- 30 Nisan 2025
- 4
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi aaaabbbccccc
-
Bu çok saçma değilmi? Zorla yapmış sonuçta, senin vajinismus olup olmamanla ne alakası var?Vajinismus olsan parmağımı alamazdın değilsin dedi.
İyide zaten parmağı siz kabul ederek isteyerek içeri almamisisniz zorla sokup vajinimus olsan parmağı alamazdin ne demekMerhaba
Ben 2 aylık evliyim maalesef eşimle birlikte olamadım. Söz konusu vajinaya temas olunca adeta bacaklarım titriyor aşırı korkuyorum ve temastan hiç zevk almıyorum. Vajinismus olduğumu düşündüm ve gayet donanımlı bir hastanede doktora gittim temas hissinin beni çok irite ettiğini ve çok korktuğumu söyledim. Bana sadece dudak kısmından içeriye bakacağım dedi ve bir anda parmağını soktu. Yaşadığım acı ve travma tahmin edilemez. Elini de çekmedi birkaç dakika kalmalı dedi elini çek diye bağırmama rağmen çekmedi. Vajinismus olsan parmağımı alamazdın değilsin dedi. Canım çok yandı berbat bi deneyimdi. Şimdi eskisinden beter korkuyorum nasıl aşabilirim bunu
Kocanın yerinde olsam orayı dağıtır,o parmağı sokanin götüne parmağı sokup meydan dayağına çekerdim. Kocan ne yaptı kocan??? Ondan bana haber verMerhaba
Ben 2 aylık evliyim maalesef eşimle birlikte olamadım. Söz konusu vajinaya temas olunca adeta bacaklarım titriyor aşırı korkuyorum ve temastan hiç zevk almıyorum. Vajinismus olduğumu düşündüm ve gayet donanımlı bir hastanede doktora gittim temas hissinin beni çok irite ettiğini ve çok korktuğumu söyledim. Bana sadece dudak kısmından içeriye bakacağım dedi ve bir anda parmağını soktu. Yaşadığım acı ve travma tahmin edilemez. Elini de çekmedi birkaç dakika kalmalı dedi elini çek diye bağırmama rağmen çekmedi. Vajinismus olsan parmağımı alamazdın değilsin dedi. Canım çok yandı berbat bi deneyimdi. Şimdi eskisinden beter korkuyorum nasıl aşabilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?