Cinsellik

anlatmak istedigim tam da buydu. ya benle sevisti beni kullandi lanet olsun vs vs vs gibi cumleleri kuracaksan hicbirzaman birlikte olma. ama sen de bunu gercekten normal ama gercekten normal karsiliyorsan diledigini yap. sevdigim bir kiz arkadasim vardi. hic bir zaman daha onceki birlikteliklerini saklamadi. birlikte oldugu kisiye net acik ve ozguvenle bunu soyledi. bildigim kadariyla birden fazla kisiyle de birlikte oldu..benim bildigim bu sekilde net oldugu 2 kisiden evlenme teklifi aldi. eger konu buysa..simdi portekizde yasiyor o ayri.

Valla arkadaslar asiri gelenek goreneklerine bagli ,baskici ,geri goruslu, bir ailede yetistim ama hic bir zaman onlar gibi olmadim , onlar a dese ben z dedim..

Her zaman ileri goruslu oldum esimde biraz geri kafaliydi ona da dedim sen kotu dusunursen ben oyle dusunursem ne olcak bu kadinlarin hali dedim onu da kendim gibi ileri goruslu yaptim.

Ben topluma bir erkek olarak esimi kazandirdim en ufak bi kadin hakkinda bisey duydugunda yargilamiyor sorgulamiyor erkek yapiyorsa kadin niye yapamasin dedirttirdim sonunda..

İyi ki konuyu açmışım oturdu şimdi kafamda taşlar. Biraz da çevremde ki hatunlardan etkilendim ben. '' yok sen öpme yok öperse kaç bu seferde bu taktiği yap '' vs vs. Kendi benliğimden cıktım aslında.

Duygusal paylaşım olduktan sonra cinselliğin de olması gerektiğini düşünenlerdenim. Cinselliğin ne zaman olacağı da her ilişkinin dinamiğine bağlıdır. Kimi üçüncü gün yaşar, kimisi aylar sonra beraber olur.
Bir de ikili ilişkilerde planlı programlı hareket edilmez gibi geliyor. İçine insanın girdiği ilişkilerde hele ki sevgililik gibi ilişkide 2+2= 4 etmiyor.
Sevip seviliyorsanız o anın gerektiği gibi davranın.

Denene sürüşü yapmadan araç bile almam.hayatımı paylaşacak eş istiyorsam test sürüşü yapmadan evlenmeyi doğru bulmuyorum. Evlendikten sonra cinsel sorunlar yaşayıp mutsuz olacağıma baştan yaşarım daha iyi.
Özet: içinden nasıl geliyorsa evlilik olur mu olmaz mı diye kaygı duymadan yaşa.

Son düzenleme:
Ay yok. Bu benim ilk cinselliğim değil. Daha öncenki ilişkilerimde bodozlama daldıgımız için dedim heralde ben bir yerde yanlış yapıyorum. Kaçıyor bunlar :) Bir şeyler yolunda gitmiyordu açıkçası. Taktik kasayım dedim ama onuda beceremicem gibi :)

Hayat sizin hayatınız ister evlenmeden önce cinsellik yaşarsınız ister yaşamazsınız..Ama ben hep şöyle düşünürüm size verdiği değerden saygıdan anlayıştan emin olmadğınız kimseyle birlikte olunmamalı.. Yani cinsellik illa bir ilişkim var ve yaşamalıyım gibi bir şey değil.. Çiftler birbirini gerçek manada seviyordur ileriye dönük planları vardır uzun süren bir ilişkidir o ilişkide elbette yaşanır cinsellik ama tut ki ayrıldılar ve yaşadıkları ilişkiden pişman olmazlar çok seviyorduk yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim ama nasip değilmiş olmadı diyebilmeli insan.. 1 aylık bir ilişkide cinsellik çok erken bana göre.. Hayatına giren her insanla ilk bir ayda birliktelik yaşanmamalı.. Konu sahibini tenzih ederim genel olarak söyledim.. İlişkinin biraz oturması gerekli diye düşünüyorum..

Zamana bırakmayı düşünüyorum ki bu da hadi gel pat sevişelim gibi bir konu değil. Zaman neyi getirirse öyle olur. Ben biraz stres yaptım sadece elimi bile tutturmuyorum fazla geri çekildim napıyorum felan diye düşünüyorum. Fazla kastım kendimi.

Zamana bırakın sadece.. Sevgilinizi tanıyın.. Elini de tutun canım o kadar da değil:) ama tanıyın yaşınız kaç sizin ve sevgilinizin?

Adam kaçacak :)
21-28
Kaçmaz kaçmaz,:) azcık ulaşılmaz olcan bacım boşver daha yeni bir ilişki tanı biraz daha:) benden sana abla tavsiyesi 31 yaşındayım senden 10 yaş büyüğüm sevgilini tanı tanı tanı.... :)

Kendi düşüncem bir kenarda dursun, önemi yok.

Bunu yaşamak istiyosan taktiklerle yaşama, madem doğal karşılıyosun, bu bir ihtiyaçsa, hayat tarzıysa,ilişkinin olmazsa olmazı ise, o halde ne zaman isterseniz yaşayın. Akışına bırak, ilişkinin seyrine göre olsun, bize sormaktaki maksat nedir?
21 yaşındaki genç bir kıza "2. Ayda yaşa, 3. Ayda yaşa, yaşamadan evlenme, şurda şöyle yaşa, böyle yaşa" diye tavsiye vermekten ar ettim resmen.
Bize ne yahu.

*yineliyorum, konuyu manasız buldum ve bu manasızlığı vurgulamak istedim, bu kadar.

Valla dogru adami buldun mu istersen ertesi günü yap adam değişmez.
Ama yanlis insansa vur kac yapar.
Saniyorum daha once cinsellik yasamissin az cok adami anlarsin vur kaççı mı, yoksa doyuma ulaştımı by by yapacak, ya da karşımdaki dogru adam.
Eger bir adam kadina deger veriyorsa sevdiyse hic bir şekil daha once cinsellik yasamis mi yasamamis mi önemsemez. Ben önemseyen cok cok az gördüm yuzde beş dir anca. He bide etrafta onemserim diyenler varki eger kadini sevdimi valla isterse yirmi kisiyle birlikte olsun anlı sanli aliyor. Sen iliskinin sonunu aslinda merak ediyorsun. İliski yasasanda yasamasanda adam ne ise o dur. Cokda cinsellik yasama sureci önemli degil.

Eklentiler

• 2017-04-27 15.26.14.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 73
Erkekleri ayırt edemiyorum daha o potansiyele varamadım :) Ama cinselliğe düşkün belli. Gözlemliyorum. Benim amacım yaşayıp yaşamamak değil zaten. Hata yapmamak ki aldığım yorumlara göre bu işin hatası yok-muş. Benim eskiler cinsti biraz sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer kafasına düştüm.Ha ben demiyorum ki biz sevişiyoruz illa da evlenelim. Sadece üzücü kırıcı durumlar istemiyorum. Uzun soluklu ve mutlu bir ilişki istiyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…