilirmi acaba?

Dun eczaneden bir ilac almisdi kullandi
O kadar heyecanlanmsdimki bende nihayet istedigim gibi iliski yasayacaktim ama olmadi ise yaramadi.ilk kullanim oldugu icin ise yaramamis ola bilirmi acaba?

Bir fikrim yok başka şeyler de deneyin. Sprey ilaç doğal besinler falan. Bir de biraz daha kalın bir prezervatif ile deneyin tırtıklı falan. Ben eşiniz gecikir hem de siz daha çok uyarilirsiniz diye umuyorum

Ben ona farkli yollarla beni tatmin et diyemem kendi dusunmeli kendi istemeli bence.biliyorum hemen cozulmez ama en azindan bir adim attigini gorurum ve destek olurum.ama nerdeee bey efendi ben ses etmiyorum diye her seyi yolunda zann ediyor
Söyleyin bence ilişkide olmuyorsa başka şekilde tatmin etsin o düşünsün diye beklemeyin

Bir evlilikte kadının görevi diye milyon zırva sayılıyor ya buda eşinizin bir nevi görevi. Erken boşalmanın en kötü yanı erkek tatmin oluyor ama kadın yarı yolda kaldığı için alay edilmiş hissediyor tam zevk almaya başlamışken hevesi kursağında kalıyor. Başlamasam daha iyiydi mantığı. Ve erekte olduğu için bir sıkıntı kaplıyor bedenini.Doktora gitmeyen erkekler bence en büyük suçu işliyor bu nasıl bir bencilliktir. Biraz düzelme var deseniz de bir doktor uzun süreli çareniz olurdu bu problem kendi kendine bitmez bildiğim kadarıyla.

Back
X