Cinsellik olmazsa..

Vallaha sevgılınız hiç ıyı nıyetlı gelmedı.Cınsellık hıssedersın o anda olur yada olmazGel cınsellık yaşayalım yasamaknıstemıyorum dıyımce sana baglandım demek.Hiç ama hıc ıyı nıyetlı gelmedı vana.Insanlar evlenelımmder senınkı kafayı bozmuş .Bırak yoluna gitsin.Olacaksa zaten olur.Gel cınsellık yasayalım nedır ya

O istenmez sözleşmeyle olmaz ikiniz isterseniz zamanla yolunu bulur. Eve kapanan herkesin contası gerildi bu ara beyinler belaltına hükmediyor. İlişkide cinsellik önemli de Bu senin hayatın senin isteğin önemli, istemediğin halde baskı kurması itici.

Bu işler böyle planlı mı oluyor? Birbirinizi seviyorsunuz diyelim ve ortam da bir şeylerin yaşanmasına imkan verdi aranizda bir şeyler oldu bu doğal olandır. Karşınızdaki size bir şeyler olacağını açık olarak belirtmiş. Ben sizin yerinizde olsam karşımdaki insandan şüphe ederdim ve istemiyorsanız istemiyorsunuzdur.

Gerçekten seviyor olsaydı bu durumu bu kadar sorun etmezdi, zamana bırakırdı. Niyeti farklı geldi bana

Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..

1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş🤦🏻‍♀️
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
Böyle sizin istemediğiniz herhangi bir konuda (sırf cinsellik değil ) sizi zorlayan bir insanla ömür geçmez.

Kalpden gelen sevgi cinselliye bağlanmazdı. İlki siz istemiyorsunuz, ikincisi olası bi yanlışta siz zorda kalacaksınız; o hayatına normal devam edecek. Seven erkek düşünürdü bunları. Cinsellik yerine evlilik teklif ederdi. (Sizde istiyorsanız ama o ayrı, kimse karışamaaz)

İşte triplenmeye başlamış beyfendi sende hadi tamam olsun diyene kadar da sürdürcek belli. Taviz verme bence , ne güzel kararlısın devam et. Ayrılırsa da ayrılsın.. no problemaaa

Bu adamdan yol olmaz. Saygısız bu adam. Ben cinselliğe karşı biri değilim ama bu, bu şekilde olmaz. Tehdit etmek bu. Şantaj yapmak resmen. Çok ayıp.

Herkese öncelikle konu için fikirlerini deneyimlerini düşüncelerini söylediği icin tesekkür ediyorum, cinsellik bana göre de kötü ya da absürd bi durum değil sadece ben bu özel şeyi evlendiğim erkekle yasamak isterim yasayana da saygı duyuyorum herkes aynı düşünecek diye bişey yok
Erkek arkadasımla 1 hafta boyunca soğuk soğuk konustuk daha sonra konuyu acınca
“bu aldatmaya zorlamak” dedi
Ben böyle devam edemem benim hayatımda böyle bisey yok dedi
Bizde arkadas kalmaya kadar verdik benden cok o arkadas kalmak istedi
Beni hayatından cıkartmak istemiyormus istediğim zaman yanımda olacağının sözünü verdi
Ama biz sevgili olamayız istekler farklı dedi
Suan arkadasız.

Ne olursa olsun kendinizi boş insanlar için harcamayın. Hele ki istemiyorsanız. Sizi cinsel obje gibi görmesine müsade etmeyin. Olurki ilerde ayrilirsaniz pişman olursunuz.

Herkese öncelikle konu için fikirlerini deneyimlerini düşüncelerini söylediği icin tesekkür ediyorum, cinsellik bana göre de kötü ya da absürd bi durum değil sadece ben bu özel şeyi evlendiğim erkekle yasamak isterim yasayana da saygı duyuyorum herkes aynı düşünecek diye bişey yok
Beni hayatından cıkartmak istemiyormus istediğim zaman yanımda olacağının sözünü verdi
Suan arkadasız.
İlişkilerinizde hep böyle edilgen tarafta mısınız?
Ayrılmak istedi, arkadaş kalmak istedi.

Kendi kararlarınızı vermeyi deneyin bundan sonra.
Karşınızda ki insani hayatınızdan çıkarmaya cesaret edin, bazı şeyler istediğiniz gibi olmadığında.

Ha bir de istediğiniz zaman yanınizda olacağına söz vermiş, cok saçma bu yazdıklarınızin hepsi.

İlişkilerinizde hep böyle edilgen tarafta mısınız?
Ayrılmak istedi, arkadaş kalmak istedi.

Kendi kararlarınızı vermeyi deneyin bundan sonra.
Karşınızda ki insani hayatınızdan çıkarmaya cesaret edin, bazı şeyler istediğiniz gibi olmadığında.

Ha bir de istediğiniz zaman yanınizda olacağına söz vermiş, cok saçma bu yazdıklarınızin hepsi.
[y
Birlikte karar verdik olmuyorsa çaresi yok kendimizi zorlayamayız diye
Orta yolu da bulmadım istemiyorum dedim

Suan arkadasız.
"Arkadaş kalalım " da şu durumda saçma geldi bana , direk atın başınızdan çünkü o cinsel arzularını gidereceği birini istiyor.

bu kadar kişisel bir konuda başkalarının ne dediği bence hiç önemli değil. insan sadece içinden geleni içinden geldiği gibi yaşamalı.
buraya biri gelip aslında ilk haftada cinsel ilişki başlamalı dese bunca zaman olmadığına pişman mı olacaksınız mesela ?
kimisi ilk gecede yaşar, kimisi evlilikten önce istemez, kimisi belli bir süre geçirip güvendikten sonra yaşar.

ama burada önemli olan şu bana göre. belli bir noktaya gelip sonra bu adımdan fazlasını istemiyorum demek bence hatalı bir tutum. çünkü bu şekilde adam arada kalıyor ve o noktaya gelen bir kadının fazlasını da yapabileceğine inanıp haliyle bekliyor.

Back
X