Cinselligin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.

5m Migros’lar var bulunduğunuz ilde var mı? Bu 5 m ler çok büyük ve kasiyelerin umrunda değil bile aldıklarınız. Çok fazla insan olmadığı bir saatte siz gidin mutfak alışverişi yapın ve geciktirici özellikli jel ve prezervatif alın.( 5 m Migros’larda var eczane ye gitmenize gerek yok )
Bunu eşinin düşünmesi gerekmez mi? Ben olsam almam. Durumu güzelce anlatır ilişkiye girmek istemediğimi söylerim.

Geciktirmeye yarayan masajlar, doğal tedavi vs. vardı. Netten okuyabilirsiniz. Her sefer erken-geç diye strese girerse sorununuz büyür. Bu sorunu sadece eşinize yüklemeniz de hoş değil. Sonuçta elinde olan birşey değil. Bu rahatsızlık ikimizin sorunu ve beraber hakedeceğiz izlenimini verin.

Başlangıç kısmını uzun tutun. Eşinizle birlikte daha uzun özel anlar geçirin. Ona kendinizi güzel ifade edin. Yapmasını istediğiniz şeyleri ona söylemekten çekinmeyin.Ve ona da kendini ifade etmesi için destek olun. 1 saat kadar önce afrodizyak etkili doğal besinlerden tüketin. Çilek gibi mesela.

Eşinize de koyu bir Türk kahvesi içirmeniz geç olmasına destek olabilir.

Burada 3-4 yıl vajinusmus ile savaşan kadınlar var. Eşleri ile beraber sabırla aştılar bunu. Tabiiki zor bir süreç. Fakat aşabilirsiniz.
Sevgi ve emek.. birazda anlayış gerek.

Doktora gitmenize gerek yok bence, geciktirici ürünleri kullanabilirsiniz. Çoğu insan bunlardan faydalı goruyor. Utanıyorsamiz internetten güvenilir sitelerden sipariş edin.

Ilk 1-2 dakikada bosalma oldugunda erken bosalma kabul ediliyor sanirim. Ama uzun olmasi da partner icin zevk anlamina gelmeyebiliyor.
En iyisi eslerin birbirine bu konuda acik olmasi.

Bunu eşinin düşünmesi gerekmez mi? Ben olsam almam. Durumu güzelce anlatır ilişkiye girmek istemediğimi söylerim.
Ben doktora gidene kadar acil durum çözümü önerisi sundum. Tabiki eşi çözmeli doktorada gitmeli. O süreçten önce işe yarayabilir kısa vadeli çözüm önerisi benimki

Aksam konusucagim inanin o kadar yipratiyorki bu durum tum gun aklimda aksam yine sevismek isteyecek ama ben istemiyorumki nasil olucak.yine husran yarim yamalak hissi var ya.hic sevismezsen daha iyi en azindan tamda ihtiraslanib yarim yamalak kalmasindan daha iyi hic sevismemek.durum git gide kotulesiyor.

• Beğen
Reactions: Den
Evet doktora gidene kadar sprey jel falan almasini isteyecegim bakalim neler oluyor
Kesinlikle doktora gidene kadar işinizi görür. 5 m Migros demiştim ama başka üyeler internetten sipariş verin demiş bence daha akıllıca. Geciktirici 3-4 ürün sorununuzun kaynağını doktor bulana kadar sizi kurtarır

5m Migros’lar var bulunduğunuz ilde var mı? Bu 5 m ler çok büyük ve kasiyelerin umrunda değil bile aldıklarınız. Çok fazla insan olmadığı bir saatte siz gidin mutfak alışverişi yapın ve geciktirici özellikli jel ve prezervatif alın.( 5 m Migros’larda var eczane ye gitmenize gerek yok )[/QUOT
Evet ekspres kasalardan kendinizde geçirebilirsiniz ama bunlar kalıcı çözümler değil pek. Dediğinizide anladım karşı tarafın düşünerek öyle olmazsa böyle tatmin edeyim diyebilmesi lazım ama malesef erkekler bencil ve cinsellik konusunda biraz bilgisiziz memleket olarak. Erkekler işini bitirip yan gelip yatıyolar anca karşıdakide insan onuda mutlu edeyim dertleri yok çok gamsızlar

Vajinal orgazım kadın içim zaten zordur. Eşiniz sizinle başka yollardan ilgilenebilir birleşmeden önce. Geciktiricili prezervatif kullanın eczaneden almaya gerek yok internetten alabilirsiniz zaten kullanmıyor musunuz hiç prezervatif?

Back
X