Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

Bence de olabilir.üstelik bu durumu bence annesi biliyor.oğlunun çapkınlığını anlatmak nedir ya ? Tam tersi normal insanlar saklamaya çalışır.zaten olmuyorsa ayrılın demişler.

Bende diyorum ki o zaman eşi de başkasıyla daha olmadan daha ayrılmadan niçin kadına ayar çekiyor ? Tuhaf olan bu . Diğer dediklerinizi okeyim
Beni çok sevdigi icin ayrildigi icin baskasiyla olman şart degil yalnizda mutlu olabilir insan dedi bana

Baştan beri bi sıkınti vardi da bunlar benden mi sakladi diyosunuz
O kadar ahtapot bir konu ki sizi fikirlerimle üzmek istemem. Kafanızı dinleyin bı düşünün ne isteyip istemediginize karar verin. Hakkınızda hayırlısı olsun ..

Flort donemi 2 yil , ama o zaman da ara ara 1-2 ay hic iliski olmadigi olurdu bana hep stresten falan diye gecistirirdi
Stres etkin bir madde biliyorum eşimde stresli olduğumuz bir dönemde problem yaşadı . Ancak bilemiyorum,fakat gay filan beğenmesi "bak bana erkekler bile.begeniyo " gibilerinden bence

o nasıl lafmış ya hem ayrılın hem başkası olmasın...başka emri var mıymış?
Yanlış anlamışsınız.konu sahibi ben başkalarıyla olayım diye mi benden ayrılmak istiyorsun demiş ? Eşi de illaki olacak diye birşey yok sen nasıl istiyorsan öyle de olur demeye getirmiş. Yani istersen olur istemesen olmaz sen bilirsin besabı.yani bu bence.sonuçta eşine başkalarıyla ol demek çok doğru bir davdanış değil.bence buna istinaden söylemiş.

Sizi yormayacaksa soyleyin inanin dusunmekten kurdeşen dökmeye başladim
Sıkılmayin öyle valla hasta olur insan.. Şunu demek istiyorum biseksuelse anlamamış olabilirsiniz çünkü hali hazırda cinsel hayat devam edebilir ve hemcinsinede ilgi duyabilir yanı sıra. Aktif mi pasif mi ? Biseksueldi de gay olmak mı ağır bastı ? Ya da biz saçmalıyoruz öyle birşey yok mu bunların hepsi başlı başına bir konu. Siz taniyorsunuz. Muhakemesini siz yapın bunların.. Ama bir erkeğin yıllarca cinsellik yaşamaması normal şartlarda mümkün değil o yüzden akla bunlar geliyor ..

Bekleyip görücem artık beni ne beklediğini

Sana bunu yaşatmak istemiyorum vicdanim cok rahatsiz bunu haketmiyorsun dedi, hayatini mahvetmek istemiyorum artik sende daha mutlu olucaksan inan dedi
Cinsellik evlilikte onemli tabii. Siz de bunu sorun etmiyor olabilirsiniz ama buyuk bir zevkten de mahrum kaliyorsunuz. Eger tedavi ile cozulebilecek bir seyse neden bunun icin bir adim atmak yerine kacmayi tercih etti? Tedavi olmaya yanasir tedavi sonucunda da bir sey degismezse tamam dersin en azindan cabaladi,elinden geleni yapti ben onu boyle kabul ediyorum dersin amenna. Ama bu sekilde kolaya kacarak sizin onda pek de degeriniz olmadigini gosteriyor bence. Ah bu erkekler ve sacma erkeklik gururlari.

Zaren kendimede çook kızıyorum , belkide bunca zaman beklemeyip onu ben terketmeliydim. Sevgim ve vicdanim agir bastı yapamadim ve en acısıda o hiç çabalamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…