- 25 Haziran 2014
- 421
- 311
- 73
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ben düşünüyorum valla hatta yuh ya bile dedim konuşunca Birleşmiş milletlerde bu kadar millet yok dedim..rahatsız olmadım benden öncesine söz söyleme hakkım yok diye düşünüyorum. Erkeklerde böyle düşünür birgün saygı duymayı öğrenirler kadınlara umut ediyorum.Acaba kizlar dusunmuyor mu bu adam kac kisiyle beraber oldu diye..
bamyayla zor bence de :))Çok güldüm :) Kadın da haklı kalem ç.klü erkekle hayat geçmez. Ne kadar iyi insan olursa olsun bamyaysa almayın kızlar almayın
Şahsen eşimin daha önce hiç birlikteliği olmadıysa kafaya takarım ben. Sorun mu var diye. Bi de tecrübesiz tutturamaz nerde ne yapacağını bilemez felaket resmen. Yeni yetme ergen gibi facia resmen.Ben düşünüyorum valla hatta yuh ya bile dedim konuşunca Birleşmiş milletlerde bu kadar millet yok dedim..rahatsız olmadım benden öncesine söz söyleme hakkım yok diye düşünüyorum. Erkeklerde böyle düşünür birgün saygı duymayı öğrenirler kadınlara umut ediyorum.
Önemli bulan düşünsün, önemli bulmayan düşünmesin herkesin kendi problemi tabiki.
Erkekler evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadınları ciddiye almıyorlar hep bu savunuluyor peki kadınlar niye bu tip erkekleri, evlenilecek eğlenilecek kadınları ayıran erkekleri ciddiye alıyor? Benim derdim bu.
Bi ömür bamya yenmez ...bamyayla zor bence de :))
Insaallah..Erkekleri bu hale getiren yine kadin toplumi diye dusunuyorum dinde bile erkege bu kadar hak verilmemis ..Ben düşünüyorum valla hatta yuh ya bile dedim konuşunca Birleşmiş milletlerde bu kadar millet yok dedim..rahatsız olmadım benden öncesine söz söyleme hakkım yok diye düşünüyorum. Erkeklerde böyle düşünür birgün saygı duymayı öğrenirler kadınlara umut ediyorum.
En mantıklısı. Erkekler bu duruma takıyor diye kadınlar kendilerini kısıtlıyorlar.Almıyorum zaten
Kadın bakire olsun ben erkeğim kadın ayrı erkek ayrı diyen erkekle arkadaş bile olmam benden uzak olsunlar defolsun gitsinler
Bu açıdan şanslıyım Avrupalı herifler hiç fena değil :) :) tiple hiçbir alakası yok içdünyalarını seviyorum çok saygılılar
Kadınlar hakkında kaşar k.vaşe motor onun da çok sevgilisi oldu şeklinde konuşan erkek duyduğumda ağzının payını veriyorum mutlaka
Tabi Canım..bırak çeşit görmüş olsun da kıymetimi anlasınŞahsen eşimin daha önce hiç birlikteliği olmadıysa kafaya takarım ben. Sorun mu var diye. Bi de tecrübesiz tutturamaz nerde ne yapacağını bilemez felaket resmen. Yeni yetme ergen gibi facia resmen.
ya aynen öyle... bizim toplumda kadın erkek eşitliği bir oturmadı. Özgür birey kavramını hiç tanımlayamadık. İnsanlara dayatma yapmayı hor görmeyi kınamayı gelenek olarak bildik... sonuç ? sonuç bu toplum işte çocuğa bile tecavüz eden eski eşini öldüren namus cinayeti diye katil olan aptal bir toplum olduk.Insaallah..Erkekleri bu hale getiren yine kadin toplumi diye dusunuyorum dinde bile erkege bu kadar hak verilmemis ..
Ya haz almazsam ? O zaman da boşanacağım mı yani :/Eğer ilişki yaşamak istiyorsan hemen olmasın bence. Biraz daha zaman ver kendine. Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim. Herkes kendi yaptığından sorumludur kimseyi de ilgilendirmez. Ama eger ki bu kişiyle ciddi manada evlilik dusunuyorsan bence cinsellik konusunda çok da ileri gitme. Nasılsa evlenince olacak
Aynen oyle cok halisiniz.Bu erkekge bu haklar nerde verildi diye dusunuyorum toplumdan baska kim verir diye susuyorum geri..bir de namus temizleme cikti bunu hic anlamiuorum zatenya aynen öyle... bizim toplumda kadın erkek eşitliği bir oturmadı. Özgür birey kavramını hiç tanımlayamadık. İnsanlara dayatma yapmayı hor görmeyi kınamayı gelenek olarak bildik... sonuç ? sonuç bu toplum işte çocuğa bile tecavüz eden eski eşini öldüren namus cinayeti diye katil olan aptal bir toplum olduk.
O zaman hakkında hayırlısı :))Ya haz almazsam ? O zaman da boşanacağım mı yani :/
Çokta evlilik takıntım yok zaman belirler bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?