cinsellik .s

cece92

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
23
1
6
35
İstanbul
Selamlarr
Benim sevgilim askerde 2 senedir beraberiz nerdeyse fakat gitmeden önce biz beraber olduk sonradan ogrendigim kadariyla gunahmış bilmiyordum evlenmeden ilişkiye girmenin günah olduğunu.....
Simdi askerde 1 aya kadar gelicek aramızda konu gectide o da istiyor bende. Evlenirsek bu isledigimiz gunah temizlenir mi? Bidee o askerde olduğu icin ben kendimi değişik yollarla (bildiginiz uzere) tatmin ediyorum aldatmak sayilirmi ? Yargılamayn ben sorularimin cevabını istiyorum sadece.

Müslüman olan olmayan herkesin bildiği şeyi yeni öğrendiğinizie göre mağarada yaşıyordunuz heralde. :44:

Yanlış anlaşılmasın kimsenin cinsellik yaşaması beni ilgilendirmez ama yeni öğrendim demeniz bana pek inandırıcı gelmedi.

Müslüman olan olmayan herkesin bildiği şeyi yeni öğrendiğinizie göre mağarada yaşıyordunuz heralde. :44:

Yanlış anlaşılmasın kimsenin cinsellik yaşaması beni ilgilendirmez ama yeni öğrendim demeniz bana pek inandırıcı gelmedi.

Zaten konu fake benziyor.resmen haydar dumen kosesindeki komik yazilar gibi.onlari okurken derdim hep gercekten bunlari yazan insanlar var mi diye

Kendi kendinizi tatmin etmeniz sizi aldatmış yapmaz.Kendinizle mi aldatacaksınız?

Haydar Dümen'in işinin ne kadar zor olduğunu bizzat tüm organlarımda hissettim şuan:ssz:

;))adam resmen dalga geciyor okurlarla ama gecilmeyecek gibi de degil ki.bir kac tane okumustum da gecmiste yok artik diyor insan.millet bu kadar mi bilincsiz

;))adam resmen dalga geciyor okurlarla ama gecilmeyecek gibi de degil ki.bir kac tane okumustum da gecmiste yok artik diyor insan.millet bu kadar mi bilincsiz

Ben o sayfaya denk gelince hala okurum meraktan :D
Yaa yok soruda ciddiyet yok ki cevapta olsun diye düşünüyorum.

Evlenmeden ilişkinin günah olduğunu bilmiyormuş yaa şaka olmalı :)

Sevgili cece92;
Olan olmuş, giden gitmiş.
Sevgilinle evlensen bile o günah günahtır silinmez.
Kendi kendine yaptığın şey ise bana göre aldatma sayılmaz ama
sevgilin ne düşünüyor bilemem.
Yeni pişmanlıklar yaşamaman adına dinini araştırmanı, bilgilenmeni
tavsiye ederim..:ssz:
Sevgiler..

kendini tatmin etmek aldatmak sayılır .
evlilik öncesi cinsel ilişkinin günah olduğunu da yeni öğrendim.
ee, başka soru ?

:46::46::46: çok güzel bi yorum..Çok güldümm :35:

kaç yasındasın 9 -10 ?
hayır 11 12 13.................................... heeeeep bilirde gunah oldugunu
9-10 yasındakide garıbım cınsellıgı bılmedıgınden haberı yok gunah oldugundan
haberı olsa o bile billir gunah oldugunu
:) a benım kuuzum ya ablasının kuzusu 9 yasındamıymıs:) oyşş

sevgili kızım ;
durumun vahim diyecegım ama vahimlik ne konuda vahmlik bilgisizlık konusunda vahimlik
kım bilmez kı evlılık oncesı cınsellıgın gunah oldugunu
hadı duymadın zina yıda mı hıc duyadın
vah vah vah ki ne vah
gitti giden ağlamaya ne çare
kader kısmet boyle yazmılmıs ne çare
not: çakma haydar dümen
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kaç yasındasın 9 -10 ?
hayır 11 12 13.................................... heeeeep bilirde gunah oldugunu
9-10 yasındakide garıbım cınsellıgı bılmedıgınden haberı yok gunah oldugundan
haberı olsa o bile billir gunah oldugunu
:) a benım kuuzum ya ablasının kuzusu 9 yasındamıymıs:) oyşş

hiç güleceğim yoktu oyşş :52:

sevgili kızım ;
durumun vahim diyecegım ama vahimlik ne konuda vahmlik bilgisizlık konusunda vahimlik
kım bilmez kı evlılık oncesı cınsellıgın gunah oldugunu
hadı duymadın zina yıda mı hıc duyadın
vah vah vah ki ne vah
gitti giden ağlamaya ne çare
kader kısmet boyle yazmılmıs ne çare
not: çakma haydar dümen
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
tamda cakma haydar dumen yazcaktım bende konuyu okurken aklıma gelmıstı :) hay allah emi ne güldüm
hiç güleceğim yoktu oyşş :52:

demi:) bende trajıkomık buldum guldum yarıldım yatıyorum suan:D

Back
X