- 20 Ocak 2015
- 9.604
- 14.026
- 448
- 40
- Konu Sahibi aaaabbbccccc
-
Taciz olduğunu düşünmüyorum fakat tuhaf bir durum var.
Kadın doktorduBu çok saçma değilmi? Zorla yapmış sonuçta, senin vajinismus olup olmamanla ne alakası var?
Erkek doktormuydu bunu yapan?
Taciz tacizdir sonuçta kadını erkeği olmaz, şikayet edin lütfen bu saçma sapan uygulamayıKadın doktordu
Doktor kadınmış.Bilemedim, doktor sapik olmayabilir tabi, sapiklik yapmadiysa da kafadan sakat ... her durumda sikayetlik ve hak aramalik.
Oha o nasıl bir muayeneMerhaba
Ben 2 aylık evliyim maalesef eşimle birlikte olamadım. Söz konusu vajinaya temas olunca adeta bacaklarım titriyor aşırı korkuyorum ve temastan hiç zevk almıyorum. Vajinismus olduğumu düşündüm ve gayet donanımlı bir hastanede doktora gittim temas hissinin beni çok irite ettiğini ve çok korktuğumu söyledim. Bana sadece dudak kısmından içeriye bakacağım dedi ve bir anda parmağını soktu. Yaşadığım acı ve travma tahmin edilemez. Elini de çekmedi birkaç dakika kalmalı dedi elini çek diye bağırmama rağmen çekmedi. Vajinismus olsan parmağımı alamazdın değilsin dedi. Canım çok yandı berbat bi deneyimdi. Şimdi eskisinden beter korkuyorum nasıl aşabilirim bunu
Vallahi ben ne zaman muayeneye gitsem adım adım bilgi verilir. Şimdi şunu yapacağım şimdi bunu yapacağım şeklinde. Bu şekilde muayene olur mu?Yorumları şaşkınlıkla okudum.O masaya yattığınızda doktor sizden niye izin alsın? Yatış amacınız muayene olmak değil mi zaten? Devlette jinekoloğa hiç gitmedim ama özelde gittiğim tüm doktorlar da direk muayneye başladı. Sıra belli işte her seferinde sepekulum , vajinal ultrason ve manuel muayne. Bunları yaptırmayacaksam niye para verip gittim üstüne de o masaya yattım? Adam beni muayne etti diye niye sapık olsun?
Doktorunuz kadınmış zaten de aksi de olsa sapık diyemem ama çok tuhaf olduğu kesin. Hastayı kandırmak saçmalık bir kere.Bir kez kadın doktora muayne oldum o da diğer denk geldiğim jinekologlar gibi nazikti aksi bir durumla karşılaşmadım.Ama kadın jinekologların böyle nezaketsiz davrandıklarını duydum birçok kez kendim şahit olmasam da.
Biz de jinekolojik muayene olduk ama hiçbirinde habersizce şak diye p.rmklanmadık yani, üstüne de parmağımı aldın vajinismus değilsin demek ki demesi iğrenç. O yüzden herkes bu kadar tepkili cevap verdi bu konuyaYorumları şaşkınlıkla okudum.O masaya yattığınızda doktor sizden niye izin alsın? Yatış amacınız muayene olmak değil mi zaten? Devlette jinekoloğa hiç gitmedim ama özelde gittiğim tüm doktorlar da direk muayneye başladı. Sıra belli işte her seferinde sepekulum , vajinal ultrason ve manuel muayne. Bunları yaptırmayacaksam niye para verip gittim üstüne de o masaya yattım? Adam beni muayne etti diye niye sapık olsun?
Doktorunuz kadınmış zaten de aksi de olsa sapık diyemem ama çok tuhaf olduğu kesin. Hastayı kandırmak saçmalık bir kere.Bir kez kadın doktora muayne oldum o da diğer denk geldiğim jinekologlar gibi nazikti aksi bir durumla karşılaşmadım.Ama kadın jinekologların böyle nezaketsiz davrandıklarını duydum birçok kez kendim şahit olmasam da.
Saka yapiyorsunuz degil mi?Yorumları şaşkınlıkla okudum.O masaya yattığınızda doktor sizden niye izin alsın? Yatış amacınız muayene olmak değil mi zaten? Devlette jinekoloğa hiç gitmedim ama özelde gittiğim tüm doktorlar da direk muayneye başladı. Sıra belli işte her seferinde sepekulum , vajinal ultrason ve manuel muayne. Bunları yaptırmayacaksam niye para verip gittim üstüne de o masaya yattım? Adam beni muayne etti diye niye sapık olsun?
Normal jinekolojik muayeneye giderken vajinal olarak bakilacağini biliyoruz. Benim ilk vajinal muayenemde gerildim. Doktor istersen karından bakabiliriz dedi ama vajinal istedim yaparken şak diye girdirmedi . Burda ilişkiye girememiş biri var , doktor önce sadece dudaklara bakacam gibi bi ifade kullanmış ve direkt parmağını girdirmis. Bunun neresi doğru ayrıca vajinismus olsan bu olmazdi demis haberi bile olmadan yapmış bu mu normal olani? Gerçekten kadına travma yaşatmış ayrıca uyguladığı yöntemde doğru değil. Doktorlar böyle pat diye yapmıyor istemezsen vajinal muayenede yapmıyorlar. Hamileyken 7 haftalikti kalp atışı duyulmadı özele gitmistim sonra devlette bir doçente gittim, karından duymadi eğer istersen , kabul edersen vajinal bakayim aletler çok iyi değil ve kalp atışı duyuldu. Yani sizin bize şok olmanız yersiz,biz habersiz bir şekilde kadina yapılana şok oluyoruz.Yorumları şaşkınlıkla okudum.O masaya yattığınızda doktor sizden niye izin alsın? Yatış amacınız muayene olmak değil mi zaten? Devlette jinekoloğa hiç gitmedim ama özelde gittiğim tüm doktorlar da direk muayneye başladı. Sıra belli işte her seferinde sepekulum , vajinal ultrason ve manuel muayne. Bunları yaptırmayacaksam niye para verip gittim üstüne de o masaya yattım? Adam beni muayne etti diye niye sapık olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?