Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

Cinsellik olmayan ilişkilere şehvet değil şefkat ilişkisi diyoruz yani bir nevi anne-evlat ilişkisi gibi. Duygusal ilişkide iki tarafın da birbirine duyduğu şehvet, şefkatten üstün olmalı. Aksi hâlde eş değil ev arkadaşı oluruz. Eşinizin bunu 5 senedir çözmemesi de, sizin bu problemi 5 senedir sorun etmemeniz de birbirinize çok şefkatli olduğunuzu gösteriyor. Durum sizlik değil, çözmesi gereken eşiniz. Zor bir durum olsa da sizi arzulaması, bu tutkuya karşı koyamayıp bunca zaman tedavi olması gerekirdi. Cinsellik evliliğin bel kemiği.

Elimden gelenin fazlasini yaptigimi dusunuyorum o yuzden vicdanim cok rahat bu konuda ..

Evet sanirim tamda dediginiz iliski durumuna dönüştü evliligimiz.. cok psikoljim bozulms 1 aydir bunu farkettim , iliskide ya da evlilikte arzulanmamak insani cok kotu ruh haline sürükluyor

Insan cinsel yönden kendisini tanır. Sizde ara sira bicak gibi iliskinin kesildigini soylemissiniz. Eşiniz en basindan beri kendisindeki cinsel problemi biliyordur. Buna ragmen hem evlenmek istemesi hem tedavi olmamasi hemde bosanmak istemesi bana cok bencilce geldi. Kaldi ki siz onu oldugu gibi kabul ederken esiniz kendi duygularina gore yaşıyor, sizin ne hissettiginizi umursamiyor. Sayet problem cozmeye odakli olsaydi tedavi deneyebilirdi. Uzulmeyin, hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Çok saolun zaten bende biran önce toparlanıp hayatıma devam etmek istiyorum , dediginiz gibi bencilce davranıp çekip gitti

Zaten giderken biraz birbirimize zaman tanıyalim hemen davayi açmayalim dedi , ama bu durum daha kötü arada hissediyorum kendimi. Ayrildik desen boşanmadik , beraberiz desen o da degil cok karmakarisigim..
Paravan evlilik yapmış, seni oyalayabildigi kadar oyalamış, hala uzatma derdinde...neye paravan olduğunu ben soylemeyeyim, daha fazla üzülme ama anlayan anladı zaten...

Bacım senin kafan ne değişik öyle, çocuğu doğurduysam kendim bakacam tabi kim bakacak.
Al sana çapkın.keşke çapkın olacak yetenekte olsaydı. Şu iktidarsızlıktansa aldatılmayı tercih ederim valla.en azından erkek gibi erkekmiş derim.aldatabilecek kapasitede adam bulmak bile nimet bazen

Cinsel hayatin olmadigini mesajlarla kanitlayabilirsiniz bence aklima ilk o geldi.bu konu hakkinda esinize yazin neden benden uzak duruyosun .su kadar zaman oldu yaklasmiyosun fln filan.e cevap vericek kabul edicek mecbur.sonra da kanit olarak kullanirsiniz..

Senlik birsey degil bu benim suçum benim sorunum ve ne yaptiysam duzeltemedim diyor. Kanitlasam ne yapacagim ki benim ondan maddi hicbir talebim yok zaten..

Çocuk psikolojisi konusunda bir paragraf okumuşluğunuz var mı?
Kaliteli zaman diye birşey var.bir bebek meme emmiyorsa geri kalan bütün insanlar için bu durunun geçerli olduğunu düşünüyorum.burası fikir alışverişi platformu herkesin her dediğini bilimsel açıdan kanıtlaması gerekmiyor.yanlışsa katıpmazsınız.ona bakarsabız buradaki kimse evlilik ve ilişki danışmanı değil ama hayat tecrübelerimize göre yorum yapıyoruz.ilişkiye yorum yapana sen hiç yetişkin psikolojisi okudun mu diye soruyor muyuz ?

Kendinde problem var ve sizi kendisi terkediyor. Ben doğru bulmadım. Evliliğine değer veriyorsa ve sizi seviyorsa (ki siz bugüne kadar problem etmemişsiniz) evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapardı. Tedavi olurdu.

Çok tuhafsiniz birgün önce de adamın bosanacagi eşi için "hayatına illa birini mi alacaksın tekte yaşayabilirsin " diye terkettiği eşine süper ötesi bir cümle ve kişilik olduğunu belirttiniz . Şimdide bir bebeğin meme emmemesi ,doğan çocuğun anneyi özlemesi için kendimizin bakmaması filan nereye bagladiniz bunu kaliteli zamanin meme emmemeyle ne ilgisi varmış ,uzman değilsiniz ama uzmanmiscasina tani tetkik koymaya çalışıyorsunuz ,çoğunluk olarak evet sizinle aynı düşünmüyoruz .

Senlik birsey degil bu benim suçum benim sorunum ve ne yaptiysam duzeltemedim diyor. Kanitlasam ne yapacagim ki benim ondan maddi hicbir talebim yok zaten..
neden maddi talebiniz yok? psikolog ve terapi masraflarınızı karşılaması gerekir.

Tedavi olmuyorsa demek ki evliliğe devam etmek istemiyor
Yani ev arkadaşı gibi bir şey oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…