- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Ne yazık ki eşiniz sizi düşünmüyor. Dusunseydi bir çözüm bulurdu şimdiye kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O utanıyorsa siz alın eczaneden.Evet onu bende soyledim Sanki utaniyor nasil doktora gidicem?ne soyluycegim?eczaneden nasil alacagim?
Bunu eşinin düşünmesi gerekmez mi? Ben olsam almam. Durumu güzelce anlatır ilişkiye girmek istemediğimi söylerim.5m Migros’lar var bulunduğunuz ilde var mı? Bu 5 m ler çok büyük ve kasiyelerin umrunda değil bile aldıklarınız. Çok fazla insan olmadığı bir saatte siz gidin mutfak alışverişi yapın ve geciktirici özellikli jel ve prezervatif alın.( 5 m Migros’larda var eczane ye gitmenize gerek yok )
Ben doktora gidene kadar acil durum çözümü önerisi sundum. Tabiki eşi çözmeli doktorada gitmeli. O süreçten önce işe yarayabilir kısa vadeli çözüm önerisi benimkiBunu eşinin düşünmesi gerekmez mi? Ben olsam almam. Durumu güzelce anlatır ilişkiye girmek istemediğimi söylerim.
İlk düşündüğüm bu oldu sonra neyse dedimBayram gunu esiniz neden ise gidiyor hadi gitti diywlim bayram gunu doktoru nereden buluyor
Kesinlikle doktora gidene kadar işinizi görür. 5 m Migros demiştim ama başka üyeler internetten sipariş verin demiş bence daha akıllıca. Geciktirici 3-4 ürün sorununuzun kaynağını doktor bulana kadar sizi kurtarırEvet doktora gidene kadar sprey jel falan almasini isteyecegim bakalim neler oluyor
Cok tesekkur ederim konustursa konusup analticagimKesinlikle doktora gidene kadar işinizi görür. 5 m Migros demiştim ama başka üyeler internetten sipariş verin demiş bence daha akıllıca. Geciktirici 3-4 ürün sorununuzun kaynağını doktor bulana kadar sizi kurtarır
Çakşır otunun kökünü balla karistirip yedirebilirsin. Aktarlarda toz halinde var. Kaynatip suyunu da icirebilirsiCan
Canim kac gun tuketmesi lazim?otu cay gibi tuketiyor her halde demli olarak.
Kac gun icirmem lazim?Çakşır otunun kökünü balla karistirip yedirebilirsin. Aktarlarda toz halinde var. Kaynatip suyunu da icirebilirsi
5m Migros’lar var bulunduğunuz ilde var mı? Bu 5 m ler çok büyük ve kasiyelerin umrunda değil bile aldıklarınız. Çok fazla insan olmadığı bir saatte siz gidin mutfak alışverişi yapın ve geciktirici özellikli jel ve prezervatif alın.( 5 m Migros’larda var eczane ye gitmenize gerek yok )[/QUOT
Evet ekspres kasalardan kendinizde geçirebilirsiniz ama bunlar kalıcı çözümler değil pek. Dediğinizide anladım karşı tarafın düşünerek öyle olmazsa böyle tatmin edeyim diyebilmesi lazım ama malesef erkekler bencil ve cinsellik konusunda biraz bilgisiziz memleket olarak. Erkekler işini bitirip yan gelip yatıyolar anca karşıdakide insan onuda mutlu edeyim dertleri yok çok gamsızlar
Ben 2 aydir iciriyorum :)Kac gun icirmem lazim?
Çözüm oldu mu?Ben 2 aydir iciriyorum :)
Infertiliteye etki etti mi bilmiyorum yeni test yaptirmadik henüz. Ama performans konusunda etkili olduÇözüm oldu mu?