- 14 Mart 2008
- 6.068
- 5.235
- 723
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Bu şekilde hamile kalmanız çok düşük bir olasılık.. İnan’ın insanlar o kadar uğraş veriyor ki hamile kalabilmek için, elbette bünye meselesi hormon meselesi ama siz hamile değilsiniz.. ayrıca bilinçli bir gençsiniz , dikkatli olmanızı tavsiye ederim şuan yaşadığınız ağrılar da muhtemelen psikolojik.. sürekli düşünüyorsunuz çünkü ya da tamamen basit bir üşütmeden kaynaklı ancak biz bayanlar çok çabuk enfeksiyon kapabiliyoruz ve bağışıklık sistemimiz çökebiliyor mantar olabilir başka cinsel rahatsızlık olabilir bunun İçin dikkatli olun sağlığınız herşeyden daha önemli..
Bu şekilde hamile kalman im-kan-sız. Hamile kalınması için meninin vajina içine direkt gitmesi gerekiyor, o yolları geçecekte döllenecekte..ki spermlerin çoğu da zaten yolda ölüyor, sağ salim gidenler bile bazen işe yaramıyor. Kısacası senin böyle hamile kalman imkansızın ötesinde bir şey. Ki adette görmüşsün. Mümkün değil, eğer hamileysen vallahi ben pılımı pırtımı toplayıp gidip adımı sildiririm:))) İnternete bakarsak zaten ben hep kanserim.. öyle alakasız şeyler yazıyor ki...
Bu şekilde hamile kalamazsınız merak etmeyin zaten adet de görmüşsünüz.
Merhabalar, adet gordum evet ama hamileyken de adet gorebilen kisiler mevcutmus, az da olsa. Zaten 19unda birlikteligim oldu 20sinde adet gordum spermlerin bunye icinde 3-4 gun yasayabildigini ogrendikten sonra sasirdim, evet icime girip girmediginden emin degilim ama duzensiz bir adetim olduguna inaniyorum bu yuzden yumurtlama donemimi bilmedigim icin dollenme yasanmasindan korktum. Cunku iliski esnasinda vajinamda ıslaklık vardi fakat bu benden kaynakli miydi yoksa partnerimden mi bilemedim.
Neden o kadar yakınlaşmışken normal birliktelik yaşamadınız ki?? Bekaretiniz gitmesim diye mi?? Ama şöyle söyliyim gitti bile..
Üstüne görmüşsün, hamilesin.
Hep aynı konular.Okumaktan sıkıldım artık.Tam olarak birliktelik bile olmuyor,üstüne bide adet görülüyor.Yinede gelip burda konu açıyorsunuz.Bu kadar korkuyorsanız dikkat edin biraz.Ya da gidip kan tahlili yaptırın.Burdaki insanlar bunu nereden bilsin.
Yine de gerçekten imkansız bişey. Penis vajinaya girince tam boşalma olunca bile vajina sıvısında o spermlerin döllenmemesi için maddeler bulunur. Spermlerden birinin bu maddeleri falan aşıp yumurtayı döllemesi gerekir. Sizin durumunuzda adet de görmüşken üstelik milyonlarda bir ihtimal.
Neye güldünüz, ben bu kadar ciddiyken?Gulucuk gulucuk...
Neye güldünüz, ben bu kadar ciddiyken?
ERtesi gün adet olduysanız zaten sizin olgun bir yumurtanız yok denektir. Adetin ilk gününden itibaren 13 14 15. Günler riskli günlerdir. Ki zaten tam bir birleşme de olmamış
Sinirlenmedim, ciddi bir biçimde soru soruyorum, düz yazıyorum yani. Ciddiyet ve sinirlilik ayrı kavramlardır. Neye güldünüz hala cevaplamadınız.Neden sinirlendiniz? Kimsenin sinirini bozmak icin bu konuyu acmadim :) Sevgiler
Sinirlenmedim, ciddi bir biçimde soru soruyorum, düz yazıyorum yani. Ciddiyet ve sinirlilik ayrı kavramlardır. Neye güldünüz hala cevaplamadınız.
Bu ara ne çok böyle konu açılıyorsanmıyorum hamile olduğunu
Madem bu kadar eminsin ve hamile olmadığını biliyorsun, niye konu açtın?Cunku adet olacagimdan emindim, ustune gorme gibi birsey yasamadim cunku her ikisinin rengini, kivamini ayirt edebiliyorum :) Yorumunuz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?