- Konu Sahibi beyaz toprak
-
olmaz olamaz tabıkıııııııııı.......
olur dıyenlerde yalan soluodur:1closedeyes:
ben cinselliği sadece seks olarak görmüyorum açıkçası, öpüşmek de el ele tutuşmak da iki karşı cinsin birbirine olan çekimlerini gösterir. bu da cinselliktir. dolayısıyla cinsellik olmadan yaşanan ilişki arkadaşlık olmaktan öteye gidemez bence.
ben cinselliği sadece seks olarak görmüyorum açıkçası, öpüşmek de el ele tutuşmak da iki karşı cinsin birbirine olan çekimlerini gösterir. bu da cinselliktir. dolayısıyla cinsellik olmadan yaşanan ilişki arkadaşlık olmaktan öteye gidemez bence.
şimdi burda duralım, eleele tutuşmak ve öpüşmek cinsellik olarak düşünülüyorsa o zaman sonuna kadar haklısın...
fakat burda ki sorunun bu olduğunu düşünmüyorum şöyle ki çok açık ve net olarak cinsellik ve aşk olarak kesin hatlarla ayrılmış...yani masum öpücükler, elele tutuşmalar değil de direkt olarak cinsel ilişki seks yapmak olarak değerlendirdim konuyu...
cinsellik olmadan aşk yaşarım aşk olmadan asla cinsellik yaşamam.
o zaman seks demesi gerekirdi ama değil mi canım, yani konu başlığı cinsellik olmadan aşk olur mu diyince ben yorumumu böyle yaparım. seks derse başka türlü yaparım.
arkadaşlar tekrar söylüyorum cinsellikten kastım sex değil:1no2:ama masum bir öpücükle el ele tutşmakta değil:1no2:ne kadar karışığım değilmikafamçokkarıştı
bu topiğin olma amacına seks ve aşk yakışır.....konu sahibi arkadaşımızın seksi kastettiğini sanıyorum yoksa bu topik olmazdı.....eminim ki çoğunluk benim gibi seks olduğunu düşünmüştür...
cinsellik çok şeyi kapsar tabiki...seks de cinselliğin önemli bir bölümüdür...
dediğim gibi konu sahibi arkadaşımızın cinsellik gibi çok geniş bir oluşumu kastettiğini sanmıyorum...
AŞK ve SEKS olarak sorduğunu zannediyorum...tabiki kendisi zaten cevap verecektir buna.
topiğin sahibi ben oluyorum canımşakkıdıama siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz kiiisenağlama
cinsellikten kastım seks değil çünkü onun olabilmesi için evliliği savunanlardanım:1closedeyes:
topiğin sahibi ben oluyorum canımşakkıdıama siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz kiiisenağlama
cinsellikten kastım seks değil çünkü onun olabilmesi için evliliği savunanlardanım:1closedeyes:
sizce cinsellik olmadan aşk olurmu kızlar, yada aşkın diğer anlamı cinsellikmidir???CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?