Cinsellik olmazsa..

“Erkek ardaşınla ilişki yaşayabilirsinciler” ne oldu? Çocuk gerçek yüzünü gösterdi. Dediğim gibi olan kıza olcaktı. Boşver zamanı gelince seni hakeden biriyle doğru düzgün şekilde yaşaaman dileğiyle.

Son düzenleme:
“Erkek ardaşınla ilişki yaşayabilirsinciler” ne oldu? Çocuk gerçek yüzünü gösterdi. Dediğim gibi olan kıza olcaktı. Boşver zamanı gelince seni hakeden biriyle doğru düzgün şekilde yalaman dileğiyle.
Yine söylüyorum insan sevdiğiyle arzuladığı insanla ilişki yaşayabilir, seks yapabilir gayet normal ve doğal bir durum.
Ve kimse çıkıpta konu sahibine “seviş” “iliski yasa” demedi.

Algılama kıtlığımı yaşanıyor anlam veremedim.

Herkese öncelikle konu için fikirlerini deneyimlerini düşüncelerini söylediği icin tesekkür ediyorum, cinsellik bana göre de kötü ya da absürd bi durum değil sadece ben bu özel şeyi evlendiğim erkekle yasamak isterim yasayana da saygı duyuyorum herkes aynı düşünecek diye bişey yok
Erkek arkadasımla 1 hafta boyunca soğuk soğuk konustuk daha sonra konuyu acınca
“bu aldatmaya zorlamak” dedi
Ben böyle devam edemem benim hayatımda böyle bisey yok dedi
Bizde arkadas kalmaya kadar verdik benden cok o arkadas kalmak istedi
Beni hayatından cıkartmak istemiyormus istediğim zaman yanımda olacağının sözünü verdi
Ama biz sevgili olamayız istekler farklı dedi
Suan arkadasız.
Bos verin hic üzülmeyin. Demistim zaten kafalar bir degil, uyusmuyorsunuz diye.

Yine söylüyorum insan sevdiğiyle arzuladığı insanla ilişki yaşayabilir, seks yapabilir gayet normal ve doğal bir durum.
Ve kimse çıkıpta konu sahibine “seviş” “iliski yasa” demedi.

Algılama kıtlığımı yaşanıyor anlam veremedim.
İyi de karşısındaki çocuk böyle pazarlık yapan internetten tanışılan tam birbirini tanımayan daha yaşı küçük biri için dediğiniz çok mu normal? Bence siz mi oturum baştan okuyun muhalefetlik için ölüyorsunuz. Evet kimse bunu yap demedi ama mantıklı bir şey de demedi olayı başka boyuta çektiniz. Lütfen yazdıklarınza dikkat edin siz 30 yaşında bir kadına öğüt veriyor gibi yazıyorsunuz. Bu kız aa evet ben ilişki yaşayabilirmişim bak öyle yazdılar diyip yaşasaydı bugun gene ayrıldıklarını ya da çocuğun hareketlerini buraya yazacaktı. Çünkü daha küçük. İlişki sorumluluğunı alacak yaşta değil ki ilşki yaşayabilirsiniz diye yazıyorsunuz.

İyi de karşısındaki çocuk böyle pazarlık yapan internetten tanışılan tam birbirini tanımayan daha yaşı küçük biri için dediğiniz çok mu normal? Bence siz mi oturum baştan okuyun muhalefetlik için ölüyorsunuz.
Hanımefendi muhalefetlik için ölüyorsunuz diyorsunuz da
“Erkek ardaşınla ilişki yaşayabilirsinciler” ne oldu?
Muhalefetlik icin bu nida ile seslenis yapıyorsunuz resmen.

“Erkek ardaşınla ilişki yaşayabilirsinciler” ne oldu? Çocuk gerçek yüzünü gösterdi. Dediğim gibi olan kıza olcaktı. Boşver zamanı gelince seni hakeden biriyle doğru düzgün şekilde yaşaaman dileğiyle.
Yine mi başa döndük 😄

İyi de karşısındaki çocuk böyle pazarlık yapan internetten tanışılan tam birbirini tanımayan daha yaşı küçük biri için dediğiniz çok mu normal? Bence siz mi oturum baştan okuyun muhalefetlik için ölüyorsunuz. Evet kimse bunu yap demedi ama mantıklı bir şey de demedi olayı başka boyuta çektiniz. Lütfen yazdıklarınza dikkat edin siz 30 yaşında bir kadına öğüt veriyor gibi yazıyorsunuz. Bu kız aa evet ben ilişki yaşayabilirmişim bak öyle yazdılar diyip yaşasaydı bugun gene ayrıldıklarını ya da çocuğun hareketlerini buraya yazacaktı. Çünkü daha küçük. İlişki sorumluluğunı alacak yaşta değil ki ilşki yaşayabilirsiniz diye yazıyorsunuz.

İlişki sorumluluğunu alamaz derken ben böyle bi durumun içinde olamadım ki ilişki yaşadım 1 sene boyunca
Sadece bi konusa fikir ayrıcalığı oldu
Cinsellik yaşamak doğal ve normal diyorum tekrardan
Ben bunu şimdiden yaşamam evliliğe özel saklarım..

iyi yapmışsın canım benim. zamanı geldiğinde emin ol kendiliğinden gerçekleşecek. ayrıca böyle bir insan ile arkadaş(!) kalman çok garip yani yarın sana ilişkisi olan kızı mı gelip tanıştıracak? konuşacağınız ne konu olabilir ki? bence bırak koşsun ortalıkta abaza

Back
X