Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de sen bu adamı seviyorsun. o başkasına dokunduktan sonra sen ona nasıl dokunacaksın.
başkalarının izi varken sen nasıl öpeceksin, nasıl sarılacaksın ona.
ben de kesin emin olduktan sonra bitirmek en mantıklısı diyorum ama neden bu kadar zor... neden hep başkaları düşüncesi var. beni gerçekten sevdiğini de biliyorum... neden böyle...
Bi söz okumuştum. "Güven ruh gibidir, çıktığı bedene bir daha girmez."
Öyle yada böyle içine şüphe düşmüş bi kere canım.. Eskisi gibi olmaz hiç bişey.
Helede aldatmışsa, asla eskisi gibi olmaz. Olmamalı.
Ne demek deneyim yaşamak istiyor ya? Erkeklerin böyle bi ayrıcalığı mı var? Allah katında bi kerede olsa zina yapma hakkı mı tanınmış onlara? Ne saçma şey.. Madem öyle söyle direk sende cesur ol biraz. O yataktan bu yatağa zevkten doruklara çıksın adam sende saf saf onu bekle, yalanlarına inan, onu mutlu et. Allah'ta seni bu yüzden yaratmış zaten değil mi? Onu mutlu et diye..!?
Kendien gel arkadaşım ezdirme kendini. Onu deneyim yaşamaya hakkı varsa seninde var. Sen yaşıyorsan deneyim bende deneyim edinmeliyim artık karşında mahçup olmym vs bişeyler söyle sende.
Susma. Sakın.
kesinlikle katılıyorum ama sözlün bir pislik yapmış diye sende sakın bende yapayım o zaman diyip kirletme kendini, o bir çamura bulaşmışsa yol ver gitsin sen asla kendinden taviz verme![]()
kesinlikle katılıyorum hayatta kaldırabileceğim bir şey değil ben sevdiğimi bir başkasıyla aslaaaa cinsellik için filan paylaşamam... zaten bu erkeklerin yaptıkları hataları örtmek adına öne sürdükleri bahanelerdir...yok öle bir şey ihtiyaç karşılıklıdır ne olursa olsun, erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar, kadınlarında vardır o zaman bizde sadece cinsellik nedeniyle ihtiyaç diye aldatalım, biz yapınca kötü kadın oluyor erkekler yapınca ihtiyaç,,, yok öle bir dünya asla ve asla bu yalanlara kanmayın...