cinselliğe ihtiyaç duymuyorsanız boşanmayın bence..şey yapmak çokda önemli bir şey değil..bak iyi insanmış..boşanınca ne olacak..aldığın koca hem dövecek hem şey yani sevecek..boş ver yaaevet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
cinsellik olmadan evlilik çekilecek birşey değil bence. bir uzmana görünün bence ilişkiniz heba olmasın
Neden eski konulari tarayip içinde sadece cinsellik bulunduran konulara yorum atiyorsunuz,? Çoğunun üstünden bir yil gecmis
Neden eski konulari tarayip içinde sadece cinsellik bulunduran konulara yorum atiyorsunuz,? Çoğunun üstünden bir yil gecmis
Derdin ne hacı beynin sadece cinselliğe mi çalışıyor kiblemek lazım seni anlaşılancinsellik olmadan evlilik çekilecek birşey değil bence. bir uzmana görünün bence ilişkiniz heba olmasın
Haydar Dumen siteye kaydolmus, herkesin dertlerine cozum bulacak simdi
black olmus 'red' : ))Neden eski konulari tarayip içinde sadece cinsellik bulunduran konulara yorum atiyorsunuz,? Çoğunun üstünden bir yil gecmis
sesli guldum ya :dBen de acaba mi diye dusundum vallahi:) bu konularda bilgisi var galiba dertlere derman olacak dedim de yorumlarda is yok pek, deminde beri profilini didik didik ettim :))
Ben de acaba mi diye dusundum vallahi:) bu konularda bilgisi var galiba dertlere derman olacak dedim de yorumlarda is yok pek, deminde beri profilini didik didik ettim :))
12 sayfanın 12sini de okudum.hepsi boşuna mıydı şimdi
boşanmıslar mı? nolmus ki?
hortlamadan oturu mu?
uff merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?