- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Bilmediğiniz konularda yorum da yapmayın madem.Kadın hamileyim hassasım diyor siz fikfikleme pesindesiniz ne diyeyim pes
Ben orda düşündüğü şeyin saçmalığından bahsetmek için paronaya düşüncelerden dolayı öyle bir yorum yaptım . Bunu ciddiye alıp yorumladığınız için minnettarım size .Konuya en faydalı yorumu aldık.
Kapattırabilirsiniz bayan.
Yuh yaaa kadın hamileyim hassasım diyor lütfen diyor.
Zaten kafasında bu olayı büyütmüş belli ki..
Çok mu haz alıyorsunuz insanların bozuk sinirleriyle oynamaktan?
Demek istediklerimin net özeti, bence de.oynaşmak, cilveleşmek, sarılıp birlikte hayal kurmak, çocuğunuzla ilgili paylaşımda buluşmak, birlikte hazırlık yapmak, birlşkte yemeğe gitmek, film izlemek, oyun oynamak, muhabbet etmek vs vs gibi bir çok seçenek varken siz niye aldatılırım endişesi taşıyorsunuz?
Şu Facebook’tan onu arattı bunu arattı dan da vazgeçin eğer ortada başka bir şey yoksa.
Ben de her gün kimleri aratıyorum, eşim sizin gibi olsa boşayacak demek beni...
Bakımlı olmak bile yetiyo erkek için bence baktığı zaman karısını güzel görmek bile erkekleri eve bağlayan bir etken bana göre en azından kendinize vakit ayırın yanında perişan gozukmeyin bebek erkek içinde önemli ama onlar çocuk doğmadan onunla vakit geçirmeden bu bağı hamilelik esnasında anlamıyorlar maalesefSorun yokken de haftada birdi ancak meraklı değil ama mesela ne yapaym hep sancım ağrılarım var çok kilo aldm bakımsızm. Saçım hep topuz hep aynı eşofman üstümde
Ben orda düşündüğü şeyin saçmalığından bahsetmek için paronaya düşüncelerden dolayı öyle bir yorum yaptım . Bunu ciddiye alıp yorumladığınız için minnettarım size .
Çok sağ ol ablacım inşallah bugünler de geçecek doğumdan sonra da fit bakımlı olacağımHanımlar,
riskli bir hamilelik geçiren kadına eşin aldatır diyerek vesvese yaptırmayın.
Naz571,
birkaç ay beklemeyle birşey olmaz, eşinizin riskli bir durumu olsaydı siz bekleyecektiniz, o da bekler.
Ulaşmak istediğim bir amacım yok açıkçası . Nasıl ki siz yorum yapıyorsunuz bende yorum yapıyorum . Benim yorumumla kendine gelmesini beklemiyorum kendini hırpalamasını beklemiyorum . Bunu beklemek saçmalık olur . Fakat bunları düşünmek yerine çocuğu kucağına alacağı zamanı hayal etmek varken böyle düşüncelerle kendine eziyet etmesine anlam veremiyorum . Yorumumu da bunun için yaptım . siz neden bu kadar taktınız ? Konu sahibi dahi ciddiye almayıp cevaplamadı siz neden ciddiye aldınız okadar ?Emin olun amacınıza doğru şekilde ulaşmışsınızdır.
Paranoyası ciddi bir hal almış biri sizin o yorumunuzla kendine gelecek mi sahiden?
Kolaymış o zaman korkulacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?