evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
ben cok gergindim stresliydim
esimde is yerinde stresliydi
ikimizde uzaklasmistik
2-3 olmadigi oluyordu
bende gicik oluyordum insanin aklina hic gelmez mi diye
cunku ben yinede istiyordum
ama esim orali degildi
sonra benim stresim gecti esiminde
hersey duzeldi bizde
sizinde öyle seyler vardir kesin
adam iste yorgundur streslidir vs bir sürü sey olabailir
erkekleri dis etkenler cok etkiliyor unutmayin bunu
Punta nasılsın canım ne yaptın toparlayabildin mi düşüncelerini?
sen de mi istemiyorsun? Yani kocan çekici gelmiyor mu?maalesef arkadaşım...huzurluyum iki arkadaş gb..evim rahatım..ama mutlu değilim kadın olarak eş olarak..eminim o da aynı benim gibi...karar vermek çok zor..ben de de cinsellik bitti kafamdan hadi punta diyorum yakınlaş sen başlat haftada bi her hafta alıştırmaya çalış düzene oturmaya çalış daha bu sabah uyandığımda dedim kendime yanımda yatarken ama ııhh yapamadım...
Moralini bozma canım benim dua et eşinle aranızdaki muhabbetin artması için bu da bi imtihan ama bak ne güzel düşünmüşsün sen yakınlaş biraz, erkekler biraz kadının iteklemesine yönlendirmesine muhtaç varlıklar biliyorsun, pasif kalma.Yap bişeyler baktın senin çabalamana rağmen olmuyor bişeyler, o zaman düşünürsün bitmeli mi diyemaalesef arkadaşım...huzurluyum iki arkadaş gb..evim rahatım..ama mutlu değilim kadın olarak eş olarak..eminim o da aynı benim gibi...karar vermek çok zor..ben de de cinsellik bitti kafamdan hadi punta diyorum yakınlaş sen başlat haftada bi her hafta alıştırmaya çalış düzene oturmaya çalış daha bu sabah uyandığımda dedim kendime yanımda yatarken ama ııhh yapamadım...
Nikahsiz birlikte mi yasiyorsunuz?şuan deneme aşamasındayız resmi olarak ayrılmıştık..tekrar deniyoruz bu arada..
Bizde 5 yillik evliyiz. Cocuk is guc sicak derken ayda bir ooluyor. Sorun yapmiyorum. Ve o gunde guzel bir sofra sarap ve bira iciyoruz.bence sorun haline getirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?