aldatma varsa sebebi hiç önemli değil sakın affetme bu hayatının yanlışı olur
ayrıca şüphelendiysen büyük ihtimalle doğrudur kadınların hisleri güçlüdür genelde yanılmıyorlar maalesef
kindarrr adlı arkadasa aynen katılıyorum.hersey kafada biter.hatta masturbasyon yapmadıgındada patlamaz.olması gerek şey gece uyurkende olur ve biter.yada idrar yaparken olur..bilimsel olarakta bu kanıtlanmıstı
zaten şu erkektir yapar konusunu bi türlü anlamıyorum.bir kız ilkini evlenecegi adama saklarken neden erkekler saklamıyor.beş para etmez kadınlarla bu kadar özel birşeyi yaparak adam olduklarınımı sanıyorlar acaba.saçmalıkk
bence de insanın karşısına hiç ummadığı anda, hiç umulmadık kişiler karşına çıkabiliyor, bundan dolayı boşu boşuna kısmetini kapatma, ileride çok kafana vurursun sonra
zaten şu erkektir yapar konusunu bi türlü anlamıyorum.bir kız ilkini evlenecegi adama saklarken neden erkekler saklamıyor.beş para etmez kadınlarla bu kadar özel birşeyi yaparak adam olduklarınımı sanıyorlar acaba.saçmalıkk
bu tamamen aslında kişiliksiz olduuklarını gösteriyor ve kendilerine güvenemiyorlar, ayrıca yasak birşey yapmak tatlı geliyor, ancak çok yanlış şeyler bunlar, erkek herkezle yatıyor istediğini yapıyor, sonra en temiz en namuslu en ellenmemiş kadınla evlenmek istiyor, böyle bir hakkı yok bu şerfszlrn... benim tek bedduam şu olur her zaman için, eğer sevdiğim hayatımdaki adam beni ne uğruna olursa olsun aldattıysa, benle evlenmesin ayrılsın, ona layık olan kötü kadınla evlensin pişman olsun kafasını taşlara duvarlara falan vursun, ama benle olmasın istemem, aslaaa istemem, ömür oyu pişmanlıktan ceza çeksin isterim..
bence de insanın karşısına hiç ummadığı anda, hiç umulmadık kişiler karşına çıkabiliyor, bundan dolayı boşu boşuna kısmetini kapatma, ileride çok kafana vurursun sonra
Kadınlar için cinsellik ne kadar bastırılmış ve derinlere gömülmüşse, erkeklerinde bir o kadar ortaya serilmiş ve övünme aracı olmuş bir toplumuz maleseff 50:
Bilmiyorum ayrıldınız ama inşallah karşınıza sizi gerçekten hakeden biri çıkar..