Belki de adam incitmek istemiyordur.
Vajinusmus hastalarının çok korktuğunu duymuştum.
Kendisinden soğumanızdan çekiniyor olabilir.
Benim aklıma sizden cinsel manada soğumuş olabileceği ihtimali geldi. Sizden adım bekliyor olabilir mi? Üstüne gitmeden yavaş yavaş yakınlaşmaya çalışsanız?
Ben adım atsamda genelde zoraki gibiymiş yani görevmiş gibi oluyor...Onda da genelde tek taraflı haz almaya odaklı oluyor...Sanırım evet tensel çekim yok, ama işin garibi bunun için bir çabada yok...Aranizda cinsel daha dogrusu tensel cekim olusmuyor mu ki hic??
Yanlis anlamayin da evet sevgi, saygi vs. hep cok onemli syler ama cogu kisi cinsel ve tensel cekime onem vermedigi icin evleniyor ve saygi, sevgi dde yeterli olmuyor...
Sizin caninizi acitmamak istememesi gayet normal ama en nihayetinde erkek, illa bi cekim olmasi gerekir diye dusunuyorum. Siz adim attiginizda peki istemiyor mu?
Bugün işten geldiğinde soyunup atlayın adamın üstüne. olcak?
Katılıyorum .. Ön sevişme ile denemeler olabilir .. Yada bu şekilde en azından karımla birlikte olayım der insan değil mi ?Bence de sanki eşinin işine gelmiş bu durum, şikayetçi gibi değil. Ön sevişme bile yok diyosun, bunun can acitmamayla ilgisi yok.
Tedavi olup olmadığımı bile bilemiyorum,dediğim gibi tedaviden 3 sene sonra denedik ve beceremedik...Fakat yüzeysel olarak bile bir cinsel yakınlaşma olmuyor...Dediklerinizi bir nebze yaptım ama pek sonuç alamadım.Neden siz bir girişimde bulunmuyorsunuz? Tedavi olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Şöyle giyin, böyle giyin falan demeyeceğim, birşey giyinmeyin. Bugün işten geldiğinde soyunup atlayın adamın üstüne. nolcak?
Ancak o zaman anlarsınız asıl sorunun ne olduğunu. Karşısında incinmeyeceğini, korkmadığını ifade eden, hevesli, istekli çıplak bir kadın gördüğü halde istemezse o zaman tekrar konuşuruz.
Peki cok afedersiniz kendi ihtiyaci da mi olmuyor? O zaman onun da cinsel bir sorunu olabilir..
Vallahi vajinamusu yenmenin bir yolunu arkadaşım bulmuştu ..
Bir akşam 1 şişe şarap veya hangi içkiyi seviyorsanız yanına işte mezesi falan güzel müzikler sırala biraz içki ciddi rahatlatır ve bence içkinin verdiği rahatlıkla yenersin sen beni dinle eğer denemediysen ...
Incitmek istemiyor olabilir fakat siz yeni evli degilsiniz ki. Neticede kocaman bir 5 yildan ve olmayan cinsellikten bahsediyorsunuz.
Esiniz sizden sogumus olabilir mi?
Kendi kendini tatmin ederken gördünüz mü?
Size hic yaklasmiyorsa nasil kendi ihtiyacini gideriyor peki?
Psikolog mu iyi gelir danışman mi bilmiyorum ama ikisinden birine gidilmeli sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?