Cinsellik travması

aaaabbbccccc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
4
-1
1
26
Merhaba
Ben 2 aylık evliyim maalesef eşimle birlikte olamadım. Söz konusu vajinaya temas olunca adeta bacaklarım titriyor aşırı korkuyorum ve temastan hiç zevk almıyorum. Vajinismus olduğumu düşündüm ve gayet donanımlı bir hastanede doktora gittim temas hissinin beni çok irite ettiğini ve çok korktuğumu söyledim. Bana sadece dudak kısmından içeriye bakacağım dedi ve bir anda parmağını soktu. Yaşadığım acı ve travma tahmin edilemez. Elini de çekmedi birkaç dakika kalmalı dedi elini çek diye bağırmama rağmen çekmedi. Vajinismus olsan parmağımı alamazdın değilsin dedi. Canım çok yandı berbat bi deneyimdi. Şimdi eskisinden beter korkuyorum nasıl aşabilirim bunu

Normali asla bu değil. Benim aktif cinsel hayatım olmasına rağmen doktor vajinal muayene yapacağım izniniz varsa diyerek beni muayeneye aldı. Smear testi almadan önce bile kibar bir dille Smear testi almamız gerek alabilir miyim dedi.
Özel klinik falan da değildi bildiğin devlet hastanesi.
Çok şaşırdım bu duruma.

Bence jinekologlar vajinismusu anlamıyor. Çok fazla Böyle hikaye duydum bende vajinismus geçirdim bu işi yapan terapistler var oralardan randevu alıp gidin.

İyide zaten parmağı siz kabul ederek isteyerek içeri almamisisniz zorla sokup vajinimus olsan parmağı alamazdin ne demek

Kocanın yerinde olsam orayı dağıtır,o parmağı sokanin götüne parmağı sokup meydan dayağına çekerdim. Kocan ne yaptı kocan??? Ondan bana haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…