cinsellik olmadan ak olurmu?

aşk olmadan cinsellik olması bayanlar için zor bence aşık olduğun biriyle yaşadığın cinsellik gerçek cinselliktir ateşlidir tutkuludur...
insan aşık olduğunu ister arzular içinde aşk olcakki cinselliği isteyeceksin yoksa
cinsellik istediğini vermez sana hiç bişe anlamzsın...

cinsellik olmadan aşk olur tabiki....yoksa orta okul yıllarında yaşanmaya başlamaz ilk aşklar...

aşk bir duygu fırtınasıdır, seks ise zevk dürtüsüdür....seks kısa sürer bittiği zaman bitmiştir, ta bir sonra ki şehevi duygular kabarana kadar o maksimum duygu aramayacaktır...

aşk ise her an her saniye kişiyle birlikte yaşar....

Aşklar da bitebilir, fakat aşk yaşandığı her an vardır, seks ise dürtünün olduğu an vardır.

ben cinselliği sadece seks olarak görmüyorum açıkçası, öpüşmek de el ele tutuşmak da iki karşı cinsin birbirine olan çekimlerini gösterir. bu da cinselliktir. dolayısıyla cinsellik olmadan yaşanan ilişki arkadaşlık olmaktan öteye gidemez bence.

katılıyorum canımsüprizzzzz

şimdi burda duralım, eleele tutuşmak ve öpüşmek cinsellik olarak düşünülüyorsa o zaman sonuna kadar haklısın...

fakat burda ki sorunun bu olduğunu düşünmüyorum şöyle ki çok açık ve net olarak cinsellik ve aşk olarak kesin hatlarla ayrılmış...yani masum öpücükler, elele tutuşmalar değil de direkt olarak cinsel ilişki seks yapmak olarak değerlendirdim konuyu...

cinsellik olmadan aşk yaşarım aşk olmadan asla cinsellik yaşamam.

bence aşk tutku seks hepsi iç içedir. aşık insanlar .bunun hepsini yasamak ister.

aşk .herşeyi barındırır içinde..

ben inanmıyorum .herkesin birbirine bakışıp bakışıp iç geçirdigine..kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar tekrar söylüyorum cinsellikten kastım sex değil:1no2:ama masum bir öpücükle el ele tutşmakta değil:1no2:ne kadar karışığım değilmikafamçokkarıştı

o zaman seks demesi gerekirdi ama değil mi canım, yani konu başlığı cinsellik olmadan aşk olur mu diyince ben yorumumu böyle yaparım. seks derse başka türlü yaparım.

o zaman seks demesi gerekirdi ama değil mi canım, yani konu başlığı cinsellik olmadan aşk olur mu diyince ben yorumumu böyle yaparım. seks derse başka türlü yaparım.

bu topiğin olma amacına seks ve aşk yakışır.....konu sahibi arkadaşımızın seksi kastettiğini sanıyorum yoksa bu topik olmazdı.....eminim ki çoğunluk benim gibi seks olduğunu düşünmüştür...

cinsellik çok şeyi kapsar tabiki...seks de cinselliğin önemli bir bölümüdür...

dediğim gibi konu sahibi arkadaşımızın cinsellik gibi çok geniş bir oluşumu kastettiğini sanmıyorum...

AŞK ve SEKS olarak sorduğunu zannediyorum...tabiki kendisi zaten cevap verecektir buna.

cinsellik olarak çekim olmadan karnında miden de kelebekler uçmadan AŞK olmaz tabiki...

cinsellik olmazsa zaten kişi kendi cinsine bile AŞK duyar.

arkadaşlar tekrar söylüyorum cinsellikten kastım sex değil:1no2:ama masum bir öpücükle el ele tutşmakta değil:1no2:ne kadar karışığım değilmikafamçokkarıştı

topiğin sahibi ben oluyorum canımşakkıdıama siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz kiiisenağlama
cinsellikten kastım seks değil çünkü onun olabilmesi için evliliği savunanlardanım:1closedeyes:

kadınlar için olur da, erkekler ıçın ımkansız. mesela sızın elınızı tutmaktan öteye geçmese de, sabırlı davransa da, cınsellık konusunu açmasa da... musait bır fırsatını buldugunda (gece ruyasında falan) sızı elı bın kere duşunur. duşunmeden bırakmaz yani. ama kadın oyle degıldır, o duygusal yaklaşır. bana, şimdı eşim anlatıyor da, ne kadar fantezı uretecek konu yaratmışım onun için anlatamam, ayıptır söylemesı

topiğin sahibi ben oluyorum canımşakkıdıama siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz kiiisenağlama
cinsellikten kastım seks değil çünkü onun olabilmesi için evliliği savunanlardanım:1closedeyes:

hayatım, o halde sen cinsellik ve seks kavram kargaşası yaşıyorsun...

Cinsel özelliklerin bütünüdür cinsellik...bunun içine erkek üreme organları kadın üreme organları da girer...

cinsellik bir bütündür....seksi de içine alır ve kadın erkek ayrımını cinsellik belirler....yani cinsellik olmadan kadın erkek cinsleri olmaz...

bu bağlam da çok tabii olarak cinsellik olmadan dişi ve erkek ayrımı olmazdı...insanlar tek tip olurlardı ve dünya düzeni çok farklı olurdu sanıyorum....çünkü insan dişi ve erkek olarak yaratılmıştır....

dişi ve erkek ayrımını cinsellik belirler.

sizce cinsellik olmadan aşk olurmu kızlar, yada aşkın diğer anlamı cinsellikmidir???CADIARZU

cinselliğin ne olduğu konusun da sanırım ciddi kaynaklardan araştırma yaptığın zaman mutabık kalacağız...

cinselliğin bir bölümü olan seksi kastetmediğin den ötürü cinselliği bütün olarak kastettiğinden dolayı cinsellik olmadan kadın erkek olmazdı diye buna katii ve net olarak cevap verdikten sonra gelelim soruna...

tek tip insanlar olarak daha değişik ürerdik kendi cinsimize aşık olurduk herhalde...çok karışık bir soru....sınırlarımı zorluyorum zorluyorum ama cevap vermek imkansız...tek tip insan olarak nasıl olurdu bilemiyorum canım.

zorlamayın kızlar aşkın en güzel tarafı sevdiğinle birlikte olabilmektir
birlikte olmak için arzulamaktır en azından şartlar ne gösterir bilinmez her aşık olan birlikte olacak sex yapacak diye bir kural yok ama aşık olduğunu istersin herşekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…