Hadi yaptın anladık da , niye reklam edip, gelip söylüyorsun ki ?
Biraz saf galiba senin bu sözlün.
Bu da ayrı cins.
Şaka bir yana cinsel ihtiyaçmış şuymuş buymuş. Ben inanmıyorum. Bunların hepsi bahane..
Sözlüyken böyleyse daha sonrası malum.
-
sadece bir şüphe.çocuk söylememiş
ben de kesin emin olduktan sonra bitirmek en mantıklısı diyorum ama neden bu kadar zor... neden hep başkaları düşüncesi var. beni gerçekten sevdiğini de biliyorum... neden böyle...
dediğiniz gibi büyüklere göre bu çok normalya gerçekten emin değilim çünkü benim her şeye inandığımı bilir ve başka konularda da aramızda böyle şeyler olur. o yüzden söyledi ama emin değilim onu tanıyorum yani. biz ayrıyken yaptığına bile gerçekten duyduğumda dokunamadım ona bakamadım pislenmiş gibi artık benim sevdiğim adam değil gibi baktım. ve gerçekten ciddi anlamda bunu sorma şansım hiç olmadı. kaç yıldır uzaktan yürütüyoruz bu ilişkiyi
Canım bunu bana desen anlarım nasıl konuştunuz diye ben sevgilisiyim. Ama siz sözlüsünüz yarın sen bu adamla evleneceksin. Aklına mı takıldı pat diye soracaksın cinselliği de her şeyi de. Konu açılsın diye bekleme sen aç aklıma takıldı de için içini yiyeceğine netlik herzaman iyidir.
diyorum ya ilk yüz yüze geldiğimizde bu konu konuşulacak zatençok bıkkınım her şeyden zaten. nasıl bitircem bilemiyorum ama
Arkadaşlar tepki gösterebilirler belki ama şöyle de bi'şey var çevremdeki birçok örneğe dayanarak söylüyorum ki bekarken sevgilisinin, nişanlısının yetiştirilme tarzı, inancı, düşüncesi vs ile cinsellik yaşanmadığında erkek kendini tatmin ediyor. Ama ilerde evlilikte hiç bir şekilde eşini aldatmıyor, sadık kalıyor.
Erkekler malesef feci derecede düzenli cinsellik isteyen beyinlere sahipler ve ilk gecede kadına acemi görünmek onlar için korkunç bir şey. Biz nasıl yok kızlık zarı yok, vajinusmus diye geriliyorsak onlarda ya olmazsa, ya başarısız olursa, ya şöyle ya böyle.
Bakın doğru demiyorum ben de kabul etmem diyorum ama onlar beyin olarak bu düşünceye inanmışlar ve malesef bu sevdiğime saygı ona dokunamam ama cinselliği de yaşamam lazım düşüncesinde bir çoğu
ve eğer hissettğim gibiyse öyle her hafta her gün yapıyo değil. iki üç kere denemek için mi yaptı ne halt ettiyse salak. öf çok sinirlendim yine.
kızlar tam emin değilim ama sözlüm sanki beni cinsel anlamda tatmin olmak için aldatıyomuş gibime geliyo. ne yapmalıyım?
ps: alıntı yapmazsanız çok sevinirim arkadaşlar.
kızlar tam emin değilim ama sözlüm sanki beni cinsel anlamda tatmin olmak için aldatıyomuş gibime geliyo. ne yapmalıyım?
ve eğer hissettğim gibiyse öyle her hafta her gün yapıyo değil. iki üç kere denemek için mi yaptı ne halt ettiyse salak. öf çok sinirlendim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?