cinsellikle alakalı yardım edermisiniz

canan-demir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
4
1
1
Merhaba ben 33 yaşındayım ve kendimden yaşça küçük erkeklerle ilişki yaşamak istiyorum sizce bu bi hastalıkmı tedavi görmem lazımmı yoksa sıradan bişeymi bi yardım edermisinz aranızda varmı böyle düşünenler yoksa tek benmiyim.

Merhaba ben 33 yaşındayım ve kendimden yaşça küçük erkeklerle ilişki yaşamak istiyorum sizce bu bi hastalıkmı tedavi görmem lazımmı yoksa sıradan bişeymi bi yardım edermisinz aranızda varmı böyle düşünenler yoksa tek benmiyim.

heheh gece gece cok guldum. yani simdi kendinizden yasca kucuk bir erkek arkadasiniz var ve iliski yasamak istiyorsaniz rizasida varsa sikinti yok. Yoksa arzulariniz icin gencecik delikanlilari kullanmak mi istiyorsunuz tam anlayamadim?

heheh gece gece cok guldum. yani simdi kendinizden yasca kucuk bir erkek arkadasiniz var ve iliski yasamak istiyorsaniz rizasida varsa sikinti yok. Yoksa arzulariniz icin gencecik delikanlilari kullanmak mi istiyorsunuz tam anlayamadim?
ne gibi kullanmak?

ne gibi kullanmak?
yani ben genc delikanli olsam daha kendime uygun -genc diri - biriyle birlikte olmak isterim ama ihtiyacim varsa maddi anlamda karsi taraf bunu kullanir ve bedenimi bu yonde somurmek isterse ... gibi "kullanmak" "somurmek"
bir benzerini erkekler genc kadinlar icin yapiyor tersten dusununce bu sonuca variyorum. sizde her seyi biliyorsunuz ve yinede soruyorsunuz sanki ;) ne gibi kullanmak diye. zekanizi sevdim.

Minigin dediği gibi gençleri gençlere bırak canim bence ...sürekli kendinden yaşça küçük olanlar mi yoksa kendinden yaşça küçük olan biri mi tekse olabilir ama cogulsa hep öyleyse sıkıntılı bir durum tabiki..

Ehü ehü ehü canım sıkılıyor gideyim kadınlar kulübüne erkeğim ama bayan adıyla üye olayım.Hmm konu olarakta ilk konu cinsellik olsun la la la la la.Atlar şimdi herkes.Sonra başka bir yerde anlatayım nasıl kekledim diye bıla bıla bıla.....I ı cık olmadı fake .

Ehü ehü ehü canım sıkılıyor gideyim kadınlar kulübüne erkeğim ama bayan adıyla üye olayım.Hmm konu olarakta ilk konu cinsellik olsun la la la la la.Atlar şimdi herkes.Sonra başka bir yerde anlatayım nasıl kekledim diye bıla bıla bıla.....I ı cık olmadı fake .
Aslinda sair burda " ben gencim olurda benimle olmak isteyen 30lu yaslarinda istanbul da yasayan bayanlar varsa acigim " diye sesleniyor, ustu kapali gunaha davet :KK48:

Kendinden kucuklere meraki olanlara Kronofili denir.
Ama hastalik oldugunu sanmiyorum. Insnalik tarihi oldu olali normaldir yas farki.
Hormonlarla alakali olabilir, psikolojik bir nedeni olabilir.

35- 40 yas arasi hamileliklerde ikiz dogurma ihtimali yuksek, belki kaliteli donor gerekiyordur, biyolojik olabilir sebebi.

Back
X