Cinsellik çok mu önemli :(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (

İhmal etmyr ev işlerinde yardımcı ama erkek işte insan bilemyr

Sorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde

İstisnalar ve bazı problemi olan erkekler hariç evet önemli.Benim eşimin işyerinde eşi hamile olan bir arkadaşından için eşim"Ada'm düz duvara tırmanıyor hali hiç iyi degil,doktor kuruttu beni " gibi cümleler kuruyormuş :) Ama illaki aldatacak diye birşey yok ki.Ne biliyim yasak olduğunda kendi halledebilir birkaç ay o yüzden hemen aldatacak diye düşünme ve böyle didikleyip de Ada'mın aklına karpuz kabuğu düşürme.Aldatan insan hamileliği beklemez.

Sorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde
Ne yapayım kısmını eşinizle konuşarak çözebilirsiniz.
Nasıl olursa sizin için sıkıntı olmaz ve onun da aklını kaydırmaz,o şekilde çözebilirsiniz.

İstisnalar ve bazı problemi olan erkekler hariç evet önemli.Benim eşimin işyerinde eşi hamile olan bir arkadaşından için eşim"Ada'm düz duvara tırmanıyor hali hiç iyi degil,doktor kuruttu beni diyip duruyor " Diyor :) Ama illaki aldatacak diye birşey yok ki.Ne biliyim yasak olduğunda kendi halledebilir birkaç ay o yüzden hemen aldatacak diye düşünme ve böyle didikleyip de Ada'mın aklına karpuz kabuğu düşürme.Aldatan insan hamileliği beklemez.

Bu sekilde yasanmaz ama. Durduk yere neden bu kuruntunuz?? Aman bakimli olayim aldatmasin aman isimi aksatmayim aldatmasin aman yemegi aksatmayim aldatmasin. Erkeklere yaranmaya calisarak ömür gecmez. Birakin o sizi elinde tutmaya calissin. 6 yillik evliyim esimin ne telefonuna baktim ne de face instagram hesaplarina. Guvenmediginiz insanla evlenmeyin sorun bastan cozulsun

Hamileliğim beni bu hale getirdi hormonlarım hep normalde hiç böyle şeyler düşünmedim

Yapacak adam lohusalık hamileleik dinlemez yapar zaten.
Hastalıktan dolayı doktor uzak durun demiş size ama her şey de cinsellik degildir.
Bu gibi durumlarda eşinizi siz tatmin edebilirsiniz.

Ben onun cocugunu tasiyim sancilanayim kilo alayim daha bi suru bi suru seye katlanayim ee o da uckurunun derdine dussun beni aldatsin
Yok oyle dava essek gibi hazir olmami beklemeli ha bekleyemiyorsa da cani cehenneme

oynaşmak, cilveleşmek, sarılıp birlikte hayal kurmak, çocuğunuzla ilgili paylaşımda buluşmak, birlikte hazırlık yapmak, birlşkte yemeğe gitmek, film izlemek, oyun oynamak, muhabbet etmek vs vs gibi bir çok seçenek varken siz niye aldatılırım endişesi taşıyorsunuz?

Şu Facebook’tan onu arattı bunu arattı dan da vazgeçin eğer ortada başka bir şey yoksa.
Ben de her gün kimleri aratıyorum, eşim sizin gibi olsa boşayacak demek beni...

Güvenim tam hamileliliğimin son dönemleri tuhaf oldum

Hamilelik psikolojisi

Cinsellik cok onemli, evet. Ama kesinlikle bi aldatma sebebi degil. Hele ki esinizin cocugunu tasiyorsunuz. Onun zarar gormemesi icin gerekli bu durum. En ufak bir zaaf gostergesi bile bosanmaya goturur beni.

Genelde hamilelik ve lohusalık döneminde aldatmalar çok oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…