- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.
e o zaman hic hamile kalmazsin ki. Birlesme olacak rahme sperm gidecek, yumurtlama donemin olacak, dollenme olacak. Uzun iş yani.
bende size saygı duyuyorum, saygısızlık yapmak haddim değil. sizin için bekaret önemli değil, ama umarım evlenirkende bekaret benim için önemli değil diyen bir eş ile olursunuz. amacım asla ayıplamak falan değil, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.Merhabalar, size gayet saygi cercevesi icinde dusuncelerimi aciklayacagim. Benim icin zaten bekaret onemli birsey degil, her halt dediginiz sey insan dogasi icin normal bir durum ve ben her insanin cinselligini yasamasi taraftariyim. "Bakireyim" diye ortaliklarda dolasmiyorum, bunun arkasina saklanmiyorum ya da kullanmiyorum. 23 yasindayim ve cinsellikte bildiklerim de var bilmediklerim de, buradaki arkadaslardan yardimda alacagim, elestiri de, bu cok normal. Lutfen sizden ricam bu konuyu uzatmamaniz, dusuncelerime saygı gostermeniz. Yardim alacagima inaniyorum eger bu konu uzarsa konum kilitlenme safhasina gelebilir. Size de saygi duyuyorum. Sevgiler
Kimin neyi nasıl yaşadığı sizi neden ilgilendiriyor ki? Belki bekaretle hiç ilgisi yok bu şekilde yaşamasının. Belki korkuyor, belki hazır hissetmiyor, belki de bu erkek arkadaşıyla bu kadarını yapmak istiyor. Bu şekilde yargılama hakkını nasıl buluyorsunuz.
toplum olarak yalvarıyoruz siz üremeyin ne olur.
Korunmasız ilişki yaşamayın. Tek risk gebelik değil böyle ilişkilerde biliyorsunuz.Belkide!! Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Adetim biraz duzensiz sanirim cocukluktan beri gun tutma ozelligim olmadı hic, son adetimde basladim ama.
bende size saygı duyuyorum, saygısızlık yapmak haddim değil. sizin için bekaret önemli değil, ama umarım evlenirkende bekaret benim için önemli değil diyen bir eş ile olursunuz. amacım asla ayıplamak falan değil, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.
ve her ne kadar istatistiklerde bu şekilde hamile kalma vakası var isede muhtemelen hamile değilsiniz rahat olun. elbette kan testi kesin çözüm.
Korunmasız ilişki yaşamayın. Tek risk gebelik değil böyle ilişkilerde biliyorsunuz.
Yüzeysel olduysa hamile kalmanız çook zor hatta imkansız.Tabiiki, bunun icinde cinsel hastaliklarda var. Fakat erkek menisinde az miktarda da olsa sperm oldugunu yeni ogreniyorum ve gercekten vajinal problemler de yasamis biriyimdir.
mümkün değil
Hamile değilsiniz.
Muhtemelen kasık ağrınızın sebebi ya üşütme ya da enfeksiyon olabilir.
Ayrıca lütfen kondom kullanın.
Tek riskiniz gebelik değil
Hastalıklara karşı da korunun
Yüzeysel olduysa hamile kalmanız çook zor hatta imkansız.
Merhabalar, henuz bilmiyorum inanin. Psikolojik olarak bu durumu baya kafaya takmis durumdayim, kan testi isini bilmiyorum ama evde gebelik testini deneyecegim. Ertesi gun hapi da almadim adetimi etkilememesi icin, ne yapilir bilemedim cunku megerse kanama da yaparmis o haplar, yeni ogrendim
Ben yanlis bilmiyorsam grc yumurtlama olabilir. Icin rahat etsin kan ver olsun bitsin :)Biliyorum, tesekkur ederim. Yapmayi planliyorum fakat benim anlayamadigim adet zamani yumurtaliklarin dokulmesidir, bu sure icerisinde yumurtlama durumu olmayacagini okudum fakat istisnalarda mevcut.
ihtimali yok eden emareler
adet olmuşsunuz..üstüne görme çok çok düşük bir ihtimal
boşalma olmamış içinize..inanın aylardır boşaltıyoruz olmadı
stres yaptın kafaya taktın o da agrı yapar psikolojik hepsi
Hamile degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?