- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Sizden yardım istemiyorsa boşuna meşgul olmayın, size düşmez ki...
Bir de seksomanya çok başka bir şey... Psikolojik ve nörolojik bir rahatsızlıktır. Uykudan cinsel dürtü ile uyanmakla alakalı bir anomalilik durumu. Bilmeden yorum yapmayın...
Ayrıca "kürtaj da olmuştur bu kız" vurgusu ne kadar da çirkin... "kesin .... olmuştur" diyen dedikoducu teyzeler gibisiniz... İyi niyetinize zerre inanmadım maalesef... Yardım isteyen, üzülen insan daha farklı kelimeler seçer.
zamanında eşini duygusal ve cinsel olarak aldatan biri olarak şu son cümleniz ne kadar manidar değil mi? iğneyi kendinize çuvaldızı karşınızdakine batırmanızı tavsiye ederim.içi istiyor kızın napsınşaka tabiki.. bacım bı kere alıstıysa sürekli farklı erkeklerle birlikte olmaya devamı gelir.derler ya kilitle baglasan kilidiyle oynaşır
içi istiyor kızın napsınşaka tabiki.. bacım bı kere alıstıysa sürekli farklı erkeklerle birlikte olmaya devamı gelir.derler ya kilitle baglasan kilidiyle oynaşır
zamanında eşini duygusal ve cinsel olarak aldatan biri olarak şu son cümleniz ne kadar manidar değil mi? iğneyi kendinize çuvaldızı karşınızdakine batırmanızı tavsiye ederim.
Kk da bu kadar iyi cevap görmemiştimzamanında eşini duygusal ve cinsel olarak aldatan biri olarak şu son cümleniz ne kadar manidar değil mi? iğneyi kendinize çuvaldızı karşınızdakine batırmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?