Cinsellikte küfur ve ...?

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
Cinsellikte eşler arası küfürlü konuşma normal mi ..yani ilişki esnasında kocanın sürekli küfür etmesi cinselliğin bir boyutu mu ...birde cinsel ilişki esnasında ara da bir bende gaz çıkıyor ve acayip sıkılıyorum ..sizde de oluyor mu ..çözümü var mı

Küfür derken ne tarz bir küfür bilmiyorum ama ben hiç duymadım duysam da hiç hoşuma gitmezdi herhalde..sanırım karşılıklı uyum bu eşim de ben de çok konuşmayı sevmeyiz ilişki sırasında..gaz olayına gelince ön taraftan vajinadan çıkan gazdan bahsediyorsunuz dimi? Partner birkaç kez girip çıkıyorsa aralıklı o arada hava da girebiliyor vajina ya işiiki bitince de yada penis içinden çıkınca hava da gaz çıkar gibi ses cıkararak çıkıyor..o gayet normal yani..her zaman olmuyor zaten

Ya işte basbaya küfür :)ama sadece ilişki esnasında ...normal günlük hayatta olan bisey değil...gaz kısmı ise evet vajinadan geliyor ..özellikle üst üste girip çıkınca

Ya işte basbaya küfür :)ama sadece ilişki esnasında ...normal günlük hayatta olan bisey değil...gaz kısmı ise evet vajinadan geliyor ..özellikle üst üste girip çıkınca
O sesin adı gaz değil, hava boşluğu oluyor.
Dolayısıyla ses çıkması normal, pozisyon değişirse geçer.
Küfür konusunda ise, bundan hoşlanan insanlar var evet.
Hatta bir terimi olması lazım ama bilmiyorum ilgilenmediğim için.
Benim için oldukça itici bir fantazi olur herhalde.
Hoşlanmıyorsanız dile getirin.

İlk birlikteliklerde belirli bir süre oluyor o gaz olayı vajina esnekleşince geçiyor. Küfür olayıda dirty talking denen mesele araştırın bu şekilde eşiniz seviyor demekki o olayları. Hoşunuza gidiyosa sizde ona yapın gitmiyosa sevmediğinizi belirtin

Dirty talking mio ne gıı

6 yıldır geçmedi bu gaz illeti özellikle şu dogy pozisyonunda oluyor

Vajinadan hava çıkma olayı doğumdan sonra bende çok olmuştu. İlişki olmadığında bile oluyordu. Özellikle sabah uyandığımda. Geçti sonra niye oluyordu bilmiyorum :) ilişki esnasında hiç olmadı. Galiba penisin girip çıktığında hava giriyordur içine. Küfür olayı baya itici bişey. Ama öyle zevk alanda çokmuş duymuştum.

Ama yine de biraz hicap duyuyor insan eşi de olsa bu gaz meselesinden dolayı

6 yıldır geçmedi bu gaz illeti özellikle şu dogy pozisyonunda oluyor
Evet o pozisyonda daha çok oluyo ilişki aralığını gün aşırı veya 2 günde bir e indirip her ilişkide değişik pozisyonlar denerseniz geçiyo bi süre sonra sen bunları boşver adam fantazici dirty talkin yaz google araştır ilişkide argo küfür seven tayfaya deniyo işte güzel olur kız o sana ne diyosa 10 fazlasını de adam ya kaplan kesilir ys bidaha ağzına almaz o lafları

Bu hava çıkma olayını ben araştırmıştım burda da bir kaç konuda okunuyunca. Tamamen içerinin genişlemesine bağlıymış yani iç hazne genişleyince hava çıkmadı normal. Kasılma erkeklerin çoğu bunu normal karşılıyormuş her blogta öyle yazıyor.

Seks esnasında küfürlü konuşma olayında bir çok erkeğin hoşuna gidiyor yani, senin bir kaç kelimen onu iyice baştan çıkarta bilir. Öğrenirsen dene bizler için biraz daha zor oluyor ama her zamana değil arada fısılda gözüne baka baka işte ayyy aman gece gece

Aaa çok mantıklı. Bende doğumdan sonra olmuştu bi kaç ay. Demekki içim genişlemiş ama sonra geçti. Tekrar daralmış içim demekki

Dediğim de kapan kesiliyor:))işin garip tarafı günlük hayatta hiç küfürlü konuştuğunu duymadım trafikte bile:))

İlişkiyle alakalı değildi sanırım bendeki. Çünkü 7 senelik evliliğimde sadece doğumdan sonra olmuştu. Kadın olmak garip bişey :)
Kesinlikle öyle! Ama dediğim gibi çok sıklıkla mesela haftaya 4 5 kere herr seferinde 3 4 kere yapıldığını var sayalım, bu doğumu beklemiyor haliyle çok araştırdım Bi ara ben bunu niyeyse çok takıldı aklım Bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…