Ama ilk yıllar ilk adım konusunda baya gayretliymiş. Bu da bir yere kadar bence.Ilk adımı bekleme konusuna katılıyorum ama, bir kadının saçını tepeden topuz yapıp kalpli pijamalarını giymesi kocasının onunla ilgilenmemesini haklı çıkarmaz.
Aslında bu seksi çamaşırlarla da çok ilgili değil. Tepeden tırnağa seksi yat kalk adamın içinde yoksa olmaz. Ama kadın istediği kadar pasaklı olsun erkek sekse düşkünse kadın ona Afrodit görünür.kabul ediyorum ilk adım konusunda belki hatalıyım..ama pijamayla falan da yatmıyorum gayet hoş atlet ve iç çamaşırıyla yatıyorum :)
tabikii başka sorunlarımız da var- vardı zıtlaşmalar ufak tefek anlaşmazlıklar o kadar hassas bir inssan ki o olayları cinselliğe yansıttı..istememekle beni cezalandırmaya çalıştı sanırım..ama tam tersi olmalıydı insan küser kavga eder ama yatak odasında iki cilve iki şakalaşma, barışır..biz bunu yapamadık..sadece ona yapmadı demiyorum ben de yapmadım maalesef..bilmiyorum ki hep ondan bekledim ilk adımı cinsel olarak çünkü çekingen bir yapım var kaldıki 1-2 ayda bir yaklaşan biri var karşımda bilinç altımda hep istenmediğim düşüncesiyle hiç ilk adımı ben atmadım.
Ama ilk yıllar ilk adım konusunda baya gayretliymiş. Bu da bir yere kadar bence.
Sürekli ret edilen kadın da kendini ucuz hisseder..
canım bi çok kişi benzer tavsiyeler vermiştir..
ben de böyle bir durum yaşadım ama tabiki seninkinin yanında kendiminkini örnek vermem ayıp olur..
çünkü biz 7-8 ay kadar bir süre yaşadık...sizin bayağı uzun süredir var ve artık dur demelisiniz..
eşi isteksizken kadının adım atması çok zor, bilirim..
sana tavsiyem cinsel bir adım olmayacak..
çünkü sizin ondan önce çözmeniz gereken şeyler var..
şuan diyaloğunuz çok zedelenmiş..bunu onarmak için adım at, cinsellik kendiliğinden gelişir..
mesela bi mektup yazsan, ama asla suçlayıcı olmadan..
sadece hayallerini ve eşine olan özlemlerini yazsan..
canım eşim,ya da artık ona samimi olarak nasıl hitap ediyosan öyle başla..
sonra kendi hatalarından bahset..ona karşı olan özlemlerinden bahset..
püf nokta: kesinlikle 1 sayfayı geçmesin ve çok fazla konuya birden değinme..
çünkü erkekler birden çok konuya odaklanamaz...
örneğin 3 paragrafta özetle durumu...
ilkinde onu nekadar özlediğini ve eski güzel zamanlarınızı,
ortada şuan kendini nasıl hissettiğini,
ve en sonda tek başına kendinin çok zayıf olduğunu ve ancak bu sorunları birlikte çözebileceğinizi...
veee sevgi cümleleriyle bitir..
ben eşime böyle bir mektup yazmıştım..
inanırmısın..okadar duygulandı ki..
çok şükür artık kendini tatmin etmiyo ve yatakta istekli..
zaten onun istekli olduğunu görünce ben de ilk adım falan beklemiyorum atlıyorum üstüne...
çok uzun oldu canım kusura bakma...
ama eşini seviyorsan ve evliliğinin yola girebileceği umudun varsa (ki olmasa burda yardım talep etmezdin) bunları da dene derim...
okuyunca duygulandım inanırmısın..ilgin için minnettarım deniyeceğim..harika bir fikir..ama çok uzun bir süre ve cinsellikten soğudum aslında sevgi dolu bir cinsellik yaşamak isterim bu daa soğumama ters bir durum..sanırım onunla soğudum emin değilim açıkçası..psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım:)ne biliyim bu kadar uzamamalıydı artık onu eş koca erkeğim olarak göremiyorum..geri kazanabilirmiyim kaybettiğim duyguları..unutup nu 7 yılı yaşanmamış gb varsayıp hiç bir şey yokmuş gb olabilirmiyim?
ne zaman bu konuyla ilgili konuşsam o akşam bana öyle geliyor ki görev gb yaklaşıyor..birinde kafam güzeldi yakınlaştı ama olayın ortasında hıçkırarak ağlamaya başladım...yarım kaldı tabiki..ondan sonra da ayda bir iki ayda bir yaklaştı istemedim.yapamadım..
evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?