Cinsellik çok mu önemli :(

Şu cinsellik konusunda artık kadınlar daha istekli emin olun. Kk da açılan eşim isteksiz konularının çokluğundan da yola çıkabilirsiniz.

hamil oldugun icin bu kadar hassasin. Birde soyle dusunun esiniz sizin hayatinizda sadece cinsellik icinmi var ? Esinizin sirf cinsellik zevki ugruna baskalarina gidebilecek potansiyele mi sahip oldugunu dusunuyorunuz ?

Bence onemli', ben bile kadin halimle esimke birlikte olduktan sonra daha cok mutlu oluyorum.. bu zevkin verdigi mutluluk degil yanlis anlasilmasin dokunmanin verdigi mutluluk. Ama senin ozel bir nedenin oldugu icin esinin aldatacagina inanmiyorumm.

Gözü kayarsa 'sen su durumdayken' bakalim bakalim kaç paralık adammış.. üzülme takma bu kadar ..

Hamilelik te ve doğum sonrası olabiliyor böyle sorunlar cnn. Hamilelikte hiç kafaya takma derim . Orda çocugu var insan gerçekten istemiyor yapmayı. Ben de doğumdan sonra kafaya çok takmıştım. Hiç yapmıyoruz diyebilirim o dereceydi... 10 gün öncesine kadar bu hala böyleydi ve ben gurur yapiyodum istemiyor beni bende onu istemicem diye... Ama dayanamadım ve açıkça sordum beni mi istemiyorsun artık diye. Ve kesinlikle böyle bişey olmadığını çocuğun yanında çok kötü bişey yapiyo musuz gibi hissediyorum kendimi dedi. Ve bende bunun kötü bişey olmadığını yapmadigimiz zmn daha kötü şeyler olacağını izah ettim ve çok şükür şimdi her şey yoluna girdi. Ama zmn la...

Başlığa istinaden cevap veriyorum
Kişiden kişiye değişiyor
Kimine göre mühim
Kimine göre mühim değil

yanlış anlamayın yazılmış mı bilmiyorum tabi ama eğer cinsel hayatınız zamanında iyi durumdaydı ise belki de eşinizi tatmin edebilirsiniz? hani adlı adınca da yazmayayım ama yani anlamışsınızdır herhalde? olmuyor mu öyle?

hani madem eşiniz cinselliğe düşkün ve aktif, madem korkuyosunuz tamamen de bitirmeden bişiler yapılır bence?

Sen onun bebeğini taşıyosun! Aldatırmı diye korkmayın ya! Göze alıyosa kaybetmeyi aldatsın de.

aldatmayi mesrulastirmissiniz esiniz aldatirsa gelip aglamayin burda. ne demek sacim topuz ve esofmanliyim. bunlar ve hicbir sey aldatma sebebi ve de bahanesi degildir. insan sadece karaktersiz oldugu icin aldatir ama karsisindaki insan da ama ben de boyleydim o yuzden mi aldatti derse aldatana cok da suc bulmam acikcasi. once siz kendinize gereken degeri verin sonra baskasindan gormeyi bekleyin.

Üstteki yoruma katılıyorum. Saç dağınık hep aynı eşofman giyilince aldatması kaçınılmazmis gibi anlatmışsıniz. İki insan birbirini seviyorsa yatalak bile olsa aldatmaz. Ama erkeklerin ihtiyaçları var falan filan bunlar laf. Sonuçta birlikte o yola girdiniz, siz nasıl ki o süreçte cinsellik yasayamayacaksaniz o da yaşamayacak. Benle olamayınca başkasına gider mi diye düşünmek bile acizlik üzgünüm. Biraz kendinize güveniniz olsun.

Okuyunca ilk hamileliğimdeki halimi ve pskolojimi gördüm eşime durup durup beni aldatmazsın dimi diyordum hatta lohusayken bir kıza bakmadığı halde baktı gbi geliyordu benimde hamileliğim çok zor geçiyordu kendimle hiç ilgilenemiyordum ama eşimle uzanır sarılırdık. Şimdi düşünüyorum da çok yanlış düşünüyormuşum bu hamileliğimde asla kafama takmam. Heleki aldatmak isteyen her şartta aldatır. Takılmamalısın bu konuya birlikte vakit geçirin bebek doğunca fazla vaktiniz kalmıyor.

Hamileliginin son donemlerine girmissin ayni durumdayiz esim bana yanasmiyo ve ayni yatakta bile yatamiyoruz iki haftadr ama ben bu konuyu onunla konusmayi tercih ettim benim ve bebegimin sagligi icin bunu yaptgni soyledi bi zarar vereceginden korkuyormus cunku daginik uyuyor kendinden korkmus adam..cinsellige gelincede artik son zamanlar yaklasmamasi gayet normal cunku koca gobek biraz engel olsun logusadan sonra toparlanir uzulme ve hamileligin tadini cikar merak etme bu sebepten aldatmaz.........❤❤❤❤

Kafanızı böyle olumsuz şeylere yirmamakla beraber gözünüzde açık olsun. Cinsellik önemli ama eşiniz aldaturmi Bilmem.

Sizde bebeginuzin ve sızin sağlığınız tehlikeye atmayacak şekilde eşinizin bu isteğini giderin.

Elbette önemli ancak soru şu. Bir erkek sırf cinsellik için aldatır mı? Bu da sizden bağımsız erkeğine bağlı.

Güzelim benim. Haklısın pimpirik yapmakta. Ama atladigin birsey var.

Cinsellik Tabiki çok önemli ama sunu unutuyorsun sen HAMİLESİN. Bu durumda risk varsa zaten dokunamaz sana. Ve bu aldatilma korkusu da nerden çıktı. Sen eşinin canını kanını tasiyorsun . seni aldatmayi düşünnene kadar senin sagligin,bebeğinizin sağlığı ihtiyaçlarınız vs vs var. Adam o noktaya gelmeden sen lohusaligi da atlatmış olursun.

Sana tek bi tavsiyem var. Cinsellik yasak olabilir bu süreçte ama esinle hoş sohbet yapabilirsin. Korkularından bahsedebilirsin. Bence böyle düşündüğünü bilmeli ve üstündeki yükü biraz üstlenmeli. Karısı hamile diye kaç kişi koşa koşa başka kadına gider?

Eşiyle iki güne bir birlikte olup aldatanlar var yapmak istese siz birlikte olurken de yapar zaten. Bunları sıkıntı etmeyin.

Erkekler icin cinsellligi onemli sayan sadece isteklinin erkek olabilecegine inanan biz kadinlariz benimkinin ayda bir iki aklina gelir zaman cok degisti tabii ki kimseyi eklemesin ama bu sogudugu anlamina gelnez belki bir tanisikligi vardir siz kendinizi uzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…