Sorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde'Cinsellik erkekler için çok önemli devri'nin kapandığına inanıyorum çünkü eşim isteksiz diye trilyon konu açılmış.
Sizin eşiniz çok isteyen güruhtansa mutlaka bir yolunu bulmalısınız.
Kadın ismi aratma aldatmaya girmez ama siz de rahibe gibi davranmayın.
Ne yapayım kısmını eşinizle konuşarak çözebilirsiniz.Sorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde
Hamileliğim beni bu hale getirdi hormonlarım hepGeçenlerde de gene buna benzer bir konunuz vardı.
Aldatılmayı fazla takmışsınız ki dün de kocişkolara "takan" kadınlardan veryansın ettiniz.7
Adamın aklında bile yoksa aldatılacaksınız bu gidişle...
İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
Güvenim tam hamileliliğimin son dönemleri tuhaf oldumBu sekilde yasanmaz ama. Durduk yere neden bu kuruntunuz?? Aman bakimli olayim aldatmasin aman isimi aksatmayim aldatmasin aman yemegi aksatmayim aldatmasin. Erkeklere yaranmaya calisarak ömür gecmez. Birakin o sizi elinde tutmaya calissin. 6 yillik evliyim esimin ne telefonuna baktim ne de face instagram hesaplarina. Guvenmediginiz insanla evlenmeyin sorun bastan cozulsun
Hamilelik psikolojisiGeçenlerde de gene buna benzer bir konunuz vardı.
Aldatılmayı fazla takmışsınız ki dün de kocişkolara "takan" kadınlardan veryansın ettiniz.
Adamın aklında bile yoksa aldatılacaksınız bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?