Cinsellik olmazsa..

blckbtrflyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
15
5
1
25
Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Siz nasıl düşünürdünüz?
bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var? cinsellik bence normal ve önemli bi olay.güvendiğim sevdiğim sevgilimle yaşarım.sen istemiyorsan seni kimse zorlayamaz.o aslında ayrılmak istemiyor bağladım falan değil, seni cinsellik için ikna etme taktiği.kimseyle seni bırakmasın diye istemediğin hazır olmadığın şeyler yaşama.saygı duymuyorsa kapı orda.

Garip geliyor bu konularda başkalarının fikrinin sorulması.
Burada aldığınız cevaplara göre mi davranacaksınız?
Siz ne düşünüyorsunuz önemli olan o.
Eğer istemiyorsanız, cinsellik olmadan ilişki yürümez diyen insandan ayrilacaksiniz.
Niye o adımı karşı taraftan bekliyorsunuz?

Adam kendince haklı.
Eğer kesin olarak kararliysan ayrıl da adamın en verimli yılları boşa gitmesin.
(Bu tarz konularda orta noktaya inanmıyorum. Gerçekten istemediğin bir şeyi sırf orta yolu bulmak için,hazır olmadan yapmamalisin.
O da gerçekten istediği bir şey için kendisini ne olacağı belli olmayan bir ilişkide yıllarca tutmamali. ) En mantıklısı 'hadi sana mutluluklar' demek

Siz nasıl düşünürdünüz?
Görüşüne saygı duyulmalı ne demek yürümez? İlişki sevgi saygı sadakat ile yürür klişe ama gerçek! Gerçek oldukları için klişe olurlar zaten. Hiç hoşlanmadım size söylediklerinden ayıp! İnsan sevdiğini buna zorlamaz onu yormaz üzmez ben böyle bilirim

anladığım ve düşündüğüm, ikinizin ilişkiden beklentilerinin birbirine uymadığı, ikinizin de ötekine saygı duymanız gerektiği ve açık açık konuşmanızın geç gerçekleşmiş olsa da iyi olmuş olduğu. 1 senelik ilişkimde ben de cinselliğin olmayışını garip karşılardım, ama herkesin istekleri ve normalleri farklıdır. arkanızdan iş çevirmesindense beklentisini dile getirmiş olması doğru olmuş bence.

Tamam da bunu neden 1 sene sonra dile getiriyor? Kendi tercihidir. Cinsellik olmadan iliski yurutmeye sicak bakmiyor olabilir. Ama bastan kartlarini acik oynamaliydi.

Eger sen kendini hazir hissetmiyorsan "ya ayrilirsa" korkusuyla kesinlikle istemedigin birseyi yasama.. Gercekten seven insan kolay kolay cinsellik icin ayrilmaz.

Sizi tanımadan önce nasıl sürdürmüş hayatını? Ben iyi niyetli bakamıyorum erkek arkadaşınıza kusura bakmayın ama..:sinirli:

Iyi kotu niyetle alakasi oldugunu dusunmuyorum ben, burda ortak düşünceyi paylasmayan 2 insan var.

Birisi iliskisinde cinsellik arar. Haklidir.
Bir digeri cinselligi evlenmeden once yasamak istemez. O da haklidir.

Ikisi de tarzindan rizasi ile ödün veremez ise ayrilmalari gerekmektedir.

Böyle bir şey pazarlık yapılmamalı. Orta yolu bulalım ne demek anlayamadım. İstemiyorsanız saygı duymalı size. Bu demek değil ki beklemeli de. Yolunuzu ayırırsınız fikirler uyuşmuyorsa. Sırf ayrılmamak için ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın. Kesin evleniriz zaten diyerek de yakınlaşmayın. Pişman olursunuz.

Siz nasıl düşünürdünüz?
Onu siz tanırsınız ama bu adam bence corona olayından önce ihtiyaçlarını başka kişilerden karsiliyormus ilk aklıma gelen bu maalesef

Sizin kararınız tabiki ama gerçekten tanıyıp emin olmadan yaşamayın derim çünkü başta sensiz yapamıyorum, asla ayrılmayız vs. diyen piremses gibi davrananlar cinsellikten sonra nasıl olsa ayrılamaz, el mahkum diye gerçek- b.klu yüzlerini gösterebiliyor. Anladigim kadarıyla evlilik öncesi ilişkiye açık değilsiniz ve yaşayıp ayrılırsanız çokça etkileneceksiniz ( hayatınız bitmişçesine) o yüzden sınırı baştan koyun , başbaşa kalıp da hayır diyebileni duymadım hiç mesela başbaşa kalmayın. Hele ki uzak mesafe ilişkisi diyorsunuz küçücük bir bahaneye bakar bitmesi. Ha düz duvara tırmanıyorsa da evlenin kesin çözüm iki taraf için de orta yol burası 😁

Net ayrılın..
Net.
Sizin değerlerinize saygı duymuyorsa defolsun gitsin..
Cinsellik olmadan olmazmış.. :KK34:
Hadi oradan..
Yalancı..
Ayrılın.

Sizi hak etmiyor.
Ayrıca 20 yaşında internetten birileriyle tanışmak için çok erken yapmayın ya..
lütfen.. zaman kötü..

Son düzenleme:
Back
X