- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Ya işte basbaya küfür :)ama sadece ilişki esnasında ...normal günlük hayatta olan bisey değil...gaz kısmı ise evet vajinadan geliyor ..özellikle üst üste girip çıkıncaKüfür derken ne tarz bir küfür bilmiyorum ama ben hiç duymadım duysam da hiç hoşuma gitmezdi herhalde..sanırım karşılıklı uyum bu eşim de ben de çok konuşmayı sevmeyiz ilişki sırasında..gaz olayına gelince ön taraftan vajinadan çıkan gazdan bahsediyorsunuz dimi? Partner birkaç kez girip çıkıyorsa aralıklı o arada hava da girebiliyor vajina ya işiiki bitince de yada penis içinden çıkınca hava da gaz çıkar gibi ses cıkararak çıkıyor..o gayet normal yani..her zaman olmuyor zaten
O sesin adı gaz değil, hava boşluğu oluyor.Ya işte basbaya küfür :)ama sadece ilişki esnasında ...normal günlük hayatta olan bisey değil...gaz kısmı ise evet vajinadan geliyor ..özellikle üst üste girip çıkınca
İlk birlikteliklerde belirli bir süre oluyor o gaz olayı vajina esnekleşince geçiyor. Küfür olayıda dirty talking denen mesele araştırın bu şekilde eşiniz seviyor demekki o olayları. Hoşunuza gidiyosa sizde ona yapın gitmiyosa sevmediğinizi belirtinYa işte basbaya küfür :)ama sadece ilişki esnasında ...normal günlük hayatta olan bisey değil...gaz kısmı ise evet vajinadan geliyor ..özellikle üst üste girip çıkınca
Dirty talking miİlk birlikteliklerde belirli bir süre oluyor o gaz olayı vajina esnekleşince geçiyor. Küfür olayıda dirty talking denen mesele araştırın bu şekilde eşiniz seviyor demekki o olayları. Hoşunuza gidiyosa sizde ona yapın gitmiyosa sevmediğinizi belirtin
Hah evet evet adı tam da bu:)Dirty talking mio ne gıı
6 yıldır geçmedi bu gaz illeti özellikle şu dogy pozisyonunda oluyorİlk birlikteliklerde belirli bir süre oluyor o gaz olayı vajina esnekleşince geçiyor. Küfür olayıda dirty talking denen mesele araştırın bu şekilde eşiniz seviyor demekki o olayları. Hoşunuza gidiyosa sizde ona yapın gitmiyosa sevmediğinizi belirtin
Ama yine de biraz hicap duyuyor insan eşi de olsa bu gaz meselesinden dolayıVajinadan hava çıkma olayı doğumdan sonra bende çok olmuştu. İlişki olmadığında bile oluyordu. Özellikle sabah uyandığımda. Geçti sonra niye oluyordu bilmiyorum :) ilişki esnasında hiç olmadı. Galiba penisin girip çıktığında hava giriyordur içine. Küfür olayı baya itici bişey. Ama öyle zevk alanda çokmuş duymuştum.
Evet o pozisyonda daha çok oluyo6 yıldır geçmedi bu gaz illeti özellikle şu dogy pozisyonunda oluyor
Gaz değil ama o. Hava.. Utanma o yüzden. Küfür olayı da hoşuna gitmiyorsa söyle eşine :)Ama yine de biraz hicap duyuyor insan eşi de olsa bu gaz meselesinden dolayı
Aaa çok mantıklı. Bende doğumdan sonra olmuştu bi kaç ay. Demekki içim genişlemişBu hava çıkma olayını ben araştırmıştım burda da bir kaç konuda okunuyunca. Tamamen içerinin genişlemesine bağlıymış yani iç hazne genişleyince hava çıkmadı normal. Kasılma erkeklerin çoğu bunu normal karşılıyormuş her blogta öyle yazıyor.
Bana kirli gonuş demekDirty talking mio ne gıı
Dediğim de kapan kesiliyor:))işin garip tarafı günlük hayatta hiç küfürlü konuştuğunu duymadım trafikte bile:))Evet o pozisyonda daha çok oluyo ilişki aralığını gün aşırı veya 2 günde bir e indirip her ilişkide değişik pozisyonlar denerseniz geçiyo bi süre sonra sen bunları boşver adam fantazici dirty talkin yaz google araştır ilişkide argo küfür seven tayfaya deniyo işte güzel olur kız o sana ne diyosa 10 fazlasını de adam ya kaplan kesilir ys bidaha ağzına almaz o lafları
Yani zamanla olabilir pozisyona ve zamana bağlı uzun süreli ilişkide de olabilir normal yani kasılma ya gerek yok bence.Aaa çok mantıklı. Bende doğumdan sonra olmuştu bi kaç ay. Demekki içim genişlemişama sonra geçti. Tekrar daralmış içim demekki
İlişkiyle alakalı değildi sanırım bendeki. Çünkü 7 senelik evliliğimde sadece doğumdan sonra olmuştu. Kadın olmak garip bişey :)Yani zamanla olabilir pozisyona ve zamana bağlı uzun süreli ilişkide de olabilir normal yani kasılma ya gerek yok bence.
Kesinlikle öyle! Ama dediğim gibi çok sıklıkla mesela haftaya 4 5 kere herr seferinde 3 4 kere yapıldığını var sayalım, bu doğumu beklemiyor haliyleİlişkiyle alakalı değildi sanırım bendeki. Çünkü 7 senelik evliliğimde sadece doğumdan sonra olmuştu. Kadın olmak garip bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?