- Konu Sahibi beyaz toprak
-
:) tavuk ve yumurta hikayesi gibi......
bir fikrim de şu : aşkın içinde cinsellikten öte cinsel istek mutlaka vardır...
ama bu istek gerçekleşince aşk kalır mı kalmaz mı duruma göre değişir :)
cinselliksiz aşk mı olmaz mış?...
büyülenerek dinlediğimiz eski aşk hikayelerinin hangisinde cinsellik varmış acaba?
cinsellikle aşk birbirini tamamlayan iki nitelik değildir bana göre... aşkla hoşlanmayı, sevgiyi, arzulamayı birbirine karıştırmamak gerekir..
aşkın olmadığı cinsellik bana göre baharatsız bir yemek gibidir o yüzden tek başına cinsellik yavan bir yemek gibidir sadece doyarsın belki ama tat almazsın
konu aşk olmadan cinsellik değil, cinsellik olmadan aşk :1closedeyes:
fikrin kesinlikle bir gerçek canım..onunmuş ama her ana gidebilirmiş gibi..seviyor ama onsuz da olabilir gibi..evli olmadan bir ilişki yaşıyorsan ve aşık zannediyorsan kendini(çünkü aşık olduğunu sonradan anlarsın bence o an farketmezsin yani) cinsel bir çekim hep vardır
evlilik seksi serbest bırakan birşey ve ilişkiyi yıpratan da bu serbestlik zaten nasıl olsa benim havalarına girer insan
ama evli değilsen hep onu arzular ama cinselliği yaşayamazsan aşk zannettiğin şey bir süre sonra seni yorar ve duygularını bitirir
evli değilsen ve cinsellik yaşıyorsan gizli kaçamak az ama öz daha güzel olur aşk onu kaybetmekten korkarsın incitmeye kıyamazsın heran elinin altında değildir ve yanındayken hep özeldir
bütün ihtimalleri değerlendirdim biliyorum ama benim fikrim bir erkeğe asla tamamen sana aitim duygusunu yaşatmayacaksın o zaman bir kıymetin kalmıyor bırak o seni kaybetmekten hep korksun daha çok ilgi göstersin
sadistim biliyorum ama napıyım gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?