Cinsellik olmazsa..

Kime göre neye göre. Zaten size saygısı yoksa bu konuda evlenince de olmaz. Dediğini yaparsanız bu onun gözünde sizin taviz vermeniz demek. Evlenince size ters olan farklı istekleri olurda bunlar olmadan evlilik olmaz derse ne olacak. Bir akıllı kendisi mi varmış. Dedikleri kanun değil, nizam değil , uluslar arası kabul görmüş kriter değil.sizi kandırmak için uydurdukları şeyler. İnanmayın evlenince de kurtulamazsınız farklı isteklerden.

Ama lütfen “sana dokunmaya kıyamam” diyen adamda kaç. Onlar gizli abaza oluyorlar, düşürme taktikleri yani.
15 yaşındayken erkek arkadaşım "ben seni belinde kirmizi kusakla gelin alicam" demişti. Tekrar ediyorum 15 yaşında :kusmuk:
Allahım ne günlerden geçmisim ne salak tipleri bulmuşum vallahi.
Bir de bunlarin zıt olarak sey tipleri var ben seninle ciddi düşünüyorum/herkes yapıyor ne var bunda diyenler. Ya da sana kiyamadigim icin aldattim o kizin benim icin bir önemi yok. Seninle yasayamadigimiz seyleri yaşadım bu böyle uzar gider

15 yaşındayken erkek arkadaşım "ben seni belinde kirmizi kusakla gelin alicam" demişti. Tekrar ediyorum 15 yaşında :kusmuk:
Allahım ne günlerden geçmisim ne salak tipleri bulmuşum vallahi.
Bir de bunlarin zıt olarak sey tipleri var ben seninle ciddi düşünüyorum/herkes yapıyor ne var bunda diyenler. Ya da sana kiyamadigim icin aldattim o kizin benim icin bir önemi yok. Seninle yasayamadigimiz seyleri yaşadım bu böyle uzar gider
Bana da adamın biri gece gündüz şiir atıyordu, entelektüel cümleler.. kültürlü kültürlü konusmalar. Mesela daha zaman gecmemis ama ilgi gösteriyor. Cicek göndermeler cikolatalar. Fakat daha zaman gecmeden bunların hepsi tabi.
En sonunda bir gece alkollüydüm şiir atmıs bana yine. Sonra sonuna da eklemis bir fotografıma ithafen “nasıl güzelsin insan dokunmaya kıyamaz” yazmıs. Patladım dedim ki;
“Abicim yeter artık bi ...m icin bu kadar cabalanmaz anladık edebiyatçı vulvacısın ama gerek yok bu kadara pat söyle gec” dedim.
Ben zaten kasamam direkt söyler gecerim. Bu demez mi bana

Tamam “..... ters iliski sever misin” demeye..... 😂😂😂😂😂😂

buda böyle bir anımdı. Bazıları böyle gizli edebiyatcı oluyor. Freud’un kitaplarını okuyarak bilmem kaç kadın düsüren adam vardı hic unutmam 😂

Bana da adamın biri gece gündüz şiir atıyordu, entelektüel cümleler.. kültürlü kültürlü konusmalar. Mesela daha zaman gecmemis ama ilgi gösteriyor. Cicek göndermeler cikolatalar. Fakat daha zaman gecmeden bunların hepsi tabi.
En sonunda bir gece alkollüydüm şiir atmıs bana yine. Sonra sonuna da eklemis bir fotografıma ithafen “nasıl güzelsin insan dokunmaya kıyamaz” yazmıs. Patladım dedim ki;
“Abicim yeter artık bi ...m icin bu kadar cabalanmaz anladık edebiyatçı vulvacısın ama gerek yok bu kadara pat söyle gec” dedim.
Ben zaten kasamam direkt söyler gecerim. Bu demez mi bana

Tamam “..... ters iliski sever misin” demeye..... 😂😂😂😂😂😂

buda böyle bir anımdı. Bazıları böyle gizli edebiyatcı oluyor. Freud’un kitaplarını okuyarak bilmem kaç kadın düsüren adam vardı hic unutmam 😂
Ayyy gel dertleselim bacım nasıl tipleri bulmuşuz öyle :kızgın: Zaten cok romantik sürekli siir atan erkekler bana samimi gelmiyor. Belki romantizmi sevmiyorumdur ondandir. Ama böyle normalde etrafa kaba davranip sevgilisine cok romantik sürekli cicek alan siirler atan birinden hicbir hayır gelmez. Mutlaka bir cikari vardir

Ayyy gel dertleselim bacım nasıl tipleri bulmuşuz öyle :kızgın: Zaten cok romantik sürekli siir atan erkekler bana samimi gelmiyor. Belki romantizmi sevmiyorumdur ondandir. Ama böyle normalde etrafa kaba davranip sevgilisine cok romantik sürekli cicek alan siirler atan birinden hicbir hayır gelmez. Mutlaka bir cikari vardir
İste anlatmak istedigim bu, bende hic sevmem romantizm. Biri gül uzatsa oturup gül receli yaparım. Biri böyle duygusal duygusal romantik sekilde konusunca ilgilenince “iste basladı acaba derdi ne” diyorum. Allah sonumuzu hayır etsin virüs gibi yayılıyor tipler 😂

O kadar yazmisiniz ki cevap alintila alintila bitmedi😂
O yuzden toplu cevap olsun size😂
Cok sukur karsilasmadim, bnde sevgiliyken iliskiye baglayip olmuyo diyenlerle ayrildim. Kim sevgili olmak istese illa dokunup opeyim dedi ilerletmeye calisti. Tam da bu kiz yaslarindaydim. O asamaya gelince birakiyodum. Hele en son ki sevgilim eger bi gun biriyle biseyler yasarsan anlatma esine demisti. Bilmek icin yasamak gerekmiyo. Hergun bi suru konu aciliyo. Ha bu arada cinsellik derken opusmeden sarilmadan bahsetmiyorum, siz onu algiladiniz sanirim.
Ben boyle dusundugum icin simdi dar kafa oldum ya, siz genis genis yasayin. Mutluluklar dilerim.
Konuyu evlilikle bagdastiranlar, yazdigimi bidaha okusun sacma yorum yapmayin. Simdi 28 yasindayim evliyim, ve evlendigimde iyiki o kisilere izin vermedim herseyi esimle yasadim dedim.
Sevgililerinizle evlenip evlenmicegimizin garantisimi var. Kimi erkek bakirelige onem vermez sirf sevdigi icin, kimiside toy cagimda gonlumu eglendirim sonra evlencek kiz bulurum der. Burdaki bahsedilen kisi sevgililigin yurumesi icin sarta bagliyo, kesin sizin karsilastiginiz yari yolda birakmayacak o muhtesem erkeklerdendir 😂

Üff ne boş yapmışsın be hanım ablacım. Çomar gördüm de bu kadarını görmemiştim helal sana

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
son konumu oku derim.....
ben sırf yakınlaşmak istemediğim için aylardır evine gitmiyorum düşün... ve ayrılacaksa da bu yüzden; aklı fikri uçkurunda, iradesiz biri demek olur bu...
bence bir erkekte irade çok önemli... bugün sevgiliyken kendini tutamayan yarın bir gün sen hamileyken, lahusayken de dayanamaz aldatır o zaman.. doğru yoldasın sakın birlikte olma... çok seviyosa adam gibi zamanı gelince seni babandan ister ve hellali olarak zamanı gelince de için rahat bir şekilde yaparsın bunu ama bence şimdi yapma... zevkini aldıktan sonra terkedip giderse çok pişman olursun, dini boyutuna hiç girmek bile istemiyorum zaten...

Hanımlar burada yazarken istemediğinizi yapmayın, baskı yapan adamlardan ayrılın diyoruz genel olarak evlenmeden sevişenler.
Sevişmeyenler de çoğunlukla pişman olursun, seni bırakır, eğlenilecek kız, erkekler zara bakar, seni elde etmek için yapıyo, ayrılır senden vs vs. Yahu siz zaten sevişmemişsiniz bunlardan korkup, niye diğerlerine de aynı korkuyu aşılıyosunuz? Sonunun iyi olacağınıza inancınız zaten düşük sizin. İlk gecede kan revan oldum, nasıl acıyo safsatası gibisiniz cidden. Baya yol katettik biz bu konuda. Seks artık önceki kadar büyük tabu değil. Gençlerin çoğu çatır çatır sevişiyo hemde tinderdan falan bulup.
İşin özü sevişmek istemeyen sevişmesin. Bu konuda olan sevişmek isteyenlere söylüyorum. Pişman falan olmuyosun. Zaten kendi isteğinle yaptığını biliyosun. Seni kullanmış gibi düşünemezsin çünkü karşılıklı birşey oluyor. Bekaret soran adamlara zaten gerizekalı gözüyle bakıyosun ve o adamlarla evlenmemek senin için büyük bir artı oluyor. Elalem elalem diye dolaşanların aslında senin yaşadığın özgürlüğü elde etmek istediklerini de görüyorsun. O yüzden istiyosan seviş.
İmza: senelerce birlikte yaşayıp, çatır çatır sevişip sonra imza atan bir kadın.

Konu sahibi siz birbirinize uygun değilsiniz tez zamanda ayrılın. Zaten karşıdaki kişi pek tekin değil gibi geldi adam olsa bu kadar ustelemez.

Amaaaa sayfalardir tartışılmış Allah aşkına kim konu sahibine "Git seviş!" dedi? O kadar yorum okudum bir tane bu şekilde yorum göremedim. Kendine nutuk atmayı misyon edinmiş iki kişi sürekli "Kızları sevişmeye teşvik ediyollaaaa!!" diye yaygara koparmış. Kim bu teşvik edenler o kadar sayfa yorum okudum bulamadım bulan göstersin beğenmedim atalım :D

Hanımlar burada yazarken istemediğinizi yapmayın, baskı yapan adamlardan ayrılın diyoruz genel olarak evlenmeden sevişenler.
Sevişmeyenler de çoğunlukla pişman olursun, seni bırakır, eğlenilecek kız, erkekler zara bakar, seni elde etmek için yapıyo, ayrılır senden vs vs. Yahu siz zaten sevişmemişsiniz bunlardan korkup, niye diğerlerine de aynı korkuyu aşılıyosunuz? Sonunun iyi olacağınıza inancınız zaten düşük sizin. İlk gecede kan revan oldum, nasıl acıyo safsatası gibisiniz cidden. Baya yol katettik biz bu konuda. Seks artık önceki kadar büyük tabu değil. Gençlerin çoğu çatır çatır sevişiyo hemde tinderdan falan bulup.
İşin özü sevişmek istemeyen sevişmesin. Bu konuda olan sevişmek isteyenlere söylüyorum. Pişman falan olmuyosun. Zaten kendi isteğinle yaptığını biliyosun. Seni kullanmış gibi düşünemezsin çünkü karşılıklı birşey oluyor. Bekaret soran adamlara zaten gerizekalı gözüyle bakıyosun ve o adamlarla evlenmemek senin için büyük bir artı oluyor. Elalem elalem diye dolaşanların aslında senin yaşadığın özgürlüğü elde etmek istediklerini de görüyorsun. O yüzden istiyosan seviş.
İmza: senelerce birlikte yaşayıp, çatır çatır sevişip sonra imza atan bir kadın.
Sahtedir o imza, oynuyodur seninle adam. Sen anlamıyorsun, oyuncak olmuşsun 😂

Konu sahibi siz birbirinize uygun değilsiniz tez zamanda ayrılın. Zaten karşıdaki kişi pek tekin değil gibi geldi adam olsa bu kadar ustelemez.

Amaaaa sayfalardir tartışılmış Allah aşkına kim konu sahibine "Git seviş!" dedi? O kadar yorum okudum bir tane bu şekilde yorum göremedim. Kendine nutuk atmayı misyon edinmiş iki kişi sürekli "Kızları sevişmeye teşvik ediyollaaaa!!" diye yaygara koparmış. Kim bu teşvik edenler o kadar sayfa yorum okudum bulamadım bulan göstersin beğenmedim atalım :KK70:
Ben direkt sordum göstermediler. Verecektik ağızlarının payını halbuki gösterseler.

Sahtedir o imza, oynuyodur seninle adam. Sen anlamıyorsun, oyuncak olmuşsun 😂
Ben oyuncak olayım.. Onlar kendi içlerinde çatışıyolar.
İnsan sevdiğine dokunamaz klişesine sarılıp evlenince sevişirken sevmiyolar herhalde birbirlerini ya da sevişince ayrılırsan pişman olur, ortada kalırsın laflarını söylerken boşanabilecekleri akıllarına gelmiyor. Kendi kızınızın sevişmesini ister misiniz, sevişenler bu ne genişliktir diye sorarken, kızlarının gizlice sevişme ihtimalleri akıllarına gelmiyor. Belki de o kınadıkları geniş aile kendileri olacaklar düşünmüyorlar.
Ben bıktım bu zihniyetten. Laf söylerken keşke bize hakaret etmeseler ya da imada bulunmasalar

Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş

Miş miş miş
Bal gibi de yürüyor.o bahaneyle sığınmasın.
Sonradan pişman olmamak için istemediğin bir şeyi karşı taraf istiyor diye kendinden ödün verme derim.
ben eşimle 7 sene sevgililik dönemi sonrası evlendim.birliktelik olmadan gayet güzel yürüttük 🤭
erkek arkadaşın biraz niyeti bozmuş gibi canım 😬
Ortak yol bulmak adına şimdilik kabul etse bile sizin isteğinizi, bu isteği zamanla yine gün yüzüne çıkacaktır.
Mis gibi yürüyüror biz 8. 5 sene yürüttük sonunda evlendik. Bunlar hep cinsellik yaşamak için bahane...

Boyle 8-10 sene sevgili olanlarin kesin cinsellik yaşadigini dusunurdum ben hep. Niye milletin cinselinj dusunuyorum bilmem.😂. 🙄
Ama acayip sasirdim. 😮
Hani bikaç yil beklenir filan da 5 seneden sonra da nebileyim. 😬

Konu sahibini unuttum, sayfalarin hepsini okuyamadim daha, gelişmeleri bilmiyorum ama asssla sirf O istiyor diye, hazir olmadan sirf ilişkiyi kurtarmak için birsey yaşama.

"Ciddi dusunuyoruz nasilsa" adi altinda hiç yaşama, ciddi dusunmeye guvenerek birsey yaşanmaz daha kendisi cocuk 23 yaş erkek için cook kucuk kafasinda daha ne yeller eser belli olmaz.

Zaten hayir istemiyorum demissiniz 'orta yolu bulalım ' derken aslında sen bana uy, kendini zorla demek
Sen bilirsin sana saygı duyuyorum dememis sizi ikna etme ve istediğini alma peşinde
Ayrilmak istiyorsa ayrilsin neden yuvarlak konuşuyor ki?
Ayrıca saygı da duymuyor, hayir denen bir şey icin ikna etmek icin ısrarcı davranislar bana saygısızlık gibi gelir.
Bence korona sebebiyle #evdekal durumu basina vurmuş!
Ayrıca uzaktan iliskide kac aydir yuz yuze görüşmüyorsunuz, nasıl bir iliski anlamadim zaten birbirinizi dogru duzgun taniyacak kadar gorusmemissiniz ki...

Boyle 8-10 sene sevgili olanlarin kesin cinsellik yaşadigini dusunurdum ben hep. Niye milletin cinselinj dusunuyorum bilmem.😂. 🙄
Ama acayip sasirdim. 😮
Hani bikaç yil beklenir filan da 5 seneden sonra da nebileyim. 😬

Konu sahibini unuttum, sayfalarin hepsini okuyamadim daha, gelişmeleri bilmiyorum ama asssla sirf O istiyor diye, hazir olmadan sirf ilişkiyi kurtarmak için birsey yaşama.

"Ciddi dusunuyoruz nasilsa" adi altinda hiç yaşama, ciddi dusunmeye guvenerek birsey yaşanmaz daha kendisi cocuk 23 yaş erkek için cook kucuk kafasinda daha ne yeller eser belli olmaz.
Biz çok küçük yaşlarda tanıştık 16 ve 20 yaşındaydı. İlerleyen yıllarda evlendiğimiz gelinliği onun çıkaracağını ve her şeyin özel olmasını istediğim için bekledik. Ve beklediğimiz için hiç pişman değilim. Bu karar kişiden kişiye değişir. Bence ya sorumluluğu almalı ya da nasıl olsa evleniriz mantığıyla düşünülmemeli

Seven sevdiğini üzmez. Sana psikolojik şiddet uyguluyor ayrıl..

ee bu adam aldatır seni muhtemelen böyle konuşmaya devam ederseniz o başka kızlara gidicek istediğini yapacak seni sevdiği için ayrılamıyor yedekte tutacak. biraz cilve falan yap mini etek giy foto at vs sende en azından ufak oyunlar oyna
foto atsinda adam yarin oburgun koz olarak kullansin.

evlenmek için ne yapıyor aileleriniz tanıştı mı tarih belli mi plan belli mi evlenin ondan sonra zaten her gün berabersiniz. ayrıca uzak mesafe ilişkisi nasıl oluyor böyle

Back
X