- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
- 1
- Konu Sahibi Airbender33
-
niye kanka nolcak öğrensen. ben anlıtırım daha detay istersenMaşallah tüm ayrıntılarıyla özel hayatinizi öğrendik . Pozisyon neydi acaba bir tek onu söylemedin eksik kalmasın?
güzel ve sık bir şekilde cinsellik yaşayanlar daha mutlu oluyor öneririmMillet sevmeden cinsellik yaşıyor ben mağaramda mutluyum
İşte bende tam olarak bundan bahsediyorum . Ne gerek vardı ki bu kadar ayrıntıyaniye kanka nolcak öğrensen. ben anlıtırım daha detay istersen
Bilimsel kanıt herhalde nerde yayınlandı acaba söyle de bakalımgüzel ve sık bir şekilde cinsellik yaşayanlar daha mutlu oluyor öneririm
Çevrene bak bi. Özellikle evli çiftlere. Cinselliği olmayanlar genelde hep kavga eden çiftler oluyor hahaBilimsel kanıt herhalde nerde yayınlandı acaba söyle de bakalım
Yanlız bu cidden bilimsel kanıtlanmış birşey. Sağlıkli ve düzenli cinsel hayatı olanların iş hayatinda ve sosyal hayatında daha mutlu olduğu. Araştırırsanız bulabilirsiniz.Bilimsel kanıt herhalde nerde yayınlandı acaba söyle de bakalım
İhtiyaç ama insan sevmediği biriyle de yapmaz.yapiyosa bunun adı sevgililik değil başka bıseyCinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değil
Okuma canım rahatsız olduysan diğer konulara göz atBöyle özelimizi anlatmanız beni rahatsız etti. Şu pozisyonda şunu dedi falan hoş değil.
Genelde paradan kaynaklı kavga ediyor benim etraf çevre farklıysa demek kiÇevrene bak bi. Özellikle evli çiftlere. Cinselliği olmayanlar genelde hep kavga eden çiftler oluyor haha
YAHU SEVMEDİM DEMEDİMKİ BEN YA UF NASIL OKUYORSUNUZ ANLAMADIMİhtiyaç ama insan sevmediği biriyle de yapmaz.yapiyosa bunun adı sevgililik değil başka bısey
Öyle yapacağım zaten ama rahatsız olma sebebim muhafazakar olmak falan değil. Kişisel şeyleri böyle apaçık anlatmak rahatsız edici. Nasıl seviştiğini anlatan erkekler gibi olmuş konu.Okuma canım rahatsız olduysan diğer konulara göz at
Sizi sevmediğini düşündüğünüz ya da emin olmadığınız biriyle seviştiğinizin farkında mısınız?Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
Önünüze gelenle yatmak,sevgi aşk paylaşmadan tepismek nasıl mutluluk getiriyor?( Sizin şahsınızı ayrı tutarak soruyorum)güzel ve sık bir şekilde cinsellik yaşayanlar daha mutlu oluyor öneririm
Cinsellik yaşadığın kişiye seni seviyorum demiyeceksen kime diyeceksin.normal şartlarda önce bu sözcükler söylenir sonra cinsel ilişki yasanirYAHU SEVMEDİM DEMEDİMKİ BEN YA UF NASIL OKUYORSUNUZ ANLAMADIM
Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorum
Yalnız bunu farklı kişilerle yaşayanlara mutluluga bonus olarak cinsel bulaşici hastaliklar ekleniyorgüzel ve sık bir şekilde cinsellik yaşayanlar daha mutlu oluyor öneririm
Cinsellik yaşadığın kişiye seni seviyorum demiyeceksen kime diyeceksin.normal şartlarda önce bu sözcükler söylenir sonra cinsel ilişki yasanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?