• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için aldatma :S

ben de kesin emin olduktan sonra bitirmek en mantıklısı diyorum ama neden bu kadar zor... neden hep başkaları düşüncesi var. beni gerçekten sevdiğini de biliyorum... neden böyle...

Hadi yaptın anladık da , niye reklam edip, gelip söylüyorsun ki ?
Biraz saf galiba senin bu sözlün. :1:

Bu da ayrı cins. :27:

Şaka bir yana cinsel ihtiyaçmış şuymuş buymuş. Ben inanmıyorum. Bunların hepsi bahane..
Sözlüyken böyleyse daha sonrası malum.

-

sadece bir şüphe.çocuk söylememiş:27::27:

ben de kesin emin olduktan sonra bitirmek en mantıklısı diyorum ama neden bu kadar zor... neden hep başkaları düşüncesi var. beni gerçekten sevdiğini de biliyorum... neden böyle...

Kendini kandırma lütfen.
Ayrılırsan dünyanın sonu değil.
Kimse sana dul gözüyle de bakmayacak.
Elalem ne derse desin
Başkaları düşüncelerinide bırak.
Eğer bir insan bir kere aldatmışsa, bunu yapabilmişse hep yapar.
Haram baldan tatlıdır derler.
Evlendiğinde de sineye çekebilecek misin?
İlk fırsatta yine yapar.
Seni seven adam uçkuru peşinden gitmez kusura bakma.

Biz de bi'kere bi'arkadaşın sevgilisiyle durumundan bu konu açılmıştı sevgilim de erkekler kızlar gibi değil vs gibi ihtiyaç lafına getiriyordu ki susturdum ve "kusura bakma ama ikimizde yetişkiniz senin kadar ben de biliyorum cinselliğin ne olduğunu 5dklık zevkiniz için sevdiğinizi kaybetmeyi göze alabiliyosanız. Bence hiç düşünme eğer öyle bi'ihtiyaç hissedersen, takma beni kafana" dedim nasıl yani dedi; "Şöyle ki gel bana söyle paşa paşa ayrılalım sonra sen ihtiyacından kalırsan üzülürüm"...

"Soğurum ben öyle, tiksinirim senden, Allahta içimi biliyo çıkarır gözüme sokar yaptığını. paşa paşa gelip anlat. Ben sana gözüm kapalı güveniyorum oyüzden günahı senin boynuna "dedim. Ki hislerim feci kuvvetlidir ve bilir arada tırstığı da olur nesin sen diye:52:

Ama şöyle ki büyüklerle konuştuğunuzda çok normal diyorlar (anneler vs.) 5 sene evlenmesen o adam seni mi bekleyecek gibi. Yani şu ihtiyaç düşüncesine kadınları öyle bir inandırmışlar ki aman aman yani.

Valla sevgilime de dedim zamanında büyük konuştum diye... Hatta yaparsan ben de gider duygusal anlamda aldatırım kızlarında bu yönlü ihtiyacı var biliyosun:ssz: dedim.

Şimdi yapsa da söylemez şimdi diyenleriniz olucaktır. Ama içim rahat cidden hislerim feci kuvvetli, Allah şaşırtmasın da "kadınlar hisseder ve genelde de yanılmaz":kkk:

aldatmanın cinsellik için, maddiyat için, duygusal olarak vs sınıflandırması olur mu arkadaşım? Bence sevgilim diyorsan, bu kadar da emek verdiğin bir ilişkiyse bence çok büyük ayıp. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye sıcak bakmadığınız için bunu yapmıyorsunuz diyelim. E neden sevgilin evlenmediği bir kızla ilişkiye giriyor? Bu resmen ikiyüzlülüktür benim değer yargılarıma göre. Ama sen kabul ederim diyorsan edersin tabiki seni hiçbirimiz yargılayamayız, bize düşmez canım.
konunun tüm cevaplarını okuyamadım canım ama tam emin değilsen, açıkca sormalısın biz kızlar hep arkadan eşelediğimiz, emin olmadan kurduğumuz şeylerden kaybediyoruz:) sen git açıkca ve yüz yüze konuş zaten çok iyi tanıdığın biriyse yalan mı gerçek mi anlarsın.

dediğiniz gibi büyüklere göre bu çok normal :( ya gerçekten emin değilim çünkü benim her şeye inandığımı bilir ve başka konularda da aramızda böyle şeyler olur. o yüzden söyledi ama emin değilim onu tanıyorum yani. biz ayrıyken yaptığına bile gerçekten duyduğumda dokunamadım ona bakamadım pislenmiş gibi artık benim sevdiğim adam değil gibi baktım. ve gerçekten ciddi anlamda bunu sorma şansım hiç olmadı. kaç yıldır uzaktan yürütüyoruz bu ilişkiyi :(

dediğiniz gibi büyüklere göre bu çok normal :( ya gerçekten emin değilim çünkü benim her şeye inandığımı bilir ve başka konularda da aramızda böyle şeyler olur. o yüzden söyledi ama emin değilim onu tanıyorum yani. biz ayrıyken yaptığına bile gerçekten duyduğumda dokunamadım ona bakamadım pislenmiş gibi artık benim sevdiğim adam değil gibi baktım. ve gerçekten ciddi anlamda bunu sorma şansım hiç olmadı. kaç yıldır uzaktan yürütüyoruz bu ilişkiyi :(

Canım bunu bana desen anlarım nasıl konuştunuz diye ben sevgilisiyim. Ama siz sözlüsünüz yarın sen bu adamla evleneceksin. Aklına mı takıldı pat diye soracaksın cinselliği de her şeyi de. Konu açılsın diye bekleme sen aç aklıma takıldı de için içini yiyeceğine netlik herzaman iyidir.

şaka mı bu :53:
sözlün bir kere yaptım arada yapıyorum işte her ne haltsa diyor sen üzülüncede konuyumu değiştiriyor, nasıl ilişki yaşıyoşunuz ya :53::53::53::53:
ha o erkek dimi yapabilir ya

Canım bunu bana desen anlarım nasıl konuştunuz diye ben sevgilisiyim. Ama siz sözlüsünüz yarın sen bu adamla evleneceksin. Aklına mı takıldı pat diye soracaksın cinselliği de her şeyi de. Konu açılsın diye bekleme sen aç aklıma takıldı de için içini yiyeceğine netlik herzaman iyidir.

diyorum ya ilk yüz yüze geldiğimizde bu konu konuşulacak zaten :( çok bıkkınım her şeyden zaten. nasıl bitircem bilemiyorum ama :(

diyorum ya ilk yüz yüze geldiğimizde bu konu konuşulacak zaten :( çok bıkkınım her şeyden zaten. nasıl bitircem bilemiyorum ama :(

Arkadaşlar tepki gösterebilirler belki ama şöyle de bi'şey var çevremdeki birçok örneğe dayanarak söylüyorum ki bekarken sevgilisinin, nişanlısının yetiştirilme tarzı, inancı, düşüncesi vs ile cinsellik yaşanmadığında erkek kendini tatmin ediyor. Ama ilerde evlilikte hiç bir şekilde eşini aldatmıyor, sadık kalıyor.

Erkekler malesef feci derecede düzenli cinsellik isteyen beyinlere sahipler ve ilk gecede kadına acemi görünmek onlar için korkunç bir şey. Biz nasıl yok kızlık zarı yok, vajinusmus diye geriliyorsak onlarda ya olmazsa, ya başarısız olursa, ya şöyle ya böyle.

Bakın doğru demiyorum ben de kabul etmem diyorum ama onlar beyin olarak bu düşünceye inanmışlar ve malesef bu sevdiğime saygı ona dokunamam ama cinselliği de yaşamam lazım düşüncesinde bir çoğu:47:

Arkadaşlar tepki gösterebilirler belki ama şöyle de bi'şey var çevremdeki birçok örneğe dayanarak söylüyorum ki bekarken sevgilisinin, nişanlısının yetiştirilme tarzı, inancı, düşüncesi vs ile cinsellik yaşanmadığında erkek kendini tatmin ediyor. Ama ilerde evlilikte hiç bir şekilde eşini aldatmıyor, sadık kalıyor.

Erkekler malesef feci derecede düzenli cinsellik isteyen beyinlere sahipler ve ilk gecede kadına acemi görünmek onlar için korkunç bir şey. Biz nasıl yok kızlık zarı yok, vajinusmus diye geriliyorsak onlarda ya olmazsa, ya başarısız olursa, ya şöyle ya böyle.

Bakın doğru demiyorum ben de kabul etmem diyorum ama onlar beyin olarak bu düşünceye inanmışlar ve malesef bu sevdiğime saygı ona dokunamam ama cinselliği de yaşamam lazım düşüncesinde bir çoğu:47:

tam olarak bu durum bence de. biliyorum sevgisinden eminim... ama bu olay kesin varsa da dediğim gibi bakamam ona, dokunamam. nerelere gideyim ben :50:

ve eğer hissettğim gibiyse öyle her hafta her gün yapıyo değil. iki üç kere denemek için mi yaptı ne halt ettiyse salak. öf çok sinirlendim yine.

erkekler biraz yaşamak doymak istiyolar galiba biz bayanlar gibi küçük yaşta sevdim aşık oldum evlendim falan filan onlara göre sorun bu. Daha hayatını yaşamak istiyor, gözü kayıyor vs vs vs Sözlününde katetmesi gereken daha çok yol var kanımcaa....

ilk önce şunu söylemek istiyorum, cinsellik sadece erkekler için ihtiyaç değildir, hatta kadınların daha fazla zevk aldığı bilimsel bi gerçek olduğuna göre bu tip şeyleri bizler yapsak daha anlaşılır olabilir aslında, erkektir yapması lazım, onların doğaları böyle vs gibi saçmalıkları asla kabul etmem, arada uzaklık var diye başkasının koynuna mı girmek lazım o uzaklık sana da var sen de yap o zaman, bi kere yapan dahada yapar canım, haram her zaman tatlıdır, sen bilirsin, iyi düşün

kızlar tam emin değilim ama sözlüm sanki beni cinsel anlamda tatmin olmak için aldatıyomuş gibime geliyo. ne yapmalıyım?

ps: alıntı yapmazsanız çok sevinirim arkadaşlar.

kesin emin olana kadar bekle gözlemle,düşündüklerin dogru çıkarsa cok afederdın k.... bir tekme yeter

kızlar tam emin değilim ama sözlüm sanki beni cinsel anlamda tatmin olmak için aldatıyomuş gibime geliyo. ne yapmalıyım?

ve eğer hissettğim gibiyse öyle her hafta her gün yapıyo değil. iki üç kere denemek için mi yaptı ne halt ettiyse salak. öf çok sinirlendim yine.

Sözlünüz/Nişanlınız kendini mi tatmin ediyor biriyle mi birlikte oluyor ben anlamadım ki?

Back
X