İçini ferah tut canım bende 34 haftalik hamileyim artık her şey zor gelmeye başladı sacim başım dediğin gibi hep topuz ama adamın içinde varsa zaten yapar buna engel olamayız. Bizim hamilelikte yasadiklarimizi yasasalar erkekler yüzlerini bile yıkamaz. Eğer böyle bir dönemde aldatacak kadar karaktersiz bir adamsa sen de yol verirsn gider o çocuğu da haketmiyor demektir. Kafanı bunlarla doldurma bebisine odaklan az kalmisGenelde hamilelik ve lohusalık döneminde aldatmalar çok oluyormuş
Bilmediğiniz konularda yorum da yapmayın madem.Kadın hamileyim hassasım diyor siz fikfikleme pesindesiniz ne diyeyim pesBiz bunu konuşuyorken belkide eşin birinin yanında mutlu oluyordur. Bilemeyiz
Biz bunu konuşuyorken belkide eşin birinin yanında mutlu oluyordur. Bilemeyiz
Esin daha once sende boyle bi supemi birakti guvenmiyomusun onaİki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
benim için de önemli hamile olsam her şey yasak olsa bile öpüşmek koklaşmak yasak değil ya insan her türlü nefsini köreltebilir ben eşime deli olurum ya aman hamileyim yasak diye oturmam yani sizede tavsiye ederim sizi aldatıp aldatmamasi için değil aranıza özlem duygusu girmesin diyeİki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
Cinsellik cok onemli, evet. Ama kesinlikle bi aldatma sebebi degil. Hele ki esinizin cocugunu tasiyorsunuz. Onun zarar gormemesi icin gerekli bu durum. En ufak bir zaaf gostergesi bile bosanmaya goturur beni.
Bugün deneyeceğimBirlikte olmadan da cinsellik yaşanabilir bence
Tahrik etsen bile yeter
Gidiom ben ya
İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?