Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değil
Bence sevilmek asıl ihtiyaç. Sevmediğim biriyle nasıl cinsellik yaşayabilirim ki? Hiç bana göre değil.
Tamam siz o zaman sevgili değilsiniz seks partnerisiniz öyle mi? Öyleyse adam size aşık olmuş.

Bence sevilmek asıl ihtiyaç. Sevmediğim biriyle nasıl cinsellik yaşayabilirim ki? Hiç bana göre değil.
Tamam siz o zaman sevgili değilsiniz seks partnerisiniz öyle mi? Öyleyse adam size aşık olmuş.
Sevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim için

Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değil
Sevmek, sevilmekte duygusal bir ihtiyaçtır. Size göre bedensel tatmin basittir duygular daha geridedir başka birine göre sevgi temeli olmadan sevişme anlamsızdır. İhtiyac kafasi ile bakiyorsaniz sex partnerisinizdir sevgili değil. Adı üstünde "sevgi'li"

Cinselliğin erkeni geçi mi var. Ne zaman istersen o zaman yaparsın. İstersen 10 yıl bekle istersen ilk gün. Ben soruma cevap istedim, cinsellik hakkındaki tabularınızı kendinize saklayın
Ne tabusu Allah aşkına.tabu mu kalmış buralarda? Koca site seks gurusu burada .hiç mi okumuyorsun?.öyle çok sevişgen çok çağdaş, çok açık görüşlü olan sadece sen değilsin tatlım.o kibrini bir törpüle o yüzden.sen giderken dönüyordu buradakiler.

Sevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim için
Niye güç? De gitsin ne olacak sanki? Ben de seni seviyorum ama sanırım söylemekte zorlanıyorum de. Duygularını anlat bakalım ne diyecek

Canım niye herkes onu sevmediğimi çıkardı. Çok hoşlanıyorum ama seni seviyorum öyle kolayca pat diye söylenmez. Aşk başka bir şey ve ifade etmek güç benim için

What about me kalıbı onun benden seni seviyorum lafını duymak için sorduğu bir soruydu. O yüzden ekledim.....
Bu konuyu onunla konuş o zaman adamın düşüncelerini bilemeyiz.
Ama ben cümleyi peki beni seviyor musun gibi anlamadım, “sevdin mi, bir de bana sor” anlamında anladım. Ama sevişirken bu kadar düşünülmez .

Oh yeah şaka gibi konuşmalar
Sevgili ümit besenden do you love me yes i do gelsin benden size
Ben de şeyi tavsiye edecektim Aydın Aydın’dan How are you ?

How, how, how, how, how are you?
Where, where, where, where, where are you?
Why, why, why, why don't look me?
W, W, com.tr
Hay hay Allah, hay Allah
Olmadı gitti, hay Allah
Ocağıma incir ağacı
Dikti de gitti, hay Allah
What is your name my friend?
Where are you from my friend?
How old are you my friend?
Why, why, why, why don't look me?

Canım niye herkes onu sevmediğimi çıkardı. Çok hoşlanıyorum ama seni seviyorum öyle kolayca pat diye söylenmez. Aşk başka bir şey ve ifade etmek güç benim için
Eğer seviyorsan tabiki sevdiğini söylemelisin belki ilişkinizi daha ileri boyutta görmek istiyor daha değerli bir boyutta. Yani hoşlanip sevişmek belli ki adam icin yetersiz arzulandigi kadar sevildigini hissetmek istiyordur

Turk kadininin cinsel tabularini sere serpe ortaya attigi baslik olmus.herkes ahlak bekcisi
Sex icin sevmek gerekmez..
Sex baska sevismek baska..
İliskisinin daha basinda flort evresinde( bilmeyenler icin ask degil hoslanmak) biri bir soru soruyor. Degisik cevaplar...
Neyse
Sorunuzun cevabina gelirsek erkekler bazen cinsellikte yukselmek veya partnerini yukseltmek icinde bu cumleleri kurabilirler. Ama erken diye birsey de yok insan 1 ayda da deliler gibi asik olabilir ben eşimle 5 ayda evlendim iyiki diyorum geriye donup baktigimda...
Cevabi partnerinize sormadan asla saglikli bir cevap alamazsiniz

İngilizce dersi almaya geldim

Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorum

Uff yapmayin şunu. Adam sevse siz hazirsiniz zaten.
Adam dogru durust sevgilim ol seni seviyorum demiyor diye takiliyoruz şeklinde ilişki yasiyorsunuz ama adam bir şey hissetsin diye gözüne bakiyorsunuz.
Cinsellik disinda soylemiyorsa ciddiye almak icin biraz daha beklemeniz gerekir bence.

Eğer seviyorsan tabiki sevdiğini söylemelisin belki ilişkinizi daha ileri boyutta görmek istiyor daha değerli bir boyutta. Yani hoşlanip sevişmek belli ki adam icin yetersiz arzulandigi kadar sevildigini hissetmek istiyordur
Olabilir. Ama diğer sorun şu ki normal bir durumda söylemedi bunu. Diyelim beraber vakit geçirdik, çok güzeldi ve sonra söyledi bunu. O zaman ciddiye alırım. Ama sadece 2 kere cinsellik sorasında oldu bu durum. O yüzden aklıma takıldı

ben tabulara göre konuşmadım çünkü bende çok sevdiğim insanla her şeyi yaşadım, benim anlamadığım nokta seni seviyorum demek için çok erken 2 ay çok erken diyen konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…