- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Konunun başında zaten belirtmişim rahatsız olan okumasın diye. Madem sana neyse okumayacaksın. Herkes senin gibi ''bize ne yahu'' diye düşünmüyormuş demek ki o kadar yorum aldı konu.Kendi düşüncem bir kenarda dursun, önemi yok.
Bunu yaşamak istiyosan taktiklerle yaşama, madem doğal karşılıyosun, bu bir ihtiyaçsa, hayat tarzıysa,ilişkinin olmazsa olmazı ise, o halde ne zaman isterseniz yaşayın. Akışına bırak, ilişkinin seyrine göre olsun, bize sormaktaki maksat nedir?
21 yaşındaki genç bir kıza "2. Ayda yaşa, 3. Ayda yaşa, yaşamadan evlenme, şurda şöyle yaşa, böyle yaşa" diye tavsiye vermekten ar ettim resmen.
Bize ne yahu.
*yineliyorum, konuyu manasız buldum ve bu manasızlığı vurgulamak istedim, bu kadar.
HahahahNiyetliyim ,
Sen bakire degilsin ama adami az cok anlarsin adami anlamak için illa cok cinsellik yasamak gerekmiyor ki kesinlikle alakasi yok. Adam cinsellige cok istekli ve onemsiyorsa belli bi seviyeye ulasmissiniz demek ki. Bundan sonraki karar sana ait ister yasar ister biraz daha beklersin. Cinsellik yasadim bu adam gider die bi kural yokki. Onemli olan adamin karakteri. Karakterli adam ise seni üzüp kırmaz. Sen cinsellikten önce karakterini analiz et. Valla bende su mantigi anlamiyorum uzun iliskim olsun mutlu bu kadar yeter bana e sonu olsun istiyorsun ama. O zaman sen konuyu yanlis acmissin uzun ve mutlu iliski cinsellikle baglantilimi sorusunu sorsaydin.Erkekleri ayırt edemiyorum daha o potansiyele varamadım :) Ama cinselliğe düşkün belli. Gözlemliyorum. Benim amacım yaşayıp yaşamamak değil zaten. Hata yapmamak ki aldığım yorumlara göre bu işin hatası yok-muş. Benim eskiler cinsti biraz sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer kafasına düştüm.Ha ben demiyorum ki biz sevişiyoruz illa da evlenelim. Sadece üzücü kırıcı durumlar istemiyorum. Uzun soluklu ve mutlu bir ilişki istiyorum bu kadar
Ben konuyu nasıl açıcagımı bilemedimSen bakire degilsin ama adami az cok anlarsin adami anlamak için illa cok cinsellik yasamak gerekmiyor ki kesinlikle alakasi yok. Adam cinsellige cok istekli ve onemsiyorsa belli bi seviyeye ulasmissiniz demek ki. Bundan sonraki karar sana ait ister yasar ister biraz daha beklersin. Cinsellik yasadim bu adam gider die bi kural yokki. Onemli olan adamin karakteri. Karakterli adam ise seni üzüp kırmaz. Sen cinsellikten önce karakterini analiz et. Valla bende su mantigi anlamiyorum uzun iliskim olsun mutlu bu kadar yeter bana e sonu olsun istiyorsun ama. O zaman sen konuyu yanlis acmissin uzun ve mutlu iliski cinsellikle baglantilimi sorusunu sorsaydin.
Sen iyi bi insansin bence, dişli gözüken ama içinden çok kırılgan birisin. İliskin kac aylık ve cinsellik istegi erkek arkadasinin cok mu fazla.?Ben konuyu nasıl açıcagımı bilemedim
Yani arada muhabbet o tarafa kayıyor. İster istemez anlıyorum. En azından düşüncelerini de anlıyorum. Herkes bir son olsun ister tabikide evlenmek ister felan ama daha o evreyi düşünmek için erken.
Evet banane.. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Bu kadar özel konuların yeri burası değil.Konunun başında zaten belirtmişim rahatsız olan okumasın diye. Madem sana neyse okumayacaksın. Herkes senin gibi ''bize ne yahu'' diye düşünmüyormuş demek ki o kadar yorum aldı konu.
Yorumlara göz gezdirdiyseniz zaten konunun 2. ay da 3. ay da ilişki yaşamak olmadığını anlayacaksınız. Ha gerçi size ne dimi :)
Banada direkt demiyor öyle bir durum daha yok. Daha yeni, 1 ay oldu.Sen iyi bi insansin bence, dişli gözüken ama içinden çok kırılgan birisin. İliskin kac aylık ve cinsellik istegi erkek arkadasinin cok mu fazla.?
evet senin dikkatini çekmek için açtım konuyuÇok saçma bir konu olmuş.
Dikkat çekmek adına açılmış gibi daha çok.
Fikrime gelince bunu sen bileceksin, ilişkiyi yaşayacak olan ve akabinde cinselliği yaşayıp yaşamama kararı sana baglı
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Bunu biz nerden bilelim ki ?
Yani dişim agrıyor n'apmam lazım diyene diş hekimine git diyoruz sana ne diyelim ki ?
Erkek olsam çekici bulurdum konuyu.evet senin dikkatini çekmek için açtım konuyu
hissettiğin an doğru andır ... evlilik dışı ilişkilere bir noktaya kadar karşı değilim ama gerçeknten seviyor ve istiyorsan ilişkiyi yaşamak kaçınma ( dini Değerler konu dışı ) bende eşimle evlenmeden cinselliği yaşadım ama bir noktaya kadar fazlasını da istemedi ... gelelim asıl noktaya büyü bozulmaz ten uyuşuyorsa birbirinizin dilinden anlarsanız ilişkiye olumlu bile yansır büyü içinde büyü olur .. ama kendinizi çekerek yaşarsanız hayal ettiğiniz gibi hissetmez ve hissettirmez iseniz o zaman büyü bozulur .. her erkek bir ilişkiyi cinsellik için yürütmez bunu siz ayrıştırabilirsiniz . özgür bırakın kendiniziKızlar günaydın,
Konum cinsellik üzerine pro üyeliğim olmadığı için o konu başlığına yazamadım. Evlilik dışı cinselliği yadırgayanlar var ise şimdiden belirteyim okumasınlar rahatsız olmasınlar :)
Kamu araştırması gibi olacak ama ilişkilerde cinsellik ne zaman yaşanmalı. Bunun bir süresi olmaz biliyorum ha deyince de sevişilmez fakat sağlıklı ve normal ilişkilerde cinsellik ile ilgili olgular ne zaman başlar ?
En son bir konu açmıştım mantık ilişkisi diye şuan her şey daha duygusallığa gitmeye başladı. Kafaya taktığım konuyu aştım hatta hiç takılacak gibi bir şeyde değilmiş :)
Benim korkum geçmiş ilişkilerde ki hataları yapmak istememem. Geçmiş ilişkilerimde ki hatalarımı bulmaya çalışıyorum bunun yanında düşünüyorum erkekler hemen cinsellik yaşadığı kadınlardan uzaklaşıyor sanki ya da benim kuruntum bu. Yani ben bu dengeyi kurmak istiyorum. Yanlışta anlaşılmasın karşımda ki insan zorla hadi olsun vs diye yaklaşmıyor bir baskı yok. Sadece tensel dokunmalarda çok geriliyorum, devamı gelir ''bu büyü burda bozulur '' kuruntusuna kapılıyorum. Kendimi geri çekmek zorunda hissediyorum ki bende rahatça dokunmak öpmek istiyorum.
Çok karışık yazdıysam affola bende nasıl anlatmam gerektiğini şaşırdım :)
Yeri neresi ? Sen mi belirliyorsun bunu ? Editör müsün ? Yeri burası değil ise taşınır zaten bu kadar dert etme.Evet banane.. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Bu kadar özel konuların yeri burası değil.
Konunun başında rahatsız olan okumasın demişsin,ben senin cinsellik yaşamandan rahatsız olduğum için yazmadım, farkındasın umarım...
Neyse..
İyi forumlar
İlgi alanın değil ise neden yorum yapıyorsun o zaman ?Erkek olsam çekici bulurdum konuyu.
Üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?