cinsellik olmadan ak olurmu?

cinselliği neden sadece bir takım kalıplara sokuyoruz ki???cinsellik dokunmaktır hissetmektir...sevdiğinizin elini tutmanızda bile cinsellik vardır aslında çünkü o eli herhangi bir eli tutar gibi tutmazsınız...yani aşkın içinde cinsellik saklıdır zaten...ona bakarken,ona dokunurken...vs..

yani cinsellik olmadan aşk olmaz olamaz da...

diğer konuda kişinin kendi kararıdır yaşamak ya da yaşamamak tabi bunda yaşadığımız toplumun ve koyduğu kuralların da payı büyüktür...kısacası kendi bileceği iştir kişinin...

olmasına olur daa cinsellikle beraber olunca daha bi güzel oluyo sanki, aşkk :asigim:

onnla beraber güzel olur haklısınız kızlar ama mesela ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım o zmn evlenene kdr bi istek bir tutku olacak daha çok istenecek ama evlendikten snra o istek biter mi kişiden kişiye değişir bence.

elbette ki aşkın diğer adı cinsellik değil ama aşk olmadan cinsellik olmaz bence evlilikte cinsellik aşkı besler böylelikle daha mutlu olur insan.

bence aşk olmadan cinsellik olmaz kesinlikle (bayanlar için) ama aşkta cinsellik olmadan yaşanmaz illa birleşme şart değil elbette ama cinsellik muhakkak olmalı

baktığımız göze göre değişir
sadece yataktan ibaret düşünürsek cinselliği sadece aşk için yetmez ama dokunmak koklamak işte bunlarsız aşk olmaz. bazen sözler değil bir bakış bir dokunuş bütün duygularınızı karşınızdakine aktarır. tabi karşıdaki adam odun değilde bu bakışlardan dokunuşlardan anlarsa

Aşk kesinlikle hormonal, libidobik bişeydir. Göz teması ya da düşünmekte cinselliğin bir parçasıdır. Dolayısıyla cinsellik olmadan aşk olmaz. Aşkın temeli, çekimi hormonal zaten. Bunu ben demiyorum bilimsel bi gerçek kaydirigubbakcemile3

aşkla, hoşlanmayı sevgiyi, arzulamayı birbirine karıştırmamamız gerekiyorsa..aşk nedir o zaman? :1shok:
aşk tutukudur özlemdir delice bi arzudur..sarılıp öpmek istemek hep görmek yanında kalmak istemektir...ve maalesef geçici bi süreçtir..aşk bittiğine göre aşk cinselliksiz olmaz..birini cinsel anlamda hoş bulmuyorsanız aşık olamazsınız aşıksanız mutlaka arzuluyorsunuzdur da..aşk o kadar masum bi kavram değil arkadaşlar..aşk bu aşkkkkk sositososito

kadınlar için aşksız cinsellik olmaz .erkekler için olduğunu görüyoruz malesef.ama aşkın diğer anlamı cinsellik demek değildir .bana göre aşk ;arzu sevgi vs. bir çok konu gibi cinselliğide kapsayan başlıca bir duygudur..

aşkın olmadığı cinsellik bana göre baharatsız bir yemek gibidir o yüzden tek başına cinsellik yavan bir yemek gibidir sadece doyarsın belki ama tat almazsın

evli olmadan bir ilişki yaşıyorsan ve aşık zannediyorsan kendini(çünkü aşık olduğunu sonradan anlarsın bence o an farketmezsin yani) cinsel bir çekim hep vardır
evlilik seksi serbest bırakan birşey ve ilişkiyi yıpratan da bu serbestlik zaten nasıl olsa benim havalarına girer insan
ama evli değilsen hep onu arzular ama cinselliği yaşayamazsan aşk zannettiğin şey bir süre sonra seni yorar ve duygularını bitirir
evli değilsen ve cinsellik yaşıyorsan gizli kaçamak az ama öz daha güzel olur aşk onu kaybetmekten korkarsın incitmeye kıyamazsın heran elinin altında değildir ve yanındayken hep özeldir

bütün ihtimalleri değerlendirdim biliyorum ama benim fikrim bir erkeğe asla tamamen sana aitim duygusunu yaşatmayacaksın o zaman bir kıymetin kalmıyor bırak o seni kaybetmekten hep korksun daha çok ilgi göstersin
sadistim biliyorum ama napıyım gerçek bu

konu aşk olmadan cinsellik değil, cinsellik olmadan aşk :1closedeyes:

bak ben hiç fark etmemiştim canım çok sağol belirttiğin için

her ikisi de bir bütün aşk olmadan cinsellik cisellik olmadan da aşk olmaz zaten insan karşısındakinin kokusuna aşık olur öncelikle vücudumuz ilgimizi çeken bir kişi gördüğümüzde bir koku yayar ve karşımızdaki de bu kokudan dolayı bize aşık olur aynı şekilde bizde karşımızdakinin yaydığı kokudan dolayı ona aşık oluruz ve aşk insanda karşısındakine dokunma hissi uyandırır bunun dışında hissedilen aşk değildir zaten sadece hoşlanmadır

fikrin kesinlikle bir gerçek canım..onunmuş ama her ana gidebilirmiş gibi..seviyor ama onsuz da olabilir gibi..
yoksa aynen dediğin gibi nasılsa benim psikolojisine giriyorlar..:CüvCüv:

eşin bile olsa hayatta senden başka kimsem yok demeyeceksin hakkaten yok bile olsa yanında Allah var buna dayanıp ben varım ben bana yeterimi demeyi bileceksin
erkekler kendilerini bişey sanırlar eğer kadın kendini tamamen ona adarsa
kadınlar öyle değildir küçük küçük alır büyük büyük verirler sevgilerini ilgilerini
bir kadın sadece sen varsın benim için diyen adama eziyet eder mi etmez köle olur adama mutlu olurlar çoğunluklakaydirigubbakcemile2ben daha böyle diyeni görmedim ya neyse

ne biliyim yeni üye oldum forumu gezerken buraları buldum aklıma geleni de yazdım hemen konuyla alakalı mı değil mi demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…