cinsellik için aldatma :S

ne kadardır berabersizniz, neden şüphe duydun
alıntı yapmayın demişsinde içerik silmek yasak zaten

Napıcan farkettiği söyleyip kesmesi onunda senin gibi sabırlı olması isticeksin
yada sessizce evlenmeyi bekliceksin tabi bunuda insanın kaldırabilmesi lazım
daha başka bi yönetm varmı bilmiyorum
Çünkü baya sen sezmişsin demektir şüphelendiğine göre konuş direk çekinme ilerde eşinolucak
rahatsız olduğun seyleri konuşmaktan korkma

biz sözlümle liseden beri birlikteyiz. 2buçuk yılımızdan sonra ayrı kalmıştık o dönem de bi iki kez (ve ilk defa oluyo onun için) yaptığını söylemişti. 6 ay sonra barıştık. şimdi o uzakta yanımda değil ve ben çok kuşkulanıyorum. arada yapıyorum diyo bişeyler söylüyo benim üzüldüğümü anlayınca değiştiriyo yapmadım felan diye. soruyu sordum ama yapıyo kesin ya ben inanmak istemiyorum galiba.

Kirmiziyla isaretledigim yorumunuza cok güldüm Bu kadar israr edilir...

Son düzenleme:
Senin bu sözlün sorunlu mu? Hayır kıskandırmak için desem kıskandırılacak bir durum değil..Ne demek bir yaptım bir yapmadım demesi??

erkekler bekleyemez bir kadınla ilişkiye girmelidir olayı yalan. daha önce de yazmıştım. cinsel ilişkiye girmeyen erkek patlayarak ölmez. masturbasyon yaparak hayatını devam ettirebilir. buna izin vermek affetmek mantıksızdır.

bana göre.

valla bilmiyorum. niye öyle yapıyo. ben genel olarak çok güveniyorum ona uzakta ama ne bileyim öyle gizli saklı sevgilisi felan oluyo bazılarının duyuyorum o konuda içim rahat ama işte bu konu

nerden böyle bi hisse kapıldın? üstelik bu çok çirkin iğrenç bişey böyle bi şüphen bile varsa neden olna birliktesin hala?

o zaman yapıyordur söylemiş de zaten.salak da galiba biraz niye söyledi ki böyle bir şeyi.erkekler pek bakir evlenmeyi istemiyolar.ilk gece tecrübeli olmaları gerektiğini düşünüyorlar.uzaksanız ve yaşı çok genç haliyle meraklı hormonlar desen tavan,yapmayanını zor bulursun canım millet karısını aldatırken senin şu durumda aldatılmamayı beklemen biraz polaynacılık olur.yanındayken ona göz dağı ver mesela de ki "arkadaşı sevgilisi aldatmış kız ayrıldı,iyi yaptı haketmişti"falan de belki yapmaz böylece ya da yapsa da gizler.

peki tepkim nasıl olmalı. şu sıralar çok fazla sıkıntım var hepsi üst üste geldi ve ben çok ortada kaldım ne yapıcam hangisini çözeyim bilemiyorum.

valla alıntı yapma dedin diye sıra vereceğim: 2. mesajını okuduktan sonra zaten itiraf eden bi adamla neden berabersin anlamıyorum, bence kesinlike ayrılmalısın, yarın evlenince, uzun süre beraber olmadığınız zamanlar olabilir, sorunlu hamilelik, hastalık, küslük vs...
o zaman napcak

en son bu konu geçtiğinde aynı konuya değindi öküz!

Son düzenleme:
evet erkeklerin tecrübeli olmak gibi bi takıntısı var. bunu çoğu arkadaşım laf arasında söylüyo ama yerinde olsam böyle birşeyi görmezden gelip affetmem. bi daha nası güveneceksin ki.

şu sıralar dediğim gibi çok fazla sorunum var. sözlüm diyorum ama nişanlı gibiyiz. küçük bi yerde yaşıyorum. bu ara nişanlısından ayrılmış bak bak sencileri de çekersem iyice bunalıma girebilirim.

öldüm bu yorumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…