cinsellik için aldatma :S

Canım kuşku, şüphe insanı yer bitirir. Hiçbirşey senden önemli değil.
Emin olmadığın şeyler yüzünden kendini harab etme.
Aşkını yaşa, ne zaman emin olursan o zaman karar ver.

aldatmanın cinsellik için olanı diye birşey yoktur benim için. bu sadece yapılan yanlışa kılıf uydurmak olur.şimdi sadece cinsellik için diye düşünürsünüz... ilerde evlendikten sonra böyle şeyler olursa adı ne olacak? ben hastaydım onun için,uzaktaydı onun için.. bahane aradıktan sonra çok bence.aldatmanın cinsellik için olması bir seçenekse eğer, siz de yapabilirsiniz .uzaksınız sonuçta ? sevgisi tam olan bir insan bunu yapamaz.hiç bir erkek bir süre cinsellik yaşamadığı için ölmez.
uzak olmanız sizi aldatmasını gerektirmez. evlendikten sonra da uzak kaldığınız dönemler olabilir.bence bu konuda emin olduktan sonra ve kendisiyle açık açık konuştuktan sonra evlenmeden ayrılın. ilerde daha ağırlarını yaşayabilirsiniz allah korusun.

ASLA affetme. Aldatmanın cinselliği minselliği olmaz. Senden başka bir kadına dokundu, onunla sevişti ya bunu bir kadın nasıl kaldırabilir?!

sözlünün bir karar vermesi lazım ya adam gibi durup uçkuruna sahip çıkcak sende paşa paşa güzel ilişkisine devam edicek vayahuttt senden ayrılıp nasılsa cepte evlenicek kız diye seni kenarda tutmayarak ilişkiyi sonlandırıp hayatını yaşıyıp onla bunla gününü gün edicek ( kimi erkeklere göre öyledir ya hayatı yaşamak ).

Sende karar vericeksin ya kandırılmayı, aldatılmayı kabullenip nasılsa seviyo döner dolaşır bana gelir erkektir yapar diyip görmezden geliceksin veyahuuttt olamaz gururmu ayaklar altına aldırmam bu kadar kendine sahip çıkamayan aciz bir adamla ilişkime devam ettiremem diyip kendi yolunu çiziceksin, yaşarınız kaçtı bu arada...

peki sözlün bunu söylediğinde sende^^ewet bende bazen yapıyorum e bende kadınım ihtiyaçlarım war^de...gör bakalım neler oluyo =) biz onları kabul etmek zorundayız ama onlar değil öylemi.arkadaşım aldatmanın bahanesi bol olur.inanma kanma.ewlide değilsin henüz.yalan söylediğinden şüpheleniyorsan geleceğini düşün derim...

1 kez yapan hep yapar sanki…daha once yapmis affettmissin simdi yapmamasi icin ne gibi bir sebep var?? nasilsa affediyorsun?!!?

Birde sirf cinsellik olsun diye aldatiyorsa, hani kendini tatmin amacli…ilerde bu adamla evleneceksin..her zaman onun cani istedigi zaman birlikte olmak istemeyeceksin belkide…hamile olacaksin bir sure belkide doktor 9 ay boyunca cinselligi yasaklayacak…sonrasinda lohulasik donemin olacak vs vs…yani her seferinde kendini tatmin amacli baskalarina gittigini bir dusun istersen???!!!

bir de sen bu adamı seviyorsun. o başkasına dokunduktan sonra sen ona nasıl dokunacaksın.
başkalarının izi varken sen nasıl öpeceksin, nasıl sarılacaksın ona.

Son düzenleme:
Anlayamadım. Aldatma derken, sevgiliniz başka bi kadınla birlikte mi oluyor yoksa kendini mi tatmin ediyor ?

sanırım başkasıyla birlikte oluyor. arkadaşların da dediği gibi deneyim yaşamak istiyo güya. etrafındaki arkadaşları öyle çünkü. tam emin olamıyorum. şu an uzaktayız birbirimizden. o bi erkek arkadaşıyla birlikte kalıyo. parası da cebinde. bilemiyorum

bir de sen bu adamı seviyorsun. o başkasına dokunduktan sonra sen ona nasıl dokunacaksın.
başkalarının izi varken sen nasıl öpeceksin, nasıl sarılacaksın ona.

kesinlikle katılıyorum hayatta kaldırabileceğim bir şey değil ben sevdiğimi bir başkasıyla aslaaaa cinsellik için filan paylaşamam... zaten bu erkeklerin yaptıkları hataları örtmek adına öne sürdükleri bahanelerdir...yok öle bir şey ihtiyaç karşılıklıdır ne olursa olsun, erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar, kadınlarında vardır o zaman bizde sadece cinsellik nedeniyle ihtiyaç diye aldatalım, biz yapınca kötü kadın oluyor erkekler yapınca ihtiyaç,,, yok öle bir dünya asla ve asla bu yalanlara kanmayın...

Bi söz okumuştum. "Güven ruh gibidir, çıktığı bedene bir daha girmez."
Öyle yada böyle içine şüphe düşmüş bi kere canım.. Eskisi gibi olmaz hiç bişey.
Helede aldatmışsa, asla eskisi gibi olmaz. Olmamalı.

Ne demek deneyim yaşamak istiyor ya? Erkeklerin böyle bi ayrıcalığı mı var? Allah katında bi kerede olsa zina yapma hakkı mı tanınmış onlara? Ne saçma şey.. Madem öyle söyle direk sende cesur ol biraz. O yataktan bu yatağa zevkten doruklara çıksın adam sende saf saf onu bekle, yalanlarına inan, onu mutlu et. Allah'ta seni bu yüzden yaratmış zaten değil mi? Onu mutlu et diye..!?

Kendien gel arkadaşım ezdirme kendini. Onu deneyim yaşamaya hakkı varsa seninde var. Sen yaşıyorsan deneyim bende deneyim edinmeliyim artık karşında mahçup olmym vs bişeyler söyle sende.

Susma. Sakın.

bu konuyu en kısa zamanda konuşup olanları yazıcam size. şu an çıkmam lazım. takip edeceğim konuyu. hepinize çok teşekkür ederim...

ben de kesin emin olduktan sonra bitirmek en mantıklısı diyorum ama neden bu kadar zor... neden hep başkaları düşüncesi var. beni gerçekten sevdiğini de biliyorum... neden böyle...

kesin nasıl emin olabilirsin?? ne diycek sana sen onun sözlüsüsün ben evet aldattım yada ihtiyaç içinmi yaptım kusura bakma çok özür dilerim mi diycek?? asla asla asla emin olamazsın gözünle görmedikten sonra, erğer böyle bir eğilimi olduğunu hissediyorsan, kalbinde tek kuşku şüphe varsa bu işten vazgeç derim. evlilik kolay bir şey değil eğer zerre kadar kalbinde karanlık varsa o işten sana hayır gelmez...

kesinlikle katılıyorum ama sözlün bir pislik yapmış diye sende sakın bende yapayım o zaman diyip kirletme kendini, o bir çamura bulaşmışsa yol ver gitsin sen asla kendinden taviz verme

kesinlikle katılıyorum ama sözlün bir pislik yapmış diye sende sakın bende yapayım o zaman diyip kirletme kendini, o bir çamura bulaşmışsa yol ver gitsin sen asla kendinden taviz verme

Hayır canım orda geçen sözümü yanlış anlamışsın. O deneyim yaşıyorsa sende yaşa demek değildi o. Blöf yapıcaktı, nasıl olsa hayır yapamazsın falan diyecek sevgiliside orda yapıştıracak işte..
Neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah.

çok güzel izah etmişsiniz, kadın yapsa kötü kadın oluyor, erkek yapınca ihtiyaç,, Allah nezdinde erkekte kadında aynıdır kimsenin kimseden üstünlüğü yok günah aynı günah,sevap aynı sevap, Türkiye erkek hegemonyası bir ülke kadınlarımız maalesef bu tarz şeyleri duyduklarında eşleri olsun sevgilileri olsun sindirebiliyorlar, ama aynı şeyi kadın yapsa erkek affetmiyor, lütfen erkeklere bu fırsatı vermeyelim , saygısızlık..

aldatmanın türü olmaz
şu için aldatma bu için aldatma
aldatma aldatmadır
aldatan insanda karaktersizdir
deneyimli olmak isteme olayı nedir ya,bu nasıl bi iğrençliktir
böyle düşünen erkekler yerin dibine batsın inş
seven insan sevdiğini bekler

Cinsellk içn aldatma ,seviyorum diye aldatma, güzel vait geçiriyorum diye aldatma böyle aldatma türleri olmaz aldatma aldatmadır bir kere bunu kategorize edince noluyor adaltılanın acısı mı hafifliyor. Ayyy beni seviyor ama ben onunla cinsellik yaşayamıyorum ya o yüzden sırf ihtiyaçtan başka bir şeyden değil yani o yüzden aldatıyor diyince daha mı masum oluyorlar. Böyle düşndüğümüz ve erkekleri aklayıp onlarla berabe rolan kadınları suçladıkça da aldatılmaya mahkumuz adam niye aldatmasın bütün toplum aklıyor onu mazeretleri var ihtiyaçları varya onun.

Son düzenleme:
O kadar gün geçti hala şüpheleniyorum diyorsunuz,bir an önce konuşmalısınız konuyu.Dünyadaki tek erkek o değil.Onca erkek sırf deneyim olsun diye eşlerini aldatıp bu yola girseydi vay dünyanın haline.Kim kime dum duma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…