Bir evlilikte cinsellik yoksa ve taraflar olması için uğraş vermiyorsa o evlilik bitmelidir bence.Cinsellik olmadan karı-koca değil ev arkadaşı olunuyor.evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Siz esinizi mi istemiyosunuz yoksa cinsel isteginiz mi bitti? Bence cinsellik olmazsa evlilik cok zor ama hemen pes etmemeli doktora gidilmeli onceevet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
Normal olan ayrılmayı düşünmek yerine nasıl eskisi gibi evliliğe yeni bir soluk heyecan getiririz diye düşünmeniz aslında. Aradaki görünmez duvarın sebebini bulmalısınız. Ama sizin için bu evlilik bitmiş gibi.
Cinsellik evlilik için çok önemli ve geri kazanması da sanıldığından kolay. Önemli olan sevgi bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?