Cinsellik çok mu önemli :(

Valla bulantilardan ne opusmek ne koklasmak .. biz onca seye katlaniyoz, bikiyorum sahsen boyle dusuncelerden.. neden hep bizler elde tutmaya ugrasiyoruz? Diger gebeliklerimde cok bakimliydim dogruya dogru.. bu seferde fena degilim temiz olmaya vs dikkat ediyorum.. ama bi kap yemek yaparsam mutluyun.. agrilarim cok, bolca dinlenmemi oneriyof doktor. Bu haldeyken birde herifi nasil tatmin ederim diye mi dusuncem? Haksizlik degil mi bu?
 
Biraz ayıp kaçacak ama tam birleşme sağlamadan da adamın cinsel ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Akıllı davranmakta fayda var böyle kendi kendinizi yiyeceğinize.
 
Evet önemli. .
Sadece erkek için değil kadın içinde böyledir,Eşiniz ve kendiniz için birşey yapmalısınız. .
 
Tam olarak ilişkiye girmeden esinizi tatmin ederseniz farklı yollarla bu kadar düşünmek zorunda kalmazsiniz benim hamileligimde sorunluydu içim almasada bu şekilde idare ettim hiç yoktan iyidir
 
Hanımlar,
riskli bir hamilelik geçiren kadına eşin aldatır diyerek vesvese yaptırmayın.

Naz571,
birkaç ay beklemeyle birşey olmaz, eşinizin riskli bir durumu olsaydı siz bekleyecektiniz, o da bekler.
 
Bilmediğiniz konularda yorum da yapmayın madem.Kadın hamileyim hassasım diyor siz fikfikleme pesindesiniz ne diyeyim pes

Ben orda düşündüğü şeyin saçmalığından bahsetmek için paronaya düşüncelerden dolayı öyle bir yorum yaptım . Bunu ciddiye alıp yorumladığınız için minnettarım size .
 
Demek istediklerimin net özeti, bence de.
 
Cinsellik 2 taraf icinde önemli olmali zaten.
Sevisin sizde aranizda ki tutkuyu kaldirip yüklüge koymayin
 
Sorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde
Bakımlı olmak bile yetiyo erkek için bence baktığı zaman karısını güzel görmek bile erkekleri eve bağlayan bir etken bana göre en azından kendinize vakit ayırın yanında perişan gozukmeyin bebek erkek içinde önemli ama onlar çocuk doğmadan onunla vakit geçirmeden bu bağı hamilelik esnasında anlamıyorlar maalesef
 
Ben orda düşündüğü şeyin saçmalığından bahsetmek için paronaya düşüncelerden dolayı öyle bir yorum yaptım . Bunu ciddiye alıp yorumladığınız için minnettarım size .

Emin olun amacınıza doğru şekilde ulaşmışsınızdır.
Paranoyası ciddi bir hal almış biri sizin o yorumunuzla kendine gelecek mi sahiden?
Kolaymış o zaman korkulacak bir şey yok.
 
Böyle önemli ve geçerli bir bahane karşısında bile çükünü tutamıyorsa, aldatsin da siz de kurtulun bu karakterde bir adamdan.
 
Nasıl erkekler var ya aklım almıyor. Hamileliğin son dönemleri ve doğum sonrası başka ameliyat geçirdiğim için nerdeyse 6 ay birliktelik olmadı ,üstüne birde bebegin varlığı yorgunluk ayda 1 ancak olmaya başladı 2 yıl boyunca.ikimizde istiyorduk ama yorgunluk vs derken esimden en ufak ne bir söz duydum ne hareket gördüm.hic bir zamanda eşim aldatır mi diye düşünmedim bunu dusundurecek bişey de yapmadi. .faceten istek atıp isim aratmasi da aldatma demeyeyim de hiç hoş değil güven zedeleyici bir hareket
 
Hanımlar,
riskli bir hamilelik geçiren kadına eşin aldatır diyerek vesvese yaptırmayın.

Naz571,
birkaç ay beklemeyle birşey olmaz, eşinizin riskli bir durumu olsaydı siz bekleyecektiniz, o da bekler.
Çok sağ ol ablacım inşallah bugünler de geçecek doğumdan sonra da fit bakımlı olacağım
 
Kisiden kisiye degisir bu ama eger saglinizi tehlikeye atacak bir durum soz konusuysa esinizin biraz daha anlayisli olmasi gerekiyor. Akli disariya kayarsa da aslinda cok da iceride degilmis demek ki.
 
Ya bu bi iki ay bşe yapmayanlar kendini nasıl tatmin ediyor bu önemli... Bn çok istemediğimde (+18) yanımda işini görüyor Bnde yardmcı oluyorm yani başka kadınlara bakacağına bana bakıyor. Szde öyle deneseniz aklınız kalmaz en azndan.
Sağlık sorunları bitene kadar
 
Ben "eşini eve bağlama" tavsiyesi veremeyeceğim üzgünüm. Riskli bir hamilelik geçiren eşini ve bebeğini düşünmek yerine kendini nasıl tatmin edeceğinin derdindeyse eğer postayı koymak sizin için büyük bir kayıp olmaz diye düşünüyorum. Kendinizi boşa doldurup üzmeyin.
 
Emin olun amacınıza doğru şekilde ulaşmışsınızdır.
Paranoyası ciddi bir hal almış biri sizin o yorumunuzla kendine gelecek mi sahiden?
Kolaymış o zaman korkulacak bir şey yok.
Ulaşmak istediğim bir amacım yok açıkçası . Nasıl ki siz yorum yapıyorsunuz bende yorum yapıyorum . Benim yorumumla kendine gelmesini beklemiyorum kendini hırpalamasını beklemiyorum . Bunu beklemek saçmalık olur . Fakat bunları düşünmek yerine çocuğu kucağına alacağı zamanı hayal etmek varken böyle düşüncelerle kendine eziyet etmesine anlam veremiyorum . Yorumumu da bunun için yaptım . siz neden bu kadar taktınız ? Konu sahibi dahi ciddiye almayıp cevaplamadı siz neden ciddiye aldınız okadar ?
 
Cinsellik önemli elbette ama şu durumda da anlayış göstermeli. Ki böyle bir durumda da başkası ile birlikte olmaya koşa koşa gideceğini hiç düşünmüyorum.

Bunu çok da kafanıza takıyorsanız cinsel ilişkiye girmeden de adamı rahatlatabilirsiniz tek yol o yol değil yani.. sevilerek de olur. Oral da olur. (Kafanıza takıp başkasına gidecek derdiniz var diye söylüyorum)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…