Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimle sürtündüm hamilemiyim diye sormucaksan cevaplayabilirim
sevgilimle sürtündüm hamilemiyim diye sormucaksan cevaplayabilirim
Merak ... dogrudur eşler arasında değişir. .
Az önce bi yerde okudum kızım birisi sormuş 69 yaptık sevgilimle acaba hamilemiyim diye.. bende ilk kez duydum bunu ve merak ediyorum herkes yapar mı bunu?
Her evlilikte olup olmadığını niye merak ediyorsun? Herkesin özelidir bu. Başkalarına göre mi yapıp yapmamaya karar vereceksin?Valla bende bilmiyorum saçma tabiki ama şunu merak ettim her evlilikte bu pozisyon var mı?
eşini en iyi sen tanırsın hangi fanteziyi sevdiğinide sen bilirsin
Canim teşekkür ederim .. bunu zamanla öğrenicem yeni şeyler öğretmek kesfetmek güzel ..
Bi de gerice tutum sergilemeseler daha iyi anlayacagiz birbirimizi...
Ben hiç utangaç ve çekingen olamadım. . Sanırım burdaki yorumlara o yüzden tepkiliyim. .
Örneğin burda kimse beni tanımıyor ozelimi bilmiyor herseyimi rahatlıkla anlatabilirim. . Rahat biriyim oldukça. . Kim ne sorarsa cevaplayabilirim .. Toprak olacağız yahu saklamak niye![]()
seni kimse tanımıyo diye rahat olabilirsin ama sapık erkeklerde okuyo bunları![]()
19 yasinda ne ogretmenisin sen? Bi de bu kadar cahil. ? Sen basla anlatmaya biz okuyalim![]()