cinsellik olmayan evlilik bitmeli mi?

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
715
233
323
evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Bir evlilikte cinsellik yoksa ve taraflar olması için uğraş vermiyorsa o evlilik bitmelidir bence.Cinsellik olmadan karı-koca değil ev arkadaşı olunuyor.

Cinsellik her şey değil ama evliliğin bir kaç temel taşından biri
Şimdi durum stabil olsa da bir zaman sonra başka sorunlara sebebiyet verir
Boşanmaktan ziyade yakınlaşmak için çare aramalısın, zira eşinden başka bir şikayetin yokmuş
Birbirinizi yeniden arzulamanın bir yolu olmalı başka sorunlar yoksa
Boşanmak son çare olmalı

Siz esinizi mi istemiyosunuz yoksa cinsel isteginiz mi bitti? Bence cinsellik olmazsa evlilik cok zor ama hemen pes etmemeli doktora gidilmeli once

Sorunların aşılamıyorsa, huzursuzsan, mutsuzsan beyninde bitirdiysen bitmeli.

cinselliğin olmaması evliliği temelden sarsar bence.. o yüzden bitmeli yoksa sürekli sallantı içinde olur evlilik..

Maddi ailevi sıkıntılar varsa adamın canı istemiodur
Ha istemeyecek haftada 1-2 birlikte görev olarak bunu yapması mı iyi yoksa gerçekten 2 ayda bir isteyerek mi ?
2 ayda olsun isteyerek olsun
Konuşun eşinizle sorunlarınızı çözün devam ederse 2 ayda bire oAman o evliliğin bitmesi gerekir

8 yıllık evliyim 6-7 yılı hep böyle geçti...çoook uzun zaman girdi araya soğukluk girdi...bence eşim beni hayat arkadaşı olarak seviyor ama o kdar ben de onu aynı şekilde..aslında herşey düzelsin isterim.ama çok yoruldum 6-7 yıldır..hayat arkadaşı olarak iyiyiz evet.ben 29 o 40 yaşında fiziksel bir sorunu yok kendi kendinni tatmin ediyor çünkü ama bana 2 ayda bir falan yaklaşıyor..o zaman da ben isteyemiyorum.çok hassaslaştım bu konuda istiyorum ki severek yaklaşsın beni hazırlasın öpsün ama o direk olaya girmek istiyor o zamanda yapamıyorum.

Normal olan ayrılmayı düşünmek yerine nasıl eskisi gibi evliliğe yeni bir soluk heyecan getiririz diye düşünmeniz aslında. Aradaki görünmez duvarın sebebini bulmalısınız. Ama sizin için bu evlilik bitmiş gibi.
Cinsellik evlilik için çok önemli ve geri kazanması da sanıldığından kolay. Önemli olan sevgi bitti mi?

eski konumda belirtmiştim 8 ay hiç bişi yaşanmadığı için evden ayrıldım bi süre ayrı yaşayalım dedim iki medeni insan gb ayrıldık...3-4 ay ayrı kaldık o zaman kafam rahattı aslında kendi kendime nasıl olsa hayatım da kimse yok cinsellik de yok oh be diyordum...ama bir daha denemeye karar verdik sonuç: aynı...

Çok uzun zamandır bu durumdasınız.
1-2 sene olsa anlarım ama bu kadar uzun zaman bi çözüm bulmadan nasıl durdunuz anlamadım. Demek ki aranızda hiçbir şekilde ten uyumu, istek yok.
Ve evet, bi evlilikte cinsellik yoksa bitmesi daha hayırlı olur bence.

bilmiyorum..sanırım paylaşım- cinsel bir bağ olmadığı için sevgi bitti gb alışkanlık mı hissettiğim şey sevgimi bilemiyorum...

bence de hemen bosanma denmemeli baska sorunlar yoksa.. yakinlasmanin yollari denenmeli.. kadinlar herzaman daha cok cabalayan oluyor ne yazikki.. ama ortada evlilik olunca iste.. mecburen..

şuan deneme aşamasındayız resmi olarak ayrılmıştık..tekrar deniyoruz bu arada..

cinsellik hiç mi yoktu aranızda peki? çok özel olmazsa neden soğudunuz ya da baska birine karsı cinsellik hisseder miydiniz konu sadece eşiniz mi?

Bence evlilikte sefkat ve sehvet ikisi bir arada olmali...

hem cinsellik illa cinsel birlesme degildir...

Sizin evliliginizdeki detaylari bilemem fakat bence cinsel soguma varsa bu bir sonuctur,

Asil nedenini bulup onu cozmeye calisirsaniz simdiki veya bundan sonraki iliskilerinizde daha mutlu olursunuz...

Bu surecte kisisel ve/veya aile terapisine basvurmanizi da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…