- 1 Ekim 2023
- 5.088
- 19.711
- 168
- Konu Sahibi Airbender33
-
Bence sevilmek asıl ihtiyaç. Sevmediğim biriyle nasıl cinsellik yaşayabilirim ki? Hiç bana göre değil.Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değil
Sevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim içinBence sevilmek asıl ihtiyaç. Sevmediğim biriyle nasıl cinsellik yaşayabilirim ki? Hiç bana göre değil.
Tamam siz o zaman sevgili değilsiniz seks partnerisiniz öyle mi? Öyleyse adam size aşık olmuş.
Sevmek, sevilmekte duygusal bir ihtiyaçtır. Size göre bedensel tatmin basittir duygular daha geridedir başka birine göre sevgi temeli olmadan sevişme anlamsızdır. İhtiyac kafasi ile bakiyorsaniz sex partnerisinizdir sevgili değil. Adı üstünde "sevgi'li"Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değil
Ne tabusu Allah aşkına.tabu mu kalmış buralarda? Koca site seks gurusu buradaCinselliğin erkeni geçi mi var. Ne zaman istersen o zaman yaparsın. İstersen 10 yıl bekle istersen ilk gün. Ben soruma cevap istedim, cinsellik hakkındaki tabularınızı kendinize saklayın
Niye güç? De gitsin ne olacak sanki? Ben de seni seviyorum ama sanırım söylemekte zorlanıyorum de. Duygularını anlat bakalım ne diyecekSevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim için
Canım niye herkes onu sevmediğimi çıkardı. Çok hoşlanıyorum ama seni seviyorum öyle kolayca pat diye söylenmez. Aşk başka bir şey ve ifade etmek güç benim içinSevmek, sevilmekte duygusal bir ihtiyaçtır. Size göre bedensel tatmin basittir duygular daha geridedir başka birine göre sevgi temeli olmadan sevişme anlamsızdır. İhtiyac kafasi ile bakiyorsaniz sex partnerisinizdir sevgili değil. Adı üstünde "sevgi'li"
Bu konuyu onunla konuş o zaman adamın düşüncelerini bilemeyiz.What about me kalıbı onun benden seni seviyorum lafını duymak için sorduğu bir soruydu. O yüzden ekledim.....
Yorumları görmüyor musun. Hepsi 2 ayyyy çok erkennnnn yavvvv diye yorum yaptı. Neresi erkenNe tabusu Allah aşkına.tabu mu kalmış buralarda? Koca site seks gurusu burada.hiç mi okumuyorsun?.
Ben de şeyi tavsiye edecektim Aydın Aydın’dan How are you ?Oh yeah şaka gibi konuşmalar
Sevgili ümit besenden do you love me yes i do gelsin benden size
Eğer seviyorsan tabiki sevdiğini söylemelisin belki ilişkinizi daha ileri boyutta görmek istiyor daha değerli bir boyutta. Yani hoşlanip sevişmek belli ki adam icin yetersiz arzulandigi kadar sevildigini hissetmek istiyordurCanım niye herkes onu sevmediğimi çıkardı. Çok hoşlanıyorum ama seni seviyorum öyle kolayca pat diye söylenmez. Aşk başka bir şey ve ifade etmek güç benim için
Ben de şeyi tavsiye edecektim Aydın Aydın’dan How are you ?
How, how, how, how, how are you?
Where, where, where, where, where are you?
Why, why, why, why don't look me?
W, W, com.tr
Hay hay Allah, hay Allah
Olmadı gitti, hay Allah
Ocağıma incir ağacı
Dikti de gitti, hay Allah
What is your name my friend?
Where are you from my friend?
How old are you my friend?
Why, why, why, why don't look me?
Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorum
Olabilir. Ama diğer sorun şu ki normal bir durumda söylemedi bunu. Diyelim beraber vakit geçirdik, çok güzeldi ve sonra söyledi bunu. O zaman ciddiye alırım. Ama sadece 2 kere cinsellik sorasında oldu bu durum. O yüzden aklıma takıldıEğer seviyorsan tabiki sevdiğini söylemelisin belki ilişkinizi daha ileri boyutta görmek istiyor daha değerli bir boyutta. Yani hoşlanip sevişmek belli ki adam icin yetersiz arzulandigi kadar sevildigini hissetmek istiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?