- 30 Kasım 2019
- 12.744
- 40.966
- 598
Niye yalnız kalacakmışsınız ? Eşiniz bana pek efendi gelmedi valla.Valla zaten başka biri olsa benim gibi şevkatle yaklasmazmiş kendisine o yuzden bana daha fazla bunu yaşatmak istememis öyle diyince bende demek ki gideyim ben onla bunla mutlu olayim diye ayriliyorsun benden diyincede , illa birini mi bukucaksin yalnizda kalabilirsin diyor
Ondan ayrıldıktan sonra yalnız mı olursunuz başkasıyla mı olursunuz onu ilgilendirmiyor. Çokta efendi değil bu herif.Beni çok sevdigi icin ayrildigi icin baskasiyla olman şart degil yalnizda mutlu olabilir insan dedi bana
Burda kilit kelime "cabalamadi". Evlilik dedigimiz sey bir bütün olabilmek değil midir? Sen onu bu durumuyla kabul edecekken onun basip gitmesi her seyi anlatiyor aslinda. Nasil guveneceksen bir daha barissaniz bile. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Zaren kendimede çook kızıyorum , belkide bunca zaman beklemeyip onu ben terketmeliydim. Sevgim ve vicdanim agir bastı yapamadim ve en acısıda o hiç çabalamadı
Illa ki kabul ettiririm diye düşünüyorum ama sanirim hata ediyorumTedavi de olmak istemiyorsa neden devam etmek istiyorsunuz? Erken boşalma sorunundan vs bahsetmiyorsunuz, bahsettiğin sorun epey ciddi.
Telefonla pek işi olmaz aslında yani telefonu hep açıktadır biri yazdigu ya da aradigi zaman bende gorurdumBöyle insanlar var mı yakarşısındakinin cinsel hayatını düşünüp onu terkeden. Eşinizle hep dip dibeymişsiniz, bir kadın yok, peki bir erkek var mı sürekli görüştüğü?
Bende artik boyle dusunup kendimi rahatlatmaya çalisiyorum..5 yildir korona yok yaniherif kilini kipirdatmamis.. her iste bir hayir vardir.. boylesi daha hayirlidir belki bos ver
Ben cinsellik olmadığında ilk iktidarsızlığı vs düşünüyorum. Ama birinin karşısındakini düşünerek tedavi değil de ayrılmaya karar vermesi bana çok gerçekçi gelmedi. Üstelik siz kabul etmişken bu durumu. Hakkınızda hayırlısı olsun.Telefonla pek işi olmaz aslında yani telefonu hep açıktadır biri yazdigu ya da aradigi zaman bende gorurdum
Aslinda bu bir manipulasyon . Hanimefendiye terkedis icin alan aciyor ki kendini rahatlatiyorFazla Yeşilçam değil mi?
Giderken elini yumruk yapıp ısırarak da ağladı mı?
Madem o kadar seviyordu sizi, tedavi olsaydı.
Hele 5 senedir böyleyse, hep vardıysa sorun neden sizinle paylaşmadan evlilik yoluna girdi?
Yani... Pek seven insan hareketleri değil bunlar.
Bu gerekçe ile dava açılsa , erkekten kaynaklı cinsel hayat olmaması sebebiyle ; dava nasıl ilerler ve sonuçlanır , bir de kadın bunu nasıl ispat eder?Aslinda bu bir manipulasyon . Hanimefendiye terkedis icin alan aciyor ki kendini rahatlatiyor
Bosanma davasi acsa icten ice demekki beni sevmiyordu diyip vicdan azabini susturacak erkekler oyle manipulator ki . Yani kisaca kendi eksikliginin bitis faturasini hanimefendiye kestirecek . Davayi hanimefendi acacagi icin aklinca maddi manevi haklarini talep etmeyecegini de dusunuyor olabilir. Aslinda dava tam da bu cinsel hayatsizlik sebebiyleacip bir guzel şoklamak lazim beyefendiyi yaneyse. Cok sevse tedavi olurdu demekki sizi kendinden ve erkeklik gururundan cok sevmiyor. Git mutlu ol ne demek bilmiyor mu baskasiyla evlendiginiz zaman baska birisi onun size veremediklerini pek tabi verecek . Seven erkek bunu hazm3demez. Ya kafasi ciddi sekilde bozuk ya da guzel bir manipulasyoncu sizin ona ihtiyaclarimi karsilayamiyorsun veya tum parayi batirdin beni mali zora soktun diye veryansin edeceginize bir de sizi boşamak mi istiyor ?
Simdi biraz seytanin avukatligini yapacağım beyefendinin manipulasyon ihtimaline karsi olarak. Belki de tamamen bunalimdan kaynaklı boyle bilemem ama sonucta her sekilde kusurlu durumda cunku tedavi sorumlulugunu yerine getirmeyerek ayak diretiyor. Bence once hanimefendi terk sebebi ile eşe bir ihtar çeksin ki elinde dursun . Ondan sonra da donmez ve is tedavi olup bir surece girmeye baglanmaz ise terk sebebi ve bu durumu one surerek dava acarsa guz3l tazminat alir . Cinsel hayatin olmayisi tabiki de ispatlanabilen bir durum degil lakin mahkeme kayıtlarına dusulmesi hem beyefendi icin yeterli bir utanç hemde hanimefendi hakli iken niye haksiz duruma düşsün. Erkeklere malesef acimam yok her turlu oyunu bekliyorum . Eli guclu tutmakta fayda var .niye tedavi olmaz yani sebep ne .hanimefendi cinsel sogukluk yasasa veya mesela hamile kalma sorunu yasasa cok guzel yuzune vurulacak o doktor senin bu doktorbenim savrulacak krndini ezik hissedecek degil ki bosanmak aklina gelsin . Bazen mantigin acımasiz kirbaci iyidir .Bu gerekçe ile dava açılsa , erkekten kaynaklı cinsel hayat olmaması sebebiyle ; dava nasıl ilerler ve sonuçlanır , bir de kadın bunu nasıl ispat eder?
Yaşı da var aramizda 12 yas var , daha gencsin sana bunlari yasatmak benim vicdanima el vermiyor demistiBen cinsellik olmadığında ilk iktidarsızlığı vs düşünüyorum. Ama birinin karşısındakini düşünerek tedavi değil de ayrılmaya karar vermesi bana çok gerçekçi gelmedi. Üstelik siz kabul etmişken bu durumu. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ihtari evi terk ettigi icin adliyeden mi cekiyoruzSimdi biraz seytanin avukatligini yapacağım beyefendinin manipulasyon ihtimaline karsi olarak. Belki de tamamen bunalimdan kaynaklı boyle bilemem ama sonucta her sekilde kusurlu durumda cunku tedavi sorumlulugunu yerine getirmeyerek ayak diretiyor. Bence once hanimefendi terk sebebi ile eşe bir ihtar çeksin ki elinde dursun . Ondan sonra da donmez ve is tedavi olup bir surece girmeye baglanmaz ise terk sebebi ve bu durumu one surerek dava acarsa guz3l tazminat alir . Cinsel hayatin olmayisi tabiki de ispatlanabilen bir durum degil lakin mahkeme kayıtlarına dusulmesi hem beyefendi icin yeterli bir utanç hemde hanimefendi hakli iken niye haksiz duruma düşsün. Erkeklere malesef acimam yok her turlu oyunu bekliyorum . Eli guclu tutmakta fayda var .niye tedavi olmaz yani sebep ne .hanimefendi cinsel sogukluk yasasa veya mesela hamile kalma sorunu yasasa cok guzel yuzune vurulacak o doktor senin bu doktorbenim savrulacak krndini ezik hissedecek degil ki bosanmak aklina gelsin . Bazen mantigin acımasiz kirbaci iyidir .
Sozlu veya yazili noterden de yapabilirsiniz lakin bence aile mahkemesinde yapin .Ihtari evi terk ettigi icin adliyeden mi cekiyoruz
Yani yaşı varsao zaman yasina gore ve performansina ayak uydurabilecek biri ile evlenmeliydi . Bu gecerli bir sebep degil .Yaşı da var aramizda 12 yas var , daha gencsin sana bunlari yasatmak benim vicdanima el vermiyor demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?