- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
yanlış anlamayın yazılmış mı bilmiyorum tabi ama eğer cinsel hayatınız zamanında iyi durumdaydı ise belki de eşinizi tatmin edebilirsiniz? hani adlı adınca da yazmayayım ama yani anlamışsınızdır herhalde? olmuyor mu öyle?İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
Okuyunca ilk hamileliğimdeki halimi ve pskolojimi gördüm eşime durup durup beni aldatmazsın dimi diyordum hatta lohusayken bir kıza bakmadığı halde baktı gbi geliyordu benimde hamileliğim çok zor geçiyordu kendimle hiç ilgilenemiyordum ama eşimle uzanır sarılırdık. Şimdi düşünüyorum da çok yanlış düşünüyormuşum bu hamileliğimde asla kafama takmam. Heleki aldatmak isteyen her şartta aldatır. Takılmamalısın bu konuya birlikte vakit geçirin bebek doğunca fazla vaktiniz kalmıyor.İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
Güzelim benim. Haklısın pimpirik yapmakta. Ama atladigin birsey var.İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?